Zeven geweldige lessen die je kunt leren van Mannen Kapsels Halflang 11

Posted on

Zeven geweldige lessen die je kunt leren van Mannen Kapsels Halflang 11 – Mannen Kapsels Halflang 2017

Uit onze data weten wij dat jullie geïnteresseerd zijn in goede herenkapsels. Met name de trends die wij elk jaar voorspellen en toelichten, doen het goed. Daarentegen kunnen wij ons ook voorstellen dat je niet aan trends mee wilt doen. Als je een kapsel gewoon mooi vindt staan, waarom zou je dan van kapsel veranderen? Deze tijdloze herenkapsels bewijzen al jaren hun waarde. Je ziet er niet alleen nu goed mee uit, maar ook de komende jaren blijf jij ongevoelig voor trends.

loading...
Grijze herenkapsels inspiratie • Trendheads magazine • persoonlijke ...
Grijze herenkapsels inspiratie • Trendheads magazine • persoonlijke …

Het haar iets langer gedragen en achterover gemodelleerd: dat is tijdloos. Dit herenkapsel ontstond in de jaren 20 van de vorige eeuw en is nooit uit het straatbeeld verdwenen. De trends hebben zeker gezorgd voor variaties van dit model. Zo herinnert iedereen zich die slick look met veel styling gel, en was het enkele jaren geleden juist populair om dit kapsel zo natuurlijk mogelijk te houden.

Afbeeldingen Korte Kapsels Mannen - ARCHIDEV
Afbeeldingen Korte Kapsels Mannen – ARCHIDEV

Wat kun je nu doen om de comb back tijdloos en relevant te houden? De beste tip die wij kunnen geven is: houd je kapsel zo dicht mogelijk bij zijn natuurlijke neiging. Vertrouw meer op je handen dan op de kam en gebruik niet te veel fixerende haarproducten. Een geslaagde manier om een tijdloze comb back te dragen, is om deze er zo effortless mogelijk uit te laten zien.

De side part is historisch gezien hét herenkapsel voor de gentleman. Logisch dus dat wij fan zijn en blijven van dit cly model. Ook de side part kent invloeden van trends. Zo zag je ‘m de laatste jaren vaak extreem strak aangezet en met flink getrimde of opgescn zijkanten. Assymmetrie vond je niet alleen in een scheiding uit het midden, maar ook doordat dikwijls de ene zijkant langer werd gedragen dan de andere.

Kort Haar Kapsels Mannen Overal Kapsels 2017 Kort Kapsels ...
Kort Haar Kapsels Mannen Overal Kapsels 2017 Kort Kapsels …

Wil je een tijdloze side part die ja altijd kunt dragen, houd ‘m dan zo dicht mogelijk bij de klieker: clean cut, niet te kort aan de zijkanten en een scheiding die voor een 60/40 verhouding zorgt.

11 Mannen Kapsel Kort 11 | Kapsel Kort 11 - korte mannen kapsels ...
11 Mannen Kapsel Kort 11 | Kapsel Kort 11 – korte mannen kapsels …

Noem één periode waarin je geen mannen met langer haar hebt gezien. Precies: die is er niet. Of nu de undercut, de faux hawk, of de troubadour de trend was: altijd bleven er mannen de trouw bleven aan één van de meest solide herenkapsels die je kunt vinden: de langere manen.

Lang Haar Kapsels Mannen 11 - Laatste kapselsideeën
Lang Haar Kapsels Mannen 11 – Laatste kapselsideeën

Binnen dit kapsel kun je zeer goed variëren. Zo goed eigenlijk dat je niet eens kunt spreken van ‘een kapsel’; het is een haarstijl die geen bepaalde dracht of manier van knippen dicteert. Wij zouden zeggen: ‘luister naar je haar’. Probeer de aard van je haar niet te veranderen en kijk wat je goed staat. Voor de een is dit wat strakker naar achter en achter de oren, voor de ander wavy en nonchalant.

Moderne korte heren kapsels difrax aanbieding
Moderne korte heren kapsels difrax aanbieding

Mannen Kapsels Halflang 2017

Haartrends voor mannen | Haarmode Brommert, al sinds 11 de ...
Haartrends voor mannen | Haarmode Brommert, al sinds 11 de …
Mannen kapsels 2017 halflang
Mannen kapsels 2017 halflang
Mannen Kapsel Trend Binnen Korte Kapsels Kapsels 2017 ...
Mannen Kapsel Trend Binnen Korte Kapsels Kapsels 2017 …
halflang bruin haar mannen kapsels 2018 mannen kapsels ...
halflang bruin haar mannen kapsels 2018 mannen kapsels …
Sexy Lang Haar Halflang Stijl Man
Sexy Lang Haar Halflang Stijl Man
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.