Zeven twijfels die u moet verduidelijken over Blonde Korte Kapsels 7

Zeven twijfels die u moet verduidelijken over Blonde Korte Kapsels 7 – Blonde Korte Kapsels 2013

Niet veel vrouwen hebben evenveel lef als Veerle. Deze getalenteerde actrice staat bekend als een echte kapselkameleon. Van blondine, tot  vurige rode lokken tot erg strak en kort, ze durft het allemaal aan. Haar laatste experiment, ze toverde haar klassieke blonde kapsel om tot een erg korte krullenkop, is niet volgens iedereen even geslaagd. Haar overvloed aan zelfvertrouwen maakt wel dat ze ermee wegkwam. 

Zelfs in Hollywood hebben nog niet veel dames het onze Belgische actrice nagedaan. Het zusje van Beyoncé, Solange durfde het bijvoorbeeld wel aan en staat er schitterend mee. Ook Rihanna bewees in augustus dat kort en krullen wel kan. Zeker voor wie een statement wil maken. Hieronder leggen we uit voor wie het wel kan werken en hoe je blunders kan voorkomen.

Dames met een lang gezicht kunnen deze trend het best aan. Vooral bij degenen met hoge, uitgesproken jukbeenderen, grote ogen en een puntige kin zorgt dit voor een mooie en sexy look. Een korte coupe zorgt voor een pittige uitstraling en zorgt dat je opvalt in de massa. Wie een rond gezicht heeft, doet met een kort kapsel zijn hoofd echter nog ronder lijken.

Een probleem waar veel dames met krullen mee te maken krijgen, is een kroezelig kapsel. Dit gebeurt vooral bij vochtig weer omdat het haar dan uitzet en dan weer krimpt. Hoe gezonder je lokken zijn, hoe kleiner de kans is dat het onflatterend gaat kroezen. Gebruik dus regelmatig een conditioner en een voedend masker om dit te voorkomen. Er zijn ook tal van anti-kroesproducten die kunnen helpen.

Veerle Baetens wint een prijs voor Broken Circle Breakdown. Media Xander De Rycke(@ xanderycke) link Lees ook: “Ik hoop dat Vlaanderen en Wallonië samen blijven” Meer over Veerle Baetens lifestyle lifestyle en vrije tijd human interest Deel 0 Tweet

Blonde Korte Kapsels 2013

Korte blonde kapsels 7

Korte blonde kapsels 7

Kort blond haar kapsel

Kort blond haar kapsel

Blonde haarkleuren - kapsels 7 -korte kapsels 7 ...

Blonde haarkleuren – kapsels 7 -korte kapsels 7 …

Korte kapsels blond 7

Korte kapsels blond 7

7+ beste ideeën over Vrouw kapsel op Pinterest - Kort golvend ...

7+ beste ideeën over Vrouw kapsel op Pinterest – Kort golvend …

Kapsels Mannen Blond Haar - Modern Kapsel

Kapsels Mannen Blond Haar – Modern Kapsel

Korte snit met verknipping in de nek | Modern kort kapsel

Korte snit met verknipping in de nek | Modern kort kapsel

Leave a Reply