1516623996 8 Inspirational Pompadour Haircuts With Images Men 8 S.jpg
1516623996 8 Inspirational Pompadour Haircuts With Images Men 8 S.jpg

Zeven dingen die je nooit verwacht op Herenkapsels Retro

Posted on

Zeven dingen die je nooit verwacht op Herenkapsels Retro – Herenkapsels Retro

De SNES Mini is één van de hotste gadgets van dit najaar. Toen de nieuwe mini-spelcomputer werd aangekondigd, was het enorm lastig om een pre-order te plaatsen. De vraag was duidelijk groter dan het aanbod. Nu we de spelcomputer een tijdje in huis hebben, snappen we dat maar al te goed. De SNES Mini is een mini console met inhoud en nostalgische gevoelens.

loading...
8 Inspirational Pompadour Haircuts with Images - Mens ...

8 Inspirational Pompadour Haircuts with Images – Mens …

De SNES Mini wordt geleverd met twee controllers. Handig, omdat de helft van de line up met twee man gespeeld kan worden. Je hoeft dus niet een extra controller te kopen. Nintendo heeft daarnaast iets gedaan met de feedback van de NES Mini. Waar de kabels van de controllers daar belachelijk kort waren, daar is de SNES Mini-kabellengte van een iets fijnere lengte. Er had nog altijd een meter bij gekomen, maar je hoeft niet vast gekluisterd te zijn aan het scherm.

Wat dan wel jammer is, is dat de HDMI- en USB-kabel waarmee je de console aansluit wat aan de korte kant zijn. Ook moet je rekening mee houden dat je de SNES Mini zelf van voeding voorziet. Dat kan een USB-charger zijn die je in het stopcontact hebt zitten, maar je kunt de USB-kabel bijvoorbeeld ook in een PlayStation 4 stoppen. Deze levert in de standby-modus genoeg stroom.

De SNES Mini is wat ons betreft een stuk interessanter dan de NES Mini, die vorig jaar op de markt kwam. Waar die NES Mini een hoop games had die eigenlijk de moeite waard niet zijn, daar is bijna elke SNES Mini-game de moeite waard. Ja, bepaalde games zijn zwaar verouderd.

Hoe nostalgisch ons gevoel bij Super Mario Kart ook is, anno 2017 blijkt de game een stuk minder lekker te rijden dan dat we ons kunnen herinneren. Met name de framerate van de game is iets waar we aan moesten wennen. Sure, het was leuk om het te spelen, maar wij verwachten niet dat dit een game is waar je je net als vroeger dagen mee zou opsluiten.

De Beste Herenkapsels Retro Voor Herenkapsels 8 Afbeeldingen ...

De Beste Herenkapsels Retro Voor Herenkapsels 8 Afbeeldingen …

Gelukkig zijn er een hoop andere games die wel de moeite waard zijn. Voor het gemak hebben we er vijf games bijgepakt die je anno 2017 nog altijd goed kunt spelen.

Na twee avonturen op de NES, kwam het derde deel destijds uit op de SNES. Het is een absolute klassieker, die vandaag de dag nog zeer goed speelbaar is. De gameplaymechanics zijn duidelijk, zonder te simplistisch te zijn, de visuele stijl heeft de tand des tijd goed doorstaan en de muzikale ondersteuning is uitstekend. Een game waarin flink gepuzzeld mag worden en je lastige gevechten voorgeschoteld krijgt.

In het overzicht van de SNES Mini vind je de game Final Fantasy III. Daar word je niet heel warm van als je dat hoort. Maar Final Fantasy III is eigenlijk Final Fantasy VI. Door een verleden van lokalisatieproblemen is de telling in het Westen verpest en krijg je dus deze rare titel.

Als je daar overheen stapt, krijg je een JRPG van formaat. Final Fantasy VI wordt gezien als één van de beste games ooit en qua verhaal is het nog altijd een indrukwekkend geheel. Net als bij Zelda is het een spel voor gamers met een lange adem, maar daar krijg je wel veel voldoening voor terug.

Perfect Kort Herenkapsels 8 En Mannen Kapsel 8 Ideeën ...

Perfect Kort Herenkapsels 8 En Mannen Kapsel 8 Ideeën …

Eén van de eerste games die destijds op de SNES uitkwam is nog altijd één van de beste die het platform te bieden heeft. Super Mario World is een heerlijke klassieke 2D-platformer met een nette moeilijkheidsgraad. De game schotelt je een berg aan vijanden voor, die stuk voor stuk hun eigen uitdaging kennen. Aan jou om daarmee om te gaan en heelhuids het einde van het level zien te halen. Qua variatie een game om je vingers bij af te likken.

Begint het saai te worden als ik zeg dat Super Metroid ook een klassieker is? Nou, jammer dan. Super Metroid is ook een klassieker. En ook eentje die vandaag de dag nog de moeite waard is. De besturing is hier en daar wat houteriger dan dat je gewend bent, maar de uitdaging en uitstekende soundtrack zorgen dat je telkens verder wil komen.

Tot slot willen we nog even Donkey Kong Country in dit lijstje noemen. Ook weer een…. ach je weet het inmiddels wel. Hoewel we zelf liever Donkey Kong Country 2 of 3 hadden gezien, die qua gameplay net wat meer mogelijkheden bieden, is Donkey Kong Country in zijn tijdsgeest geniaal. Het is een fijne platformer, die qua moeilijkheidsgraad zeer snel omhoog vliegt en waarbij het een uitdaging is om je controller niet kapot te gooien.

Tot slot willen we nog even speciale aandacht geven aan de game Star Fox 2, een titel die destijds nooit is uitgebracht. Het is mooi om te zien dat dit project nu een tweede kans krijgt. Heel lekker speelt het niet, maar het is wel een unieke kans om een stuk gamegeschiedenis te ontdekken.

8s Hairstyles for Men | 8s men, Retro hairstyles and Boy hair

8s Hairstyles for Men | 8s men, Retro hairstyles and Boy hair

Samen met vijftien andere games, valt er genoeg te beleven. In je eentje of op een heerlijk retro-avondje met vrienden. Hopelijk komt er snel een grote lading aan SNES Mini’s, zodat je niet aangewezen bent op het aanbod op tweedehands sites.

Je waagt een gokje en doet mee met onze prijsvraag. Wij geven ons testexemplaar namelijk weg! Het enige wat je moet doen om hier kans op te maken is een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft dat je meedoet aan de Manners SNES Mini-prijsvraag. Laat vervolgens je adres achter en misschien sturen wij je straks een mooie SNES Mini op.

27-09-2017 -Jelle van Es

Herenkapsels Retro

Retro kapsels voor mannen - Hairroom Van Wauwe te ...

Retro kapsels voor mannen – Hairroom Van Wauwe te …

Mannenkapsels 8 - 8: de herenkapsels voor 8 zijn heel ...

Mannenkapsels 8 – 8: de herenkapsels voor 8 zijn heel …

Herenkapsels 8 8 - Herenkapsels 8 | Pinterest ...

Herenkapsels 8 8 – Herenkapsels 8 | Pinterest …

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.