Vijf dingen die je moet weten over Moderne Kapsels Heren 11 Today

Posted on

Vijf dingen die je moet weten over Moderne Kapsels Heren 11 Today – Moderne Kapsels Heren 50

Goed nieuws: over 26.000 jaar is de geldboete en de verbeurdverklaring van een in 2016 veroordeelde drugsbaron integraal afbetaald. Absurdistan natuurlijk, nadat “de man van 6,4 miljoen euro” een deal kon maken met de FOD Finan­ciën om maandelijks twintig euro af te betalen. “Het is in ons land doodsimpel om aan je opgelegde geldboete te ontsnappen”, zeggen speurders en magistraten.

loading...
Moderne kapsels vrouwen 40 - YouTube
Moderne kapsels vrouwen 40 – YouTube

Om dit verhaal te begrijpen moeten we terug naar een zaak uit 2016 voor het hof van beroep van Antwerpen. Advocaat-generaal Hildegard Penne zwaait er tijdens haar requisitoir met een stevig gerechtelijk dossier rond een drugsbende. Zware jongens, niet vies een partij cocaïne. Het hof veroordeelt de drugsbaron na pittige debatten tot een gevangenisstraf. Ook de geldboete en verbeurdverklaring van zijn (on)roerende goederen zijn navenant: 6,4 miljoen euro.

Volgens Penne – die niet wil uitweiden over het specifieke arrest – is het vervolgens de FOD Financiën, meer bepaald de Ontvanger van Penale Boeten, die verantwoordelijk is voor de afwikkeling van de afbetaling. In dit geval, bevestigen twee bronnen, slaagt de veroordeelde dealer in zijn opzet om zich onvermogend voor te doen. Ondanks de dure advocaat en dito wagen waarmee hij in Antwerpen opduikt.

Inspirerende Korte Kapsels Dames Met Bril Voor Heren En Elegante 11 ...
Inspirerende Korte Kapsels Dames Met Bril Voor Heren En Elegante 11 …

Hij stelt zelf een afbetalingsplan voor a rato van twintig euro per maand. Het plan wordt zowaar goedgekeurd. Over 26.000 jaar zal hij de geschatte brutowinst van zijn drugsdealen terugbetaald hebben aan de schatkist. “Al is het belangrijk om aan te stippen dat zulke gigantische verbeurdverklaringen niet willen zeggen dat de veroordeelde dat bedrag ook effectief bezit”, zegt een magistraat met kennis van zaken. “Het gaat om theoretische brutowinsten, die zouden verdiend zijn met drugstrafiek. Vaak is de realiteit minder rooskleurig.”

De advocaat-generaal omschrijft de algemene invordering van geldstraffen en verbeurdverklaringen als “zeer dramatisch.” Ze becijferde dat er tussen januari en juni 2016 in 153 Antwerpse veroordelingen voor 17,2 miljoen euro aan geldboetes werd uitgesproken.” Daarvan werd tot nu toe hooguit 1,1 miljoen euro geïnd”, zegt ze. “Het probleem ligt bij de Ontvanger van Penale Boeten, dat zwaar onderbemand is en opmerkelijke keuzes maakt.”

kapsels voor mannen met inhammen
kapsels voor mannen met inhammen

Een gerechtelijke bron stelt dat het voor veroordeelde criminelen doodsimpel is: “Een belachelijke afbetaling verkrijgen waardoor er geen vervangende gevangenisstraf kan opgelegd worden en dan blijf je volledig buiten sc.” Een speurder zegt dat zelfs een simpele adreswijziging vaak al voldoende is om aan een deftig afbetalingsplan te ontsnappen. Of door naar het buitenland te verhuizen. “Vaak zit het drugsgeld verstopt in het buitenlands vastgoed. Dat opsporen en terugvorderen is een hele opgave”, klinkt het. Minister van Jusie Koen Geens (CD&V) voerde daarop het strafuitvoeringsonderzoek (SUO) in. Maar ook hier is er sprake van personeelstekorten, expertise en de goodwill van de FOD Financiën om echt achter het geld te gaan.

Beter in portemonnee

Kapsel met een ondersnit voor moderne mannen
Kapsel met een ondersnit voor moderne mannen

Vooral de ambtenaren daar zijn voor velen de gebeten hond, al stelt woordvoerder Francis Adyns van de FOD Financiën
Moderne Kapsels Heren 50

Korte herenkapsels inspiratie en advies • Trendheads magazine ...
Korte herenkapsels inspiratie en advies • Trendheads magazine …
20 Undercut Hairstyles Men | Mens Hairstyles 2018
20 Undercut Hairstyles Men | Mens Hairstyles 2018
11 Coole Haarstijl En Kapsels Mannen Kort 11
11 Coole Haarstijl En Kapsels Mannen Kort 11
Korte kapsels vrouwen - YouTube
Korte kapsels vrouwen – YouTube
11 Boys of Summer 11 - Part 11 | Pinterest
11 Boys of Summer 11 – Part 11 | Pinterest
Kapsels en haarverzorging: Trendy mannenkapsels herfst 11 winter ...
Kapsels en haarverzorging: Trendy mannenkapsels herfst 11 winter …
Dit zijn de herenkapsels voor de zomer van 11 - Manify.nl
Dit zijn de herenkapsels voor de zomer van 11 – Manify.nl
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.