Vijf redenen waarom Jaren 15 Kapsel Maken gebruikelijk is in de VS.

Posted on

Vijf redenen waarom Jaren 15 Kapsel Maken gebruikelijk is in de VS. – Jaren 80 Kapsel Maken

Eind september wordt de telecommunicatiesector omgedoopt tot communicatiesector. Het doel van de aanpassing is de GICS- structuur een betere afspiegeling te maken van het communicatielandschap.

loading...
Jaren 15 Pruik Nekmatje Zwart   Bril | Jokershop Verkleedwinkel
Jaren 15 Pruik Nekmatje Zwart Bril | Jokershop Verkleedwinkel

SSGA lanceert nieuwe sector-ETF

Door de ontwikkeling van de technologie is de manier waarop wij met elkaar communiceren en met elkaar omgaan, ingrijpend veranderd. Media, audio, digitale communicatie en de manier waarop we informatie raadplegen, zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

We communiceren sneller en in de eerste plaats via zoekrobots, sociale media en netwerkplatformen. Consumenten kunnen nu een scala van media gewoon thuis, op hun telefoon of zelfs op hun pols bekijken. De meeste van die ontwikkelingen zijn minder dan een decennium oud. 

Op 21 september 2018 wordt de Amerikaanse telecommunicatiesector uitgebreid met ondernemingen uit de consumentengoederen- en informatietechnologiesector. De naam van de sector is vanaf dat moment communication services (afbeelding 1). Met de veranderingen worden communicatiediensten meer benadrukt en wordt de weging van de technologiesector in de S&P 500-index gereduceerd. 

Over Semantische Primaire Progressieve Afasie (Semantische dementie ...
Over Semantische Primaire Progressieve Afasie (Semantische dementie …

Klik op de infographic voor een grote versie

Volgens State Street SPDR ETF’s biedt de nieuwe communication services sector beleggers een op groei gerichte exposure met een lagere leverage, hoge operationele marge en potentieel minder volatiele return on equity ten opzichte van de voormalige telecommunicatiesector.

Daarnaast worden de aangepaste communication services- en consumer discretionary sectoren tegen hogere koers-winstverhoudingen verhandeld dan de oude sector, terwijl de waarderingen in de technologiesector grotendeels hetzelfde blijven. 

Kapsels 60 er jaren
Kapsels 60 er jaren

Klik op de tabel voor een grote versie

De nieuwe communications services sector bevat enkele van de populairste en bekendste aandelen in de S&P 500, zoals Alphabet (van Google), Netflix en Facebook.

In de sector van de media en communicatie speelt momenteel al veel M&A-activiteit en naar verwachting zal deze aanhouden. Met de toevoeging van aandelen uit de technologie- en consumentengoederensector biedt de sector bovendien een goede wereldwijde spreiding. 

15 rockabilly-haarstijlen: geïnspireerd door de jaren 15!
15 rockabilly-haarstijlen: geïnspireerd door de jaren 15!

Historisch werd de Telecommunication Services sector door een waardelens bekeken, door de vele aandelen met hoge dividenduitkering die als obligatieproxy kunnen worden beschouwd. Aangezien er nu meer groeigerichte aandelen naar de communicatiediensten doorschuiven, kan de nieuwe sector meer groeiexposures bevatten en juist meer door een groeilens worden bekeken. 

Op basis van de Morningstar Style Boxclassificatie van nieuwe componenten, zal de nieuwe communication services sector grotendeels — voor 58% — uit groeiaandelen bestaan, terwijl de sector van de telecommunication services nu voor 100% uit waardeaandelen bestaat.

De veranderingen ontdoen de consumer discretionary en information technology sectoren overigens niet volledig van groei. Deze sectoren zullen een allocatie van respectievelijk 59% en 48% aan groeiaandelen hebben, cijfers die boven die van de bredere markt liggen (afbeelding 3). 

Jaren 20 kapsel dames
Jaren 20 kapsel dames

Als

Jaren 80 Kapsel Maken

15 best Jaren 15 images on Pinterest | Childhood memories, 15 s and ...
15 best Jaren 15 images on Pinterest | Childhood memories, 15 s and …
De nieuwste kapsels 15 mannen. Herenkapsels trends en foto’s op …
Jaren 80 kapsels kort
Jaren 80 kapsels kort
Topmodel Lindsey Wixsons nieuwe kapsel: jaren
Topmodel Lindsey Wixsons nieuwe kapsel: jaren
15 Bewijzen waarom het McDonalds M-kapsel nog steeds prima kan ...
15 Bewijzen waarom het McDonalds M-kapsel nog steeds prima kan …
Jaren 80 kapsels kort
Jaren 80 kapsels kort
Kapsels uit de jaren 60
Kapsels uit de jaren 60
Jaren 80 make-up | Mode
Jaren 80 make-up | Mode
Korte kapsels jaren 90
Korte kapsels jaren 90
Kapsels: het pronkstuk het jaren 80 en begin jaren 90
Kapsels: het pronkstuk het jaren 80 en begin jaren 90
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.