1516551725 Heerlijk Kort Mannen Kapsels 8.jpg
1516551725 Heerlijk Kort Mannen Kapsels 8.jpg

Waarom je Herenkapsels Kort 2018 ten minste eenmaal in je leven moet ervaren

Posted on

Waarom je Herenkapsels Kort 2018 ten minste eenmaal in je leven moet ervaren – Herenkapsels Kort 2018

Mannenkapsels 8 - 8: de herenkapsels voor 8 zijn heel ...

loading...

Mannenkapsels 8 – 8: de herenkapsels voor 8 zijn heel …

 

Haartrends veranderen niet zo snel als die van de mode. Vergeleken met voorgaande seizoenen is er niet zo heel veel veranderd, maar het is wel leuk om af en toe je stijl en dus je kapsel aan te passen aan de tijd. Want er zijn ook kapsels die langzaam uit de mode beginnen te raken. Denk bijvoorbeeld aan de opvallend geschoren scheiding of het knotje.

Het belangrijkste verschil tussen zomer en winter is dat we in het najaar vaak het haar wat langer dragen. Laat het dus eens groeien, maar vergeet ook dan niet de kapper te bezoeken. Daar kunnen je ze helpen met het bepalen wat voor kapsel bij jouw gezicht en de structuur van je haar past. Voor inspiratie voorafgaand aan je kappersbezoek hebben we wat trends voor je op een rij gezet.

Ook wel bekend als het gordijntje of het kapsel dat bij iedere boyband in de jaren ’90 te zien was. De jaren ’90 zijn sowieso enorm in de mode, daarom maakt dit iconische kapsel uit die tijd een keiharde comeback. Er zijn wel een paar verschillen tussen het gordijn van nu en die van de Backstreet Boys van toen. Anno 2017 draag je het kapsel wat natuurlijker en langer. Kijk wel of dit bij de vorm van je gezicht pas. Mannen met een lang en smal gezicht kunnen deze trend beter skippen.

Perfect Kort Kapsel Voor Stijl Haar Mannen Kapsels 8 En ...

Perfect Kort Kapsel Voor Stijl Haar Mannen Kapsels 8 En …

 

Bij veel mannen valt het haar aan de voorkant automatisch in een scheiding en is het gewoon een kwestie van lang laten groeien en niet meer naar achteren of opzij kammen. Je kapper kan je helpen om het haar in het gewenste model te krijgen en je vertellen welke producten daarbij helpen. Een beetje haarlak of een lichte pomade is voldoende.

Ook geïnspireerd op de jaren ’90 is deze trend. De stijl van hooligans en gabbers is momenteel een grote inspiratiebron. Niet al het haar gaat eraf, maar de tondeuse maakt het wel lekker kort. Een handige kapper kan spelen met verschillende lengtes om een mooie fade te geven.

Eenvoudig Gewoon Kort Mannen Kapsels 8 Ook Herenkapsels 8 ...

Eenvoudig Gewoon Kort Mannen Kapsels 8 Ook Herenkapsels 8 …

 

Wil je toch een beetje opvallen, laat het korte haar dan blonderen of verven in een opvallende kleur. Net zoals Frank Ocean de laatste tijd doet. Verzorgen van dit kapsel is simpel. Af en toe een beetje olie of een fijn verzorgingsproduct in het haar is voldoende.

Een trend die dit najaar doorzet is het langer laten groeien om een wat wildere en natuurlijke look te creëren. Door de zijkanten en achterkant wat korter te laten knippen, zie je er toch verzorgd uit. Vooral mannen met dik haar of een mooie slag erin kunnen dit kapsel goed hebben.

8 #8 #bruin #fade out #kort #najaar #opgeschoren #stijl ...

8 #8 #bruin #fade out #kort #najaar #opgeschoren #stijl …

 

Verzorgen en stylen is wel wat meer werk dan bij voorgaande kapsels. Het belangrijkste is het gebruik van goede producten en weten wanneer en hoe je ze moet gebruiken. Ook hierbij kan een goede kapper advies geven. Bij dit alles is de föhn je beste vriend. Blaas je haar droog en breng er dan subtiel wat clay of paste in aan.

Mannen met lef kiezen dit najaar voor een pony. Dit kapsel is simpeler dan je denkt. Gewoon de zijkanten en achterkant lekker kort en vooraan de boel wat langer en zwaarder laten worden. De zwaartekracht doet de rest. De kapper zorgt voor de juiste verhoudingen. Het verder in model brengen doe je met een heel klein beetje clay.

Heerlijk kort - mannen kapsels 8

Heerlijk kort – mannen kapsels 8

 

Je zou ook oneerbiedig bloempotkapsel kunnen zeggen, maar daarbij krijg je waarschijnlijk negatieve associaties. Daarom gebruiken we de internationale term Cropped Blunt Fringe. Als je het afgelopen jaar goed naar de mannen op de catwalk hebt gekeken, dan zag je dit kapsel in grote getale voorbij komen. De ervaring leert dat kapsels uit modeshows een jaartje later terug te zien zijn in het straatbeeld. Dit kapsel werkt het best als je weinig slag in je haar hebt of als deze pas bij langere lengtes verschijnt.

Herenkapsels Kort 2018

8 Mannen Kapsel Trend Herenkapsels 8 En Haartrends Voor ...

8 Mannen Kapsel Trend Herenkapsels 8 En Haartrends Voor …

 

Afbeeldingsresultaat voor herenkapsels 8 kort | HERENKAPSELS ...

Afbeeldingsresultaat voor herenkapsels 8 kort | HERENKAPSELS …

 

Kort Archieven - Page 8 of 8 - mannen kapsels 8

Kort Archieven – Page 8 of 8 – mannen kapsels 8

 

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.