1516612913 Opgeknipte Kapsels.jpg
1516612913 Opgeknipte Kapsels.jpg

Zeven geweldige dingen die je kunt leren van Herenkapsels Opgeknipt

Posted on

Zeven geweldige dingen die je kunt leren van Herenkapsels Opgeknipt – Herenkapsels Opgeknipt

Herenkapsels: 7 ideeën voor kort haar

loading...

Herenkapsels: 7 ideeën voor kort haar

Wat is er nou lekkerder in de zomer dan een lekker ‘kort koppie’. Bij elk kapsel voor komend seizoen zal je kapper de tondeuse moeten pakken om het van achter en aan de zijkanten lekker kort te maken, maar je kunt ook vragen om ook de bovenkant mee te nemen. Lekker makkelijk, heerlijk koel en ook nog eens stoer.

Je kunt kiezen voor de tondeuse rondom of het boven toch iets korter te laten zodat je het haar opzij kunt kammen of, als je lef hebt, in een korte pony kunt dragen.

Bij de tweede trend is het haar bovenop wat langer en bij voorkeur wat rommelig zodat je het in een korte lok of pony kunt dragen. Je leest het goed: de pony is weer helemaal hip! Op de catwalks met de zomermode voor dit jaar was dit kapsel echt volop te zien.

Opgeknipte kapsels

Opgeknipte kapsels

Ook hier is weer de zijkant en achterkant kort, maar het haar bovenop is nog wat langer. Met een goede hoeveelheid pomade doe je het haar naar achteren. Je kunt hierbij kiezen voor een natuurlijke variant of een lekker slicke wetlook. Vraag naar je kapper voor de beste producten om deze kapsels te maken.

Voel je niets voor een echt kort kapsel en heeft je haar van nature een slag of krul? Kies dan voor een van deze kapsels. De zijkanten en achterkant zijn wel kort, maar nu opgeknipt in plaats van geschoren en bovenop geef je de beweging in je haar alle ruimte. Met een scheiding in het haar schep je wat orde.

Heb je kroeshaar dan kun je ook van de tips hierboven gebruik maken. Kies voor overal kort of alleen de zijkanten. Op de foto’s hieronder zie je ook een aantal speciaal voor kroeshaar.

Coupe cheveux court : une coupe tendance, sexy et féminine

Coupe cheveux court : une coupe tendance, sexy et féminine

kort Archieven - Page 7 of 7 - mannen kapsels 7

kort Archieven – Page 7 of 7 – mannen kapsels 7

Herenkapsels Opgeknipt

Lange kuif zijwaarts - mannen kapsels 7

Lange kuif zijwaarts – mannen kapsels 7

herenkapsels 7 | Kapsels | Pinterest

herenkapsels 7 | Kapsels | Pinterest

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.