1517484987 Lang Kapsel Voor 15 Met Een Mix Van Koele Blonde Tinten Voor Een.jpg
1517484987 Lang Kapsel Voor 15 Met Een Mix Van Koele Blonde Tinten Voor Een.jpg

Waarom praat iedereen over Blondtinten Kapsel?

Posted on

Waarom praat iedereen over Blondtinten Kapsel? – Blondtinten Kapsel

Willemien de Visser (56) is volgens haar vriendin Francis liever bezig met het zorgen voor anderen en neemt geen tijd voor zichzelf. Vandaar dat haar vriendin Willemien heeft opgegeven voor de metamorfose. “Het is fijn als ze er weer wat leuker uit gaat zien”, zegt Francis. “Dit kan haar misschien ook helpen aan een nieuwe baan.”

loading...

Willemien is heel erg zenuwachtig op de dag van de metamorfose. “Ik ben meestal degene die anderen helpt en ben het niet gewend om zo in de belangstelling te staan en dat er de hele dag naar je wordt gekeken”, zegt Willemien. “Ik heb drie dagen last van migraine gehad, misschien wel van de zenuwen. Maar ondanks de hoofdpijn heb ik genoten die dag. Ik heb een paar uur bij de kapsalon gezeten. In de tijd dat ik daar zat, heb ik wel vijf klanten zien komen en gaan, dus dan weet je wel hoe lang ik daar was. Ik heb een heerlijke hoofdmassage gekregen tijdens het wassen en dat heeft goed geholpen tegen de hoofdpijn. Ik heb gezegd dat ze alles mogen doen met mijn haar, als het maar geen bebop wordt. Ik wil er nog wel een beetje vrouwelijk uitzien.” Kapsalon hairstyling Wish in Bakel heeft het haar geknipt volgende de laatste nieuwe trend: the blunt.  Een volle, botte boblijn, naar de nieuwste trend voor de zomer. Om het geheel af te maken is het haar gekleurd met een balayage techniek in beige blond tinten.

Vervolgens heeft Willemien bij modezaak Lupo Collina in Gemert zo’n zes setjes kleding gepast: “Ze zijn er allemaal zo lief en behulpzaam, dat ben ik helemaal niet gewend in een winkel. Het eerste setje wat ik aantrok vond ik super mooi, maar heb ik niet gekozen. De kleding die ik heb uitgekozen vind ik ook heel mooi en is heel anders dan ik normaal draag en daarom meer een metamorfose. Het andere setje heb ik later zelf gekocht.” De schoenen die ze erbij heeft uitgekozen zijn van Penninx schoenen in Gemert. Willemien: “Ook daar ben ik weer ontzettend goed geholpen.” Uit de vele modellen en kleuren heeft ze een paar uitgezocht dat perfect past bij de kleding. Na de metamorfose zijn er in de fotostudio Puur in Beeld in Bakel foto’s gemaakt van Willemien. “Ik voelde me heel erg op mijn gemak en vond het ook leuk om te doen.”

Over het eindresultaat is Willemien erg tevreden. “Toen mijn man en mijn vriendin mij zagen, waren ze helemaal enthousiast. Ik ben er zo blij mee. Ik ben dezelfde avond nog naar mijn moeder in Eindhoven gereden om het te laten zien. Met mijn kapsel ben ik ook heel erg blij. Ik ben de volgende dag met een grote bos bloemen naar de kapsalon gegaan om ze te bedanken. Ik ga nu zeker wel wat meer aandacht besteden aan mijn uiterlijk, want ik heb nu wel gemerkt wat het met je doet. Ik heb echt waar heel erg genoten van deze dag en ik voel me als herboren.”

Aanmelden
Wil jij ook in aanmerking komen voor zo’n metamorfose zoals Willemien heeft gehad en zelf ook een nieuwe look in kleding, kapsel en make-up aangeboden krijgen? Meld je dan aan! 
Kandidaten voor de metamorfose kunnen zich schriftelijk aanmelden of via e-mail. Stuur een berichtje o.v.v. Metamorfose Weekblad voor Gemert-Bakel naar advertenties@weekbladvoorgemertbakel.nl of een brief naar Weekblad voor Gemert-Bakel, Binderseind 9, 5421 CG Gemert. Vermeld daarin waarom jij of degene die je opgeeft een metamorfose verdient, evenals naam, adres, telefoonnummer, kledingmaat, schoenmaat en leeftijd van jezelf of de aangemelde kandidaat. Daarnaast ontvangen we graag een recente portretfoto. We willen graag de reden van opgave weten, maar zullen er in de berichtgeving discreet mee omgaan.

Blondtinten Kapsel

kapsels lente zomer 15 MEMEs

kapsels lente zomer 15 MEMEs

15+ beste ideen over Blonde tinten op Pinterest - Blonde ...

15+ beste ideen over Blonde tinten op Pinterest – Blonde …

15+ beste ideeën over Natuurlijke Vlechten op Pinterest ...

15+ beste ideeën over Natuurlijke Vlechten op Pinterest …

Wat zegt je kapsel over jou?

Wat zegt je kapsel over jou?

Pixie Vs Bob - Korte Kapsels - Kapsels 15 Bruin Haar ...

Pixie Vs Bob – Korte Kapsels – Kapsels 15 Bruin Haar …

Kapsels en haarverzorging: kapsel

Kapsels en haarverzorging: kapsel

15+ beste ideeën over Grijze kapsels op Pinterest - Korte grijze ...

15+ beste ideeën over Grijze kapsels op Pinterest – Korte grijze …

Veel korte pixies met licht blonde, platina blonde, zilveren en ...

Veel korte pixies met licht blonde, platina blonde, zilveren en …

Elegant avondkapsel » Celebrity Kapsels

Elegant avondkapsel » Celebrity Kapsels

Ondeugend kort kapsel met bruine en blonde tinten

Ondeugend kort kapsel met bruine en blonde tinten

15+ beste ideeën over Herfst haartrends op Pinterest - Herfst ...

15+ beste ideeën over Herfst haartrends op Pinterest – Herfst …

FORMULA: Stormy Blonde - Career - Uitgroei, Kapsel en Blond haar

FORMULA: Stormy Blonde – Career – Uitgroei, Kapsel en Blond haar

Lang kapsel voor 15 met een mix van koele blonde tinten voor een ...

Lang kapsel voor 15 met een mix van koele blonde tinten voor een …

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.