1516626944 Korte Herenkapsels Trendheads Grooming Blog En Shop.jpg
1516626944 Korte Herenkapsels Trendheads Grooming Blog En Shop.jpg

Vijf geheimen die je niet wilt weten over Herenkapsels Scheiding

Posted on

Vijf geheimen die je niet wilt weten over Herenkapsels Scheiding – Herenkapsels Scheiding

Men’s Health en Great Clips, een grote haircare website, hebben onderzoek gedaan naar wat mannen en vrouwen het beste kapsel vinden. Hoewel mannen over het algemeen fan zijn van de kort geschoren buzz cut lieten de gecombineerde resultaten een ander beeld zien. Dus wil jij een beetje kek over straat, kies dan voor één van deze drie modellen.

loading...

Jawel, de grote favoriet van vooral de dames: de out-of-bed-look. In tegenstelling tot wat zowel zijn naam als zijn look doen vermoeden, kan dit kapsel het nodige werk vergen. De kunst is om wax in je haar aan te brengen op een manier zodat niemand zal vermoeden dat het goedje er ook daadwerkelijk in zit. Droog je haar goed af met een handdoek. Begin bij de kruin en werk naar de voorkant van je hoofd toe. Wrijf een klont wax soepel tussen je vingers en breng dit in dezelfde richting aan. Isoleer individuele lokken door hen tussen de vingers te draaien. Voila: een look waar je niets aan gedaan hebt, maar toch wel.

Een verse coupe rocken

De look van een klassieke gentleman. Zag er goed uit in de jaren veertig en vandaag de dag nog steeds. Wie stijl haar heeft, creëert de look in no time. Verdeel een goede hoeveelheid gel tussen de handen en smeer de gel uit over al jouw haar. Met je handen breng je het haar alvast in het goede model en daarna ga je nog even met een fijne kam er doorheen. Zorg ervoor dat de gel gelijkmatig is verdeeld. Een goede side part lukt je alleen met licht vochtig haar. Is jouw haar al droog, dan krijg je gedurende de dag pieken en plukken. Niet cool.

‘Hockey Hair’ noemt men dit kapsel in Amerika. Hoe wij ‘t noemen? Geen idee. Maar wij kunnen je wel vertellen hoe je deze look krijgt. Let op: dit is géén matje. Dat willen wij dan ook niet zien en vrouwen al helemaal niet. Wat belangrijk is bij deze look, is om het haar niet te zwaar te laten worden. Gebeurt dit wel, dan stort de hele boel in en eindig je met een sleazy look. Breng het juiste stylingproduct (bijvoorbeeld een olie, mousse of Brylcreem) op licht vochtig haar aan vanaf de wortel naar de punt. Pak grote lokken en volg de natuurlijke scheiding van je haar. Eventueel een beetje opföhnen, als niemand kijkt natuurlijk.

Herenkapsels Scheiding

scheiding archieven mannen kapsels 7 mannen kapsels 7 ...

scheiding archieven mannen kapsels 7 mannen kapsels 7 …

Gewoon lekker kammen - mannen kapsels 7

Gewoon lekker kammen – mannen kapsels 7

Herenkapsels: 7 ideeën voor kort haar

Herenkapsels: 7 ideeën voor kort haar

Kapsels Mannen Zijkant Kort - Kapsels Mannen 7

Kapsels Mannen Zijkant Kort – Kapsels Mannen 7

Korte herenkapsels • Trendheads grooming blog en shop ...

Korte herenkapsels • Trendheads grooming blog en shop …

Herenkapsel scheiding

Herenkapsel scheiding

De Herenkapper Armati

De Herenkapper Armati

loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.