Waarom u niet naar Herenkapsels 10 Krullen moet gaan

Posted on

Waarom u niet naar Herenkapsels 10 Krullen moet gaan – Herenkapsels 2017 Krullen

Er zitten flink wat voordelen aan een lekker kort kapsel in de zomer. Met korter haar zul je minder zweten en het is ook makkelijker in model te brengen. Ideaal voor op vakantie of voor na het zwemmen. Zeker mannen met wat dikker haar hebben hier baat bij. Het bekendste korte kapsel voor mannen is de zogenaamde Crew Cut. De achterkant en zijkanten kunnen lekker kort met de tondeuse en de bovenkant is ietsje langer. De lengte moet zo zijn dat het haar nog in een scheiding of naar achteren gekamd kan worden. Gebruik een mat stylingsproduct om je haar in model te brengen. Glimmende kapsels zijn passé.

loading...

Ben je trots op je volle haardos, dan kun je ook kiezen voor nog meer lengte bovenop. De zijkanten en achterop blijven kort, maar niet extreem. De kapper zal dan waarschijnlijk de schaar gebruiken in plaats van de tondeuse. Bovenop draag je je haar in een pompadour of kuif. Mannen met krullen mogen deze bovenop lekker rommelig en wild dragen met ook de zijkanten wat korter. Krullen zijn de grote trend deze zomer, dus draag ze met trots.

Wil je nog een stap verder kies dan voor de zogenaamde Bed Head, een look waarbij het moet lijken alsof je met dit kapel bent opgestaan. In werkelijkheid zul je er wel wat werk aan hebben, maar het resultaat is erg stoer. Gebruik een matte wax in handdoekdroog haar en breng je kapsel met een föhn in model. Veel mannen gebruiken uit principe geen föhn, maar het is echt een ideaal middel om je haar in model te brengen. Een föhn is trouwens ook erg goed om een baard mee te drogen. De baard zal er voller door lijken en de kans is groot dat je huid minder droog aanvoelt. Probeer het maar eens.

Ben je de trotse bezitter van een bos kroeshaar, laat dit dan zien. Langere en wildere kapsels zijn hier de grote trend. Met dit haar gebruik je juist geen föhn om het te laten drogen. Een handdoek en het warme zomerweer moeten het werk doen. Zodra het droog is gebruik je een speciale afrokam om wat model aan te brengen. Deze kun je verstevigen met een hairspray.

Een zomertrend die ieder jaar terugkeert is de Buzz Cut. Een lekker kort en stoer kapsel dat als grootste voordeel heeft dat je het niet hoeft te stylen en dat het razendsnel droog is. Je zult je verbazen over hoeveel varianten hier nog op de bedenken zijn. Vooral mannen met een lang of ovaal gezicht kunnen dit kapsel heel goed hebben.

Herenkapsels 2017 Krullen

Index of /wp-content/uploads/11/11
Index of /wp-content/uploads/11/11
Herenkapsels haar krullen kuif lang MAN MAN1111.jpg11 | Hair styles ...
Herenkapsels haar krullen kuif lang MAN MAN1111.jpg11 | Hair styles …
Mannen kapsels krullen 2017
Mannen kapsels krullen 2017
Halflang en krullen - kapsels voor dames 11
Halflang en krullen – kapsels voor dames 11
De herenkapsels van 11 - Only for Men Blog
De herenkapsels van 11 – Only for Men Blog
Best Face reference ideas on Pinterest
Best Face reference ideas on Pinterest
Herenkapsels krullen
Herenkapsels krullen
Cool kapsel voor krullend haar - mannen kapsels 2018
Cool kapsel voor krullend haar – mannen kapsels 2018
Herenkapsels voor zomer 2017–Mixed Grill
Herenkapsels voor zomer 2017–Mixed Grill
11 Best Hairstyles for Balding Men | Pinterest | Bald man, Haircut ...
11 Best Hairstyles for Balding Men | Pinterest | Bald man, Haircut …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.