Zeven dingen die uw baas moet weten over Herenkapsels Grijs Haar

Posted on

Zeven dingen die uw baas moet weten over Herenkapsels Grijs Haar – Herenkapsels Grijs Haar

We hebben het al vaak genoeg benadrukt: je kunt kaalheid niet ongedaan maken, grijs worden is onomkeerbaar en je haar gaat niet sneller groeien van extra knipbeurten. Dat neemt niet weg dat er simpele trucs zijn die jij kunt hanteren om jouw kapsel net dat beetje extra te geven.

loading...
Populair Grijs Haar Mannen @XK7 – Aboriginaltourismontario
Populair Grijs Haar Mannen @XK7 – Aboriginaltourismontario

Heb jij te kampen met een uitdunnende haardos? Gebruik dan matterende producten zoals een niet-glimmende wax. Doordat deze product licht absorberen in plaats van weerkaatsen, lijkt je haar dikker.

Om je stylingproduct het beste uit te wen, breng je shampoo aan op droog haar. Spoel het daarna uit en je haar is weer schoon. ‘t Voelt wellicht iets minder lekker, maar het is wel effectief. Daarna kun je altijd nog nat wen.

Ruig met de handdoek over je haar gaan, droogt de boel wel sneller maar het kan ook haarbreuk en gespleten punten opleveren. Dep dus liever.

Welk kapsel past bij mijn gezicht? • Trendheads magazine ...
Welk kapsel past bij mijn gezicht? • Trendheads magazine …

De kwaliteit van je haar is voor een groot gedeelte verbonden met de gezondheid van je hoofdhuid. Verzorg deze dus goed, door middel van hydraterende shampoos en een goede conditioner.

Beperk het wen van je haar tot twee keer per week en doe dit alleen vaker als je haar echt vies is. Te veel wen zorgt namelijk voor een droge hoofdhuid. Om dit sowieso te voorkomen, kun je het beste altijd een voedende conditioner gebruiken na het wen.

Trends Kort Grijs Kapsel | Kapsels 2018
Trends Kort Grijs Kapsel | Kapsels 2018

Zwem je wel eens? Dan weet je ongetwijfeld dat chloor funest is voor je haar. Je kunt je haar hier eenvoudig tegen beschermen. Hoe? Een beetje conditioner erin voor je kopje onder gaat en direct wen na het zwemmen.

Heb je last van beginnende kaalheid, draag dan een kort kapsel. Dunner wordend haar valt meer op naarmate het langer wordt.

Gebruik je een föhn om je haar te drogen? Zet deze dan op de koudste stand. De hitte, zeker van dichtbij, beschadigt je haar. Heb je de tijd niet, sta dan gewoon vijf minuutjes eerder op.

Kapsels en haarverzorging: grijs haar
Kapsels en haarverzorging: grijs haar

In elk huishouden zijn twee producten aanwezig die wonderen doen voor je haar: afwasmiddel en azijn. Was eens per maand eenmaal met afwasmiddel en eenmaal met azijn voor een prachtige glans. Het doet verder niet veel voor je haar (maar is ook niet schadelijk), het is puur cosmetisch.2 Wel goed uitspoelen.

Als je last hebt van vet haar, helpt het niet wanneer je het te vaak aanraakt. De aanraking en beweging zorgen er namelijk voor dat de olieachtige substanties uit je hoofdhuid vrijkomen.

Populair Grijs Haar Mannen @XK7 – Aboriginaltourismontario
Populair Grijs Haar Mannen @XK7 – Aboriginaltourismontario

Herenkapsels Grijs Haar

Grijze herenkapsels inspiratie plus uitleg grijs haar - B7men
Grijze herenkapsels inspiratie plus uitleg grijs haar – B7men
opgescn Archieven - Page 3 of 12 - mannen kapsels 2018
opgescn Archieven – Page 3 of 12 – mannen kapsels 2018
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.