Wat zullen Kapsels Halflang Mannen zijn in de komende 8 jaar?

Posted on

Wat zullen Kapsels Halflang Mannen zijn in de komende 8 jaar? – Kapsels Halflang Mannen

Als je haar maar goed zit. Een goed kapsel en een flatterende haarkleur kunnen je jaren jonger maken. Omgekeerd kan een verkeerde haarstijl, of een verkeerd gekozen haarkleur, je ouder doen lijken. Wat voor de één verjongend werkt, hoeft echter voor de ander niet per se op te gaan. De echte reddende engel is natuurlijk je kapper! Maar er zijn wel vuistregels die je kunnen helpen.

loading...
Lange mannen kapsels
Lange mannen kapsels

Het meest flatterend en verjongend zijn natuurlijke haarstijlen. We bedoelen daarmee haarstijlen die niet al te netjes of overdreven zijn maar die je gezicht als het ware zacht omlijsten. Vermijd dus strakke krullen, plat gestyled haar dat als een gordijn glad en strak naar beneden hangt en overdreven hairdo’s met grote volumes. Een paar voorbeelden?

Mooie lok met verschillende lengtes - mannen kapsels 2017
Mooie lok met verschillende lengtes – mannen kapsels 2017

Tip: ga voor een kapsel met natuurlijke bewegingen en een luchtige natuurlijke textuur. Je haar moet bewegen in de wind en je moet er je vingers doorheen kunnen halen.

Er komt een moment waarop meisjesachtig lang haar tot ver over je schouders tegen je kan gaan werken zodat je het ‘van achteren lyceum, van voren museum‘ effect krijgt. Een vlotte halflange haarcoupe of een pittig kort kapsel oogt vaak veel jonger als de jaren gaan tellen. Ook hier geldt weer dat het natuurlijk moet zijn en bij je gezicht moet passen.

Kapsel Voor Mannen Die Kaal Worden - Modern Kapsel - kapsel voor ...
Kapsel Voor Mannen Die Kaal Worden – Modern Kapsel – kapsel voor …

Een andere vuistregel (die eigenlijk al uit het bovenstaande voortvloeit) is dat klassiek in de regel ouder oogt dan modern. Een halflang kapsel dat op één lengte is geknipt is minder vernieuwend en verjongend dan een halflang gelaagd kapsel met beweging en een moderne twist. Hetzelfde geldt voor korte kapsels. Modern = jong!

Een pony is een perfect camouflagemiddel om rimpels op je voorhoofd te verbergen. Een pony is wel heel persoonlijk. Iedereen kan een pony hebben, maar de vorm en lengte moeten wel op je gezicht afgestemd zijn. Verder kan een pony de huidverzorging van je voorhoofd in de weg staan. Het is ook minder prettig voor je huid om altijd onder een rand haar schuil te gaan. Afgezien van deze kleine nadelen (het hangt vooral van je eigen discipline af of en hoezeer je voorhoofdshuid van een pony te lijden zal hebben) kan een pony heel verjongend werken.

Kapsels heren lang haar
Kapsels heren lang haar

Kapsels Halflang Mannen

Elegante Mannen Kapsels Halflang Slag 8 Voor Met Krullen Of In Het ...
Elegante Mannen Kapsels Halflang Slag 8 Voor Met Krullen Of In Het …
8 kapsels die mannen ENORM sexy vinden bij vrouwen
8 kapsels die mannen ENORM sexy vinden bij vrouwen
Kapsels mannen blond haar
Kapsels mannen blond haar
Trendy Kapsels Mannen Kapsels 2018 : Kapsel 2018
Trendy Kapsels Mannen Kapsels 2018 : Kapsel 2018
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.