Waarom is Herenkapsels 10 Kort Opgeschoren Beschouwd als onderschat?

Posted on

Waarom is Herenkapsels 10 Kort Opgescn Beschouwd als onderschat? – Herenkapsels 2017 Kort Opgescn

Uit onze data weten wij dat jullie geïnteresseerd zijn in goede herenkapsels. Met name de trends die wij elk jaar voorspellen en toelichten, doen het goed. Daarentegen kunnen wij ons ook voorstellen dat je niet aan trends mee wilt doen. Als je een kapsel gewoon mooi vindt staan, waarom zou je dan van kapsel veranderen? Deze tijdloze herenkapsels bewijzen al jaren hun waarde. Je ziet er niet alleen nu goed mee uit, maar ook de komende jaren blijf jij ongevoelig voor trends.

loading...
Index of /wp-content/uploads/10/10
Index of /wp-content/uploads/10/10

Het haar iets langer gedragen en achterover gemodelleerd: dat is tijdloos. Dit herenkapsel ontstond in de jaren 20 van de vorige eeuw en is nooit uit het straatbeeld verdwenen. De trends hebben zeker gezorgd voor variaties van dit model. Zo herinnert iedereen zich die slick look met veel styling gel, en was het enkele jaren geleden juist populair om dit kapsel zo natuurlijk mogelijk te houden.

Mannen kapsels kort 2017
Mannen kapsels kort 2017

Wat kun je nu doen om de comb back tijdloos en relevant te houden? De beste tip die wij kunnen geven is: houd je kapsel zo dicht mogelijk bij zijn natuurlijke neiging. Vertrouw meer op je handen dan op de kam en gebruik niet te veel fixerende haarproducten. Een geslaagde manier om een tijdloze comb back te dragen, is om deze er zo effortless mogelijk uit te laten zien.

De side part is historisch gezien hét herenkapsel voor de gentleman. Logisch dus dat wij fan zijn en blijven van dit cly model. Ook de side part kent invloeden van trends. Zo zag je ‘m de laatste jaren vaak extreem strak aangezet en met flink getrimde of opgescn zijkanten. Assymmetrie vond je niet alleen in een scheiding uit het midden, maar ook doordat dikwijls de ene zijkant langer werd gedragen dan de andere.

Trendy herenkapsels 2017
Trendy herenkapsels 2017

Wil je een tijdloze side part die ja altijd kunt dragen, houd ‘m dan zo dicht mogelijk bij de klieker: clean cut, niet te kort aan de zijkanten en een scheiding die voor een 60/40 verhouding zorgt.

Kort Archieven - Page 3 of 24 - mannen kapsels voorjaar 2017
Kort Archieven – Page 3 of 24 – mannen kapsels voorjaar 2017

Noem één periode waarin je geen mannen met langer haar hebt gezien. Precies: die is er niet. Of nu de undercut, de faux hawk, of de troubadour de trend was: altijd bleven er mannen de trouw bleven aan één van de meest solide herenkapsels die je kunt vinden: de langere manen.

Ten Thoughts You Have As Herenkapsels Kort | Heren Kapsels
Ten Thoughts You Have As Herenkapsels Kort | Heren Kapsels

Binnen dit kapsel kun je zeer goed variëren. Zo goed eigenlijk dat je niet eens kunt spreken van ‘een kapsel’; het is een haarstijl die geen bepaalde dracht of manier van knippen dicteert. Wij zouden zeggen: ‘luister naar je haar’. Probeer de aard van je haar niet te veranderen en kijk wat je goed staat. Voor de een is dit wat strakker naar achter en achter de oren, voor de ander wavy en nonchalant.

Herenkapsels in 2017: nonchalant en langer - Barberstore Blog
Herenkapsels in 2017: nonchalant en langer – Barberstore Blog

Herenkapsels 2017 Kort Opgescn

Kapsels jongen 2016
Kapsels jongen 2016
Stoere mocro opscheer kapsel, fade haircut - YouTube
Stoere mocro opscheer kapsel, fade haircut – YouTube
Herenkapsels winter 2017
Herenkapsels winter 2017
half opgescn kort haar mannen kapsels 2018 heren ...
half opgescn kort haar mannen kapsels 2018 heren …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.