1517480977 Blond En Kort In 13 Kapsels Voor Dames 13.jpg
1517480977 Blond En Kort In 13 Kapsels Voor Dames 13.jpg

Zeven eenvoudige manieren om blonde kapsels te faciliteren 13 Kort

Posted on

Zeven eenvoudige manieren om blonde kapsels te faciliteren 13 Kort – Blonde Kapsels 2015 Kort

In buitenlandse media wordt Geert Wilders vaak “de Trump van Europa” genoemd, of “de Nederlandse Trump” of “Trump van de lage landen”. Onder andere door de gelijkenissen met Donald Trump is de belangstelling van buitenlandse media voor de verkiezingen in Nederland groot.

loading...
Kapsels zomer 13 kort haar

Kapsels zomer 13 kort haar

Wilders is grote fan
Wilders is alleszins een grote fan van de Amerikaanse president. In Nederland was de partij van Wilders de enige die enthousiast reageerde op de eerste weken van Donald Trump in Amerika: “Wat een verademing”, zei Wilders daarover. Ook het inreisverbod van president Trump werd met gejuich onthaald bij Wilders. Dat deed de Nederlandse politicus ook al in december 2015, toen Trump, op dat moment nog geen president maar gewoon presidentskandidaat voor de Republikeinen, uitsprak dat hij een inreisverbod voor moslims wilde in de VS.

Twitter
Sindsdien gebruikt Wilders op Twitter de hashtag #MAGA meermaals. Dat verwijst naar Make America Great Again, de campagneslogan van Trump tijdens de presidentsrace. Dat hij zo vaak tweets de wereld instuurt, heeft Wilders gemeen met Trump. Beiden voeren actief campagne via het sociale medium en maken er veelvuldig gebruik van. Sterker nog: ze hebben beide via Twitter al berichten met een controversieel kantje de wereld ingestuurd. Wilders die bijvoorbeeld een foto van een bebloede Angela Merkel op Twitter zet na de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn.

Toch is er ook een verschil: terwijl Trump zich vooral focust op het politieke, zet Wilders soms bijzonder persoonlijke boodschappen op Twitter, zoals bijvoorbeeld over zijn poes Lola, die in september 2015 stierf.

Kapsels kort blond 13

Kapsels kort blond 13

Populisme
Zowel Trump als Wilders worden beschouwd als populisten, of worden gezien als politici die in de aandacht staan of aan de macht komen door een populistische opmars in de Westerse wereld. Beide nemen ze hevige standpunten in ten opzichte van moslims: Trump met het inreisverbod voor inwoners uit 6 (aanvankelijk 7) moslimlanden, Wilders onder andere door zonder schroom te zeggen dat hij “minder Marokkanen wil in Nederland.”

Blonde lokken
inder relevant, maar het springt meer in het oog: zowel Geert Wilders als Donald Trump hebben een opmerkelijk, blond kapsel. Er is al heel wat te doen geweest over de coupe van Trump en ook over waarom Wilders dan weer zijn haar blond laat kleuren, werd al heel wat gezegd.

Korte kapsels dames 13 - YouTube

Korte kapsels dames 13 – YouTube

Brexit
Net als Donald Trump is Geert Wilders voorstander van de Brexit. Een verdeeld Europa is gunstiger voor de VS, zo gelooft Trump. En de PVV-leider vindt de Brexit een goede zaak omdat hij tegen de EU is. Als het van Wilders afhangt, gaat Nederland diezelfde richting uit.

Breitbart
De leider van de PVV heeft al meerdere keren geschreven voor Breitbart, een Amerikaanse rechts-conservatieve nieuwssite. Voormalig chef van die website is Steve Bannon: de huidige strategisch adviseur van Donald Trump.

Foto’s korte kapsels vrouw – Foto’s kapsels kort haar dames 13

Of Geert Wilders, net zoals zijn Amerikaanse tegenhanger, aan de macht zal komen valt nog te bezien. Woensdag zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Daarna wordt duidelijk hoe de politieke kaarten liggen.

Blonde Kapsels 2015 Kort

Het beste korte kapsel 13

Het beste korte kapsel 13

Blond en kort in 13 - kapsels voor dames 13

Blond en kort in 13 – kapsels voor dames 13

13 Shaggy Pixie Haircuts | Pixie Cut 13

13 Shaggy Pixie Haircuts | Pixie Cut 13

Korte kapsels blond 13

Korte kapsels blond 13

Stijlvol blond haar met lichte acccenten - kapsels voor dames 13

Stijlvol blond haar met lichte acccenten – kapsels voor dames 13

Medium Hairstyles For Women Over 13 - Fave HairStyles

Medium Hairstyles For Women Over 13 – Fave HairStyles

Blond haar kapsels 13

Blond haar kapsels 13

Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob! - kapsels 13 -korte ...

Bobkapsels met ombre haarkleur: lovely bob! – kapsels 13 -korte …

Blonde kapsels kort

Blonde kapsels kort

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.