1516782888 Herenkapsels Herfst 7.jpg
1516782888 Herenkapsels Herfst 7.jpg

Zeven lessen die u alles zullen leren wat u moet weten over Herenkapsels Zakelijk

Posted on

Zeven lessen die u alles zullen leren wat u moet weten over Herenkapsels Zakelijk – Herenkapsels Zakelijk

Sommige gentlemen in pak hebben dat ‘dingetje’ onder hun stropdas. Het is subtiel, klein en zorgt ervoor dat de knoop van de stropdas ietsjes omhoog staat. We hebben het over de kraagclips. Vooral in deze tijd worden de kraagclips gerekend tot de formele accessoires, maar op het gebied van styling zijn het juist de kleine details die het verschil maken.

loading...
Herenkapsels 7 trends en inspiratie • Trendheads magazine ...

Herenkapsels 7 trends en inspiratie • Trendheads magazine …

Een kraagclip is een eenvoudige clip die je om je kraag kunt vastklikken. Een nadeel is dat een traditionele kraagclip vrij snel verschuift en dat ziet er alles behalve chique uit. Gelukkig zijn er tegenwoordig kraagclips die niet van positie veranderen.

Een kraagbar is een clip met twee bolletjes aan het uiteinde. Een kraag bar gaat normaliter gepaard met een overhemd waar gaatjes in geperforeerd zijn. Helaas vind je zulke overhemden niet zo gauw meer, waardoor je al snel bij een tailor zou moeten aankloppen, of hier zelf voor moet zorgen.

7 kapsels voor mannen om mee te solliciteren. Inspiratie ...

7 kapsels voor mannen om mee te solliciteren. Inspiratie …

Een kraagpin lijkt op een traditionele veiligheidsspeld. Het voordeel is dat je geen gaatjes in de kraag voor nodig hebt. Daarentegen moet je wel door je kraag heen porren, wat schade kan veroorzaken. Een no-go bij een shirt dat van een fijne stof is gemaakt.

Kortom: de kraagclip is de meest geschikte van de drie. Je hebt geen extra overhemd nodig en de kans op schade is nihil. Bovendien is hij binnen enkele seconden aan je kraag bevestigd. De kraag clip is de perfecte accessoire waarmee je jezelf kunt onderscheiden van de massa.

Herenkapsels kort 7

Herenkapsels kort 7

Voeg een kraagclip toe aan je zakelijke of formele outfit. Combineer bijvoorbeeld een wit overhemd, een wit pochet en een navykleurig pak met een goudgekleurde kraagclip voor net dat beetje extra en een toffe klassieke touch aan je moderne voorkomen.

Zorg ervoor dat je overige accessoires matchen. Uiteraard moet je ervoor zorgen dat je niet té veel kleine accessoires draagt, want dan wordt het al snel te druk. Mocht je bijvoorbeeld manchetknopen dragen is het wel zo handig dat die matchen met de kleur van je kraag clip. De clip komt het beste tot zijn recht wanneer deze sterk contrasteert met de das.

wet business suit MEMEs

wet business suit MEMEs

17-08-2017 -Kenneth Luijk

Herenkapsels Zakelijk

Herenkapsels herfst 7

Herenkapsels herfst 7

Herenkapsels kort 7

Herenkapsels kort 7

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.