Vijf Herenkapsels Achterkant That Had Gone Way Too Far

loading...

Vijf Herenkapsels Achterkant That Had Gone Way Too Far – Herenkapsels Achterkant

Uit onze data weten wij dat jullie geïnteresseerd zijn in goede herenkapsels. Met name de trends die wij elk jaar voorspellen en toelichten, doen het goed. Daarentegen kunnen wij ons ook voorstellen dat je niet aan trends mee wilt doen. Als je een kapsel gewoon mooi vindt staan, waarom zou je dan van kapsel veranderen? Deze tijdloze herenkapsels bewijzen al jaren hun waarde. Je ziet er niet alleen nu goed mee uit, maar ook de komende jaren blijf jij ongevoelig voor trends.

Mooi Herenkapsels Achterkant Voor Haartrends Mannen 15 Galerij ...

Mooi Herenkapsels Achterkant Voor Haartrends Mannen 15 Galerij …

Het haar iets langer gedragen en achterover gemodelleerd: dat is tijdloos. Dit herenkapsel ontstond in de jaren 20 van de vorige eeuw en is nooit uit het straatbeeld verdwenen. De trends hebben zeker gezorgd voor variaties van dit model. Zo herinnert iedereen zich die slick look met veel styling gel, en was het enkele jaren geleden juist populair om dit kapsel zo natuurlijk mogelijk te houden.

Wat kun je nu doen om de comb back tijdloos en relevant te houden? De beste tip die wij kunnen geven is: houd je kapsel zo dicht mogelijk bij zijn natuurlijke neiging. Vertrouw meer op je handen dan op de kam en gebruik niet te veel fixerende haarproducten. Een geslaagde manier om een tijdloze comb back te dragen, is om deze er zo effortless mogelijk uit te laten zien.

De side part is historisch gezien hét herenkapsel voor de gentleman. Logisch dus dat wij fan zijn en blijven van dit classy model. Ook de side part kent invloeden van trends. Zo zag je ‘m de laatste jaren vaak extreem strak aangezet en met flink getrimde of opgeschoren zijkanten. Assymmetrie vond je niet alleen in een scheiding uit het midden, maar ook doordat dikwijls de ene zijkant langer werd gedragen dan de andere.

Gemakkelijk Herenkapsels Achterkant En Mannen Kapsels Tips Met ...

Gemakkelijk Herenkapsels Achterkant En Mannen Kapsels Tips Met …

Wil je een tijdloze side part die ja altijd kunt dragen, houd ‘m dan zo dicht mogelijk bij de klassieker: clean cut, niet te kort aan de zijkanten en een scheiding die voor een 60/40 verhouding zorgt.

Noem één periode waarin je geen mannen met langer haar hebt gezien. Precies: die is er niet. Of nu de undercut, de faux hawk, of de troubadour de trend was: altijd bleven er mannen de trouw bleven aan één van de meest solide herenkapsels die je kunt vinden: de langere manen.

Binnen dit kapsel kun je zeer goed variëren. Zo goed eigenlijk dat je niet eens kunt spreken van ‘een kapsel’; het is een haarstijl die geen bepaalde dracht of manier van knippen dicteert. Wij zouden zeggen: ‘luister naar je haar’. Probeer de aard van je haar niet te veranderen en kijk wat je goed staat. Voor de een is dit wat strakker naar achter en achter de oren, voor de ander wavy en nonchalant.

Herenkapsels voor lente 15 - Mixed Grill

Herenkapsels voor lente 15 – Mixed Grill

We haalden ‘m net al even aan als trendy kapsel: de pompadour. Voor de pompadour geldt echter ook dat-ie een klassieker is zolang je de zijkanten en achterkant maar iets langer houdt. Scheer je dermate kort op dat je de hoofdhuid door het haar heen ziet, dan beland je op trendy, maar ook trendgevoelig terrein. Wil je dit niet, zorg dan voor een pomp met minder scherpe tegenstellingen. Dit doe je door de lengte bovenop en aan de zijkanten iets dichter bij elkaar te houden. Houd ‘m ook naturel en maak ‘m niet te slick.

Voor donkere mannen en/of mannen met kroeshaar is het een stuk minder natuurlijk om één van de bovenstaande kapsels te dragen. Ook voor dit haartype heb je solide herenkapsels waar je altijd op terug kunt vallen. De minifro is daar een van. De hoogtijdagen van de grote afro zijn qua populariteit voorbij, maar met een goed onderhouden minifro val je altijd in de smaak. Voor mannen met kroeshaar is dit een natuurlijk ogende en voelende dracht. Door ‘m wat korter te houden en te zorgen voor een zachte, geleidelijke ronding doorstaat-ie elke trend.

Wie zegt dat veilig niet tof kan zijn? Sommige oude, beproefde kerenkapsels werken nog steeds. Je zei het vroeger al tegen je kapper: doe bovenop maar wat langer, maar de zijkanten en achterkant mogen wat korter. Precies dat. Een bedekte zij- en achterkant die langzaam oplopen naar een wat langere bovenkant. Houd het haar hier minimaal iets langer dan de langste stand van de tondeuse zodat je jouw haar kunt dragen zoals je wilt: met een kleine kuif, naar achteren, of ontspannen over het voorhoofd.

15 Fotos Undercut Herenkapsel: Elegant En Opvallend • Trendheads ...

15 Fotos Undercut Herenkapsel: Elegant En Opvallend • Trendheads …

Sinds de uitvinding van de tondeuse het betrouwbaarste herenkapsel. De buzzcut werkt voor bijna iedere man en daarom is dit altijd een safe bet. Niet gevoelig voor trends, wind, regen én eenvoudig te onderhouden.

15-02-2017 -Mitchell van der Koelen

Herenkapsels Achterkant

Alle mannenkapsels, haar- en baardtrends op een rijtje - Manners ...

Alle mannenkapsels, haar- en baardtrends op een rijtje – Manners …

Modern Herenkapsels Achterkant Ook Haartrends Mannen 15 Ideeën ...

Modern Herenkapsels Achterkant Ook Haartrends Mannen 15 Ideeën …

Leuke Herenkapsels Achterkant Voor Haartrends 15 Tips Met Fotos ...

Leuke Herenkapsels Achterkant Voor Haartrends 15 Tips Met Fotos …

Undercut herenkapsel: elegant en opvallend • Trendheads magazine ...

Undercut herenkapsel: elegant en opvallend • Trendheads magazine …

Top Herenkapsels Achterkant En Mannen Kapsels Ideeën : Trendy ...

Top Herenkapsels Achterkant En Mannen Kapsels Ideeën : Trendy …

Herenkapsels voor lente 15 - Mixed Grill

Herenkapsels voor lente 15 – Mixed Grill

Undercut herenkapsel: elegant en opvallend • Trendheads magazine ...

Undercut herenkapsel: elegant en opvallend • Trendheads magazine …

Herenkapsels achterkant

Herenkapsels achterkant

Herenkapsels voor lente 15 - Mixed Grill

Herenkapsels voor lente 15 – Mixed Grill

Nieuwe Herenkapsels Voor Lente 15 Mixed Grill En Haartrends ...

Nieuwe Herenkapsels Voor Lente 15 Mixed Grill En Haartrends …

Opgeschoren mannenkapsels: nog altijd populair - Manners Magazine

Opgeschoren mannenkapsels: nog altijd populair – Manners Magazine

loading...

Tags: #herenkapsels achterkant #herenkapsels kort achterkant

author
Author: 
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen – Herenkapsels 50 Plus
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest?
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest? –
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten!
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten! – Moderne Herenkapsels Kort James
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar tijd
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar

  Leave a reply "Vijf Herenkapsels Achterkant That Had Gone Way Too Far"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.