Wat ik wou Iedereen wist over Kort Kapsel Nieuw

Posted on

Wat ik wou Iedereen wist over Kort Kapsel Nieuw – Kort Kapsel Nieuw

De centrale bank van Ierland ontdekte onlangs dat bij enkele actieve fondsen wordt gerommeld met rendement en benchmark om de prestatievergoeding te rechtvaardigen. Detlef Glow van Lipper toont zich geschokt en vreest de gevolgen voor de Europese fondsindustrie.

loading...
17 beste en over Haartrends/Kapsels op Pinterest ...
17 beste en over Haartrends/Kapsels op Pinterest …

De centrale bank van Ierland heeft op 4 september een brief rondgestuurd waarin het de uitkomst van een onderzoek naar de prestatievergoedingen van actieve fondsen (UCITS) bekendmaakt. De timing van de brief is bijzonder, want de dag ervoor publiceerde ik nog een column waarin ik concludeerde dat de selectie van fondsen meer behelst dan het simpelweg kijken naar de kosten.

Ik riep beleggers op om per geval te bekijken of een fonds zijn (hoge) vergoeding waard is. Daarbij ging ik er wel vanuit dat fondsisten te maken hebben met eerlijke cijfers. Dat is niet altijd het geval, zo blijkt nu uit de brief van de Ierse centrale bank.

Bekend Bruidskapsels Kort Haar @HW10 – Aboriginaltourismontario
Bekend Bruidskapsels Kort Haar @HW10 – Aboriginaltourismontario

Zo ontdekte de Ierse centrale bank dat bij sommige fondsen de prestatievergoeding wordt berekend op basis van een verkeerde benchmark, waardoor de prestaties van het fonds gunstiger uitsteken en een prestatievergoeding op zijn plaats is.

Daarnaast vond de bank dat sommige fondshuizen prestatievergoedingen rekenen op basis van het brutofondsrendement in plaats van het nettorendement. De Ierse bevindingen betekenen dat sommige fondsbeleggers te veel hebben betaald. Een ordinair staaltje oplichting?

Kapsels en haarverzorging: Mooie korte kapsels voor steil ...
Kapsels en haarverzorging: Mooie korte kapsels voor steil …

In het licht van de discussie over de vergoedingen en kosten van actieve fondsen kan het Ierse schandaal reden zijn voor toezichthouders om hun regelgevende inspanningen verder op te voeren.

Ik kan me goed voorstellen dat leden van de Europese fondsindustrie vrezen dat het Ierse onderzoek in andere EU-landen navolging krijgt. Ook wakkert het bij sommige fondshuizen de angst aan dat het voor de Europese Commissie nu welletjes is en het een einde maakt aan het fenomeen prestatievergoeding voor alle fondsen die in de EU een notering hebben.

Nieuw kort kapsel, met koper accenten - vrouwen kapsels 10
Nieuw kort kapsel, met koper accenten – vrouwen kapsels 10

Zeker is dat de Ierse bevindingen de verkoop van actieve fondsen in de EU verder belemmeren. Veel beleggers twijfelden al over het willen betalen van prestatievergoedingen. Deze beleggers zullen nu nog onwilliger zijn om voor fondsen te kiezen met een prestatievergoeding. Zeker professionele fondsselectors zitten er niet op te wachten dat een van de fondsen, dat zij voor hun klanten hebben uitgen, onderwerp wordt van een schandaal.

Duidelijk is dat de resultaten van de Ierse studie de druk op actieve fondshuizen verhoogt om de hoge vergoedingen, die zij in rekening brengen, te rechtvaardigen. Hoewel de fraude bij slechts enkele fondsen werd ontdekt, zal de negatieve impact industriebreed worden gevoeld.

Nieuw Asymmetrisch Kort Kapsel – Kapsel 2018
Nieuw Asymmetrisch Kort Kapsel – Kapsel 2018

Het schaadt de reputatie van alle fondsen die prestatievergoedingen in rekening brengen. Ik hoop dat het alle belanghebbenden in de Europese sector aanzet de eigen regels te verscherpen om zo nieuwe schandalen te voorkomen.

Kort Kapsel Nieuw

Nieuw kapsel 2015
Nieuw kapsel 2015
Zwarte Korte Kapsels voor vrouwen en heren komen met model ...
Zwarte Korte Kapsels voor vrouwen en heren komen met model …
Nieuw kapsel
Nieuw kapsel
Nieuw kort kapsel voor dames met een smal gezicht
Nieuw kort kapsel voor dames met een smal gezicht
Top Kapsels Kort Dames Nieuw Fotos | Style Kapsel
Top Kapsels Kort Dames Nieuw Fotos | Style Kapsel
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.