1516636168 Haarinspiratie Voor Heren Met Inhammen.jpg
1516636168 Haarinspiratie Voor Heren Met Inhammen.jpg

Weet u hoeveel mensen opdagen bij Herenkapsels Voor Inhammen

Posted on

Weet u hoeveel mensen opdagen bij Herenkapsels Voor Inhammen – Herenkapsels Voor Inhammen

Suits is een bron van inspiratie. De muziek, de vrouwen, zijn onderhandeltactieken en vooral: de stijl. Topadvocaat Harvey Specter, perfect geportretteerd door Gabriel Macht, weet tot in de details vorm te geven aan de succesvolle gentleman. Leer van de – fictieve – grootmeester.

loading...
Herenkapsels: 8 ideeën voor kort haar

Herenkapsels: 8 ideeën voor kort haar

De advocatuur is altijd vrij conservatief geweest als het op mode aankomt. Harvey Specter houdt zich keurig aan de moderegels, hoewel zijn pakken duidelijk zijn gericht op een jonger publiek. Zijn outfits staan bekend als single-breasted, made-to-measure pakken met brede revers, lange boorden en dassen met een Windsor-knoop. De pakken zijn veelal van Tom Ford en Garrison. Alles aan Harvey is statig en straalt vertrouwen uit. In feite draagt hij zijn pak als een harnas; het is een wezenlijk deel van zijn keiharde aanpak.

Materiaal
Het mag duidelijk zijn: je hebt een pak nodig. Of nog liever een aantal donkere pakken. Donkerblauw staat immers voor betrouwbaarheid en zakelijkheid. De kunst zit hem in de details. In de eerste seizoen draagt Specter voornamelijk pakken van een hoge kwaliteit wol. In de recente afleveringen zie je meer een mengsel van zijde en wol waardoor zijn pakken een extra glans krijgen. Traditioneel gezien wordt zijde meestal gedragen tijdens gelegenheden in de avond, vanwege de glans en het formele karakter. Op de juiste manier uitgevoerd kan een beetje glans ook prima werken voor een donkerblauw pak.

patroon
De patronen in de pakken van Harvey Specter zijn de standaard zakelijke patronen, zoals sharkskin, Prince of Wales, kleine ruiten en subtiele strepen. Vermijd tweed of grote ruiten. Opvallend is dat hij niet vaak krijtstrepen draagt. Als hij het doet, zoals op enkele foto’s die je in dit artikel ziet, gaat hij voor een zeer dunne streep. Waarschijnlijk hebben de producers hier opzettelijk voor gekozen, omdat ze geen link wilden leggen met bankiers.

Last van inhammen, ook jij kan een tof kapsel dragen - B8men

Last van inhammen, ook jij kan een tof kapsel dragen – B8men

Get your skinny tie out of my face and get to work

Peak revers
Harvey is, net als Tom Ford, groot fan van de peak revers – de brede omgeslagen variant. Een redelijk opvallende keuze, omdat de revers vrij wijd zijn, in Amerika gebruikelijker dan in Europa. De kunst is om de inham aan de bovenkant niet te hoog en niet te laag te dragen. Rond je sleutelbeen is precies goed. Een peak revers straalt formaliteit en kracht uit, overduidelijk hetgeen waar Harvey de voorkeur aangeeft. Zijn protegé Mike Ross kent zijn plek in de hiërarchie en gaat voor de smallere variant (notch). Zo zie je maar weer: het verschil zit in de details, maar eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het in dit geval vooral om een power uitstraling gaat.

Knoopgat
Het meest prestigieuze knoopsgat (hoewel het woord ‘knoopsgat’ alles behalve prestigieus klinkt) is de Milanese variant. Je verwacht het al: Harvey gaat altijd de voorkeur aan deze vorm. The devil is in the details.

Herenkapsels, inspiratie voor de zomer 8!! - B8men

Herenkapsels, inspiratie voor de zomer 8!! – B8men

Flapped pockets
Traditioneel gaan peak revers jassen gepaard met jetted pocktes (insnede) in plaats van flapped pockets. Harvey Specter draagt vaak vrij grote flapped pockets, iets wat je ook vaak ziet bij Tom Ford-pakken. Ook dit zal alles met een krachtige uitstraling te maken hebben.

Gilet
Veelal zie je Harvey in een driedelig pak. Een (klassieke) tactiek om de illusie van vertrouwen te creëren. Harvey experimenteert niet met de kleuren van zijn gilet, maar kiest altijd voor een bijpassend model. Zijn gilet heeft een enkele rij knopen en is nooit voorzien van een revers. Wel zijn ze op maat gemaakt met een V-cut, de meest standaard vorm die je kunt vinden. Gek, want mannen als Harvey vermijden dit type meestal omdat het niet speciaal is. De onderste knoop draagt hij los.

Broeken
Over het geheel genomen draagt Specter naar Amerikaanse maatstaven slim fit pakken. Zijn broeken draagt hij met een gestreken vouw. Ze zijn slank, maar nooit strak.

Jan Kooijman - Bilder, News, Infos aus dem Web

Jan Kooijman – Bilder, News, Infos aus dem Web

Overhemd
Harvey lijkt een groot fan van lange, Italiaanse kragen. Je zult hem nooit zien met een super wijde of smalle boord. Zijn overhemden zijn meestal wit of lichtblauw en ze passen perfect. Hier zie je de meerwaarde van tailoring: maatshirts zitten als gegoten en zijn voor iedereen een wijze investering.

Om zijn pols draagt hij een Patek Philippe 5004P Chronograph van ruim drie ton

Das
De donkerblauwe of zwarte Grenadine stropdas lijkt zijn favoriet te zijn, maar soms draagt hij ook goedkoop ogende dassen die je ook voor drie euro uit China kunt halen. Die vermijd je dus. Zijn dassen zijn nooit slank en ongeveer 8 – 9 centimeter in de de breedte. Dit geeft een tijdloze en klassieke look. Zijn dassen zijn afgewerkt met een flinke Windsor knoop.

Haarinspiratie voor heren met inhammen

Haarinspiratie voor heren met inhammen

Schoenen
Schoenen in series en films spelen een ondergeschikte rol; ze zijn negen van de tien keer niet in beeld. Meestal draagt Harvey eenvoudige zwarte derbies of bruine brogue oxfords.

Accessoires
Accessoires zijn niet echt zijn ding. Wel draagt hij veelal een pochet in klassiek wit of grijs. Hoe je een pochet draagt, lees je hier. Om zijn pols draagt hij een Patek Philippe 5004P chronograaf, een horloge dat voor ruim drie ton over de toonbank gaat. Voor jou zouden we adviseren: investeer in een nette dress watch.

Herenkapsels Voor Inhammen

Kapsels Mannen Met Inhammen - Kapsels Mannen 8

Kapsels Mannen Met Inhammen – Kapsels Mannen 8

Dit zijn de beste kapsels voor mannen met inhammen

Dit zijn de beste kapsels voor mannen met inhammen

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.