What Makes Leuke Herenkapsels Kort Zo verslavend dat je er nooit een wilt missen?

Posted on

What Makes Leuke Herenkapsels Kort Zo verslavend dat je er nooit een wilt missen? – Leuke Herenkapsels Kort

Herenkapsels kort dik haar overslagromper korte mouw maat 10
Herenkapsels kort dik haar overslagromper korte mouw maat 10

Haartrends veranderen niet zo snel als die van de mode. Vergeleken met voorgaande seizoenen is er niet zo heel veel veranderd, maar het is wel leuk om af en toe je stijl en dus je kapsel aan te passen aan de tijd. Want er zijn ook kapsels die langzaam uit de mode beginnen te raken. Denk bijvoorbeeld aan de opvallend geschoren scheiding of het knotje.

loading...

Het belangrijkste verschil tussen zomer en winter is dat we in het najaar vaak het haar wat langer dragen. Laat het dus eens groeien, maar vergeet ook dan niet de kapper te bezoeken. Daar kunnen je ze helpen met het bepalen wat voor kapsel bij jouw gezicht en de structuur van je haar past. Voor inspiratie voorafgaand aan je kappersbezoek hebben we wat trends voor je op een rij gezet.

Kapsel Foto
Kapsel Foto

Ook wel bekend als het gordijntje of het kapsel dat bij iedere boyband in de jaren ’90 te zien was. De jaren ’90 zijn sowieso enorm in de mode, daarom maakt dit iconische kapsel uit die tijd een keiharde comeback. Er zijn wel een paar verschillen tussen het gordijn van nu en die van de Backstreet Boys van toen. Anno 2017 draag je het kapsel wat natuurlijker en langer. Kijk wel of dit bij de vorm van je gezicht pas. Mannen met een lang en smal gezicht kunnen deze trend beter skippen.

Bij veel mannen valt het haar aan de voorkant automatisch in een scheiding en is het gewoon een kwestie van lang laten groeien en niet meer naar achteren of opzij kammen. Je kapper kan je helpen om het haar in het gewenste model te krijgen en je vertellen welke producten daarbij helpen. Een beetje haarlak of een lichte pomade is voldoende.

Short Hairstyle for Men | Pinterest - Kapsels, Herenkapsels en ...
Short Hairstyle for Men | Pinterest – Kapsels, Herenkapsels en …

Ook geïnspireerd op de jaren ’90 is deze trend. De stijl van hooligans en gabbers is momenteel een grote inspiratiebron. Niet al het haar gaat eraf, maar de tondeuse maakt het wel lekker kort. Een handige kapper kan spelen met verschillende lengtes om een mooie fade te geven.

Mannen kapsels kort stekelig
Mannen kapsels kort stekelig

Wil je toch een beetje opvallen, laat het korte haar dan blonderen of verven in een opvallende kleur. Net zoals Frank Ocean de laatste tijd doet. Verzorgen van dit kapsel is simpel. Af en toe een beetje olie of een fijn verzorgingsproduct in het haar is voldoende.

Mannen kapsels | Korte-Kapsels.com
Mannen kapsels | Korte-Kapsels.com

Een trend die dit najaar doorzet is het langer laten groeien om een wat wildere en natuurlijke look te creëren. Door de zijkanten en achterkant wat korter te laten knippen, zie je er toch verzorgd uit. Vooral mannen met dik haar of een mooie slag erin kunnen dit kapsel goed hebben.

Verzorgen en stylen is wel wat meer werk

2017 Kort Haar Kapsels Mannen Afbeeldingen | KAPLSEL 2018 ...
2017 Kort Haar Kapsels Mannen Afbeeldingen | KAPLSEL 2018 …

Leuke Herenkapsels Kort

Meer dan 1000 ideeën over Kort Haar Krullen op Pinterest ...
Meer dan 1000 ideeën over Kort Haar Krullen op Pinterest …
Pin van Khilendra Sahu op Hairstyles | Pinterest - Mooie mannen ...
Pin van Khilendra Sahu op Hairstyles | Pinterest – Mooie mannen …
10 New Trending Hairstyles For Stylish Men in 10 - Kapsel, Kapsels ...
10 New Trending Hairstyles For Stylish Men in 10 – Kapsel, Kapsels …
grey hair trend men - Google Search | Hair men | Pinterest ...
grey hair trend men – Google Search | Hair men | Pinterest …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.