Zeven eenvoudige manieren om Herenkapsels Halflang Krul te faciliteren

Posted on

Zeven eenvoudige manieren om Herenkapsels Halflang Krul te faciliteren – Herenkapsels Halflang Krul

De haartrends en kapsels voor herfst en winter 2017 2018 borduren voort op de trends die we de afgelopen seizoenen hebben gezien. Denk aan buzz cuts, bob kapsels, bloempot kapels en lang natuurlijk haar. Laten we de haartrends en kapsels die we tijdens de Fashion Weeks hebben gespot eens onder de loep nemen. Hoe laten we ons haar dit seizoen knippen? En hoe gaan we het stylen?

loading...

Lang haar op één lengte is het summum van vrouwelijkheid en zal daarom altijd wel een haartrend blijven. Dit seizoen dragen we het op een heel natuurlijke manier. Houd je van wat movement dan kun je een shag kapsel laten knippen. De (intern geknipte) laagjes geven je haar volume en beweging. Het shag kapsel is nog steeds in de mode maar is volgens ons wel iets op z’n retour.

Een andere haartrend is het bob kapsel. Deze is tegenwoordig vrij recht en – je raadt het al – natuurlijk. Je kunt ‘m steil dragen of met een zachte krul. Je kunt ‘m combineren met een pony. En eigenlijk mag dit kapsel er best wel een beetje ‘uitgegroeid’ uitzien, als of je eigenlijk naar de kapper zou moeten maar toch ook weer net niet 🙂

Voor de durfals is er het bloemkapsel. Deze haartrend werd ons de eerste showdag van de Fashion Week al duidelijk toen topmodellen als Irina Kravchenko en Taja Feistner zich met korte vers geknipte hoofden presenteerden. Ook het korte kapsel van model Stefanie Medeiros is een goed voorbeeld van deze haartrend. Dit seizoen zijn de bloempotkapsels nog botter dan voorheen. Simpel en boyish. Wie durft?

En wie weet is je volgende stap dan de buzz cut, ofwel: het rattenkopje. Want ook deze haartrend die begin 2016 al het licht zag, blijven we zien. Model Kris Gottschalk zweert dit superkorte kapsel (het gaf haar modellencarrière een enorme boost). Ook Ruth Bell heeft haar succes als model aan een stout rattenkopje te danken. Zij heeft de bovenlengte inmiddels iets langer laten groeien en er een oranje (!) spoeling doorgegaan. Dit om je een idee te geven hoe een superkort kapsel als een rattenkopje het begin kan zijn van een ware kapsel-evolutie. Je haar is een voortdurend proces en daarom is het juist zo leuk!

Op de catwalks voor herfst en winter 2017 2018 zagen we een veelvoud aan haarstijlen, maar zoals altijd waren er wel weer een aantal haartrends in te ontdekken.

Herenkapsels Halflang Krul

Laatste Halflange Kapsels Krullend Haar Trends Awesome Van Halflang ...
Laatste Halflange Kapsels Krullend Haar Trends Awesome Van Halflang …
Top 11 Dames Kapsel Kort Krul Aanwezig | Modern Kapsel - kapsels ...
Top 11 Dames Kapsel Kort Krul Aanwezig | Modern Kapsel – kapsels …
kapsels kort krullend 11 - Google zoeken - kapsels | Pinterest ...
kapsels kort krullend 11 – Google zoeken – kapsels | Pinterest …
Mannenkapsels 2017- de coolste herenkapsels 2017 en 2018 ...
Mannenkapsels 2017- de coolste herenkapsels 2017 en 2018 …
Beste Korte Kapsels Krullen Vrouwen Mooiste 2017-2018 ...
Beste Korte Kapsels Krullen Vrouwen Mooiste 2017-2018 …
Beste 11 Kapsels Vrouwen Lang Haar Fotocollectie | Style Kapsel
Beste 11 Kapsels Vrouwen Lang Haar Fotocollectie | Style Kapsel
Lang kapsel met krullen voor heren
Lang kapsel met krullen voor heren
Herenkapsels krullen
Herenkapsels krullen
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.