Vijf buitensporige ideeën voor je blonde hoogtepunten Kapsel

Posted on

Vijf buitensporige ideeën voor je blonde hoogtepunten Kapsel – Blonde Highlights Hairstyle

1. Hair Styles and Haircuts

loading...
Red Brown and Blonde Highlights | Browse Medium Length ...
Red Brown and Blonde Highlights | Browse Medium Length …

Hier kan je kiezen uit meer dan 900 stijlen, maar er zijn ook video’s ter beschikking met handleidingen voor het maken van verschillende kapsels, zoals waterval- of gevlochten kapsels. Het resultaat van je keuze kan je opslaan bij ‘favorieten’ en vervolgens laten zien aan je kapper. Deze app is terug te vinden in de ‘Google Play’-store en is niet-betalend.

 

2. Hair Color Booth

Honey and Caramel Blonde Hairstyles.
Honey and Caramel Blonde Hairstyles.

Hair Color Booth is speciaal voor mensen die willen weten hoe ze zouden staan met een volledig andere haarkleur. Je kan digitaal je haar kleuren, van punk  tot blond of brunette. Er is een ruime keuze uit kleuren en combinaties die eindeloos kunnen worden bijgesteld. De zoomfunctie zorgt ervoor dat je alles tot in detail kan bekijken. Te verkrijgen voor iPhone en iPad aan de prijs van 0.78 euro.

 

3. Hairstyle Makeover

Beautiful long hair with blonde highlights and brown lowlights ...
Beautiful long hair with blonde highlights and brown lowlights …

In deze app heb je keuze uit kapsels die ooit echt werden gemaakt door professionals. Ze verwenden hun klanten met kapsels van beroemdheden of modellen en nu kan je ook zien of deze kapsels jou staan. Je kan een foto selecteren of maken en vervolgens kiezen uit meer dan 600 realistische kapsels. De app is beschikbaar voor iPhone en iPad en is volledig gratis.

 

4. Magic Mirror

tonos morados
tonos morados

Met deze app kan je eindeloos experimenten met kapsels en kleuren. Naast de verschillende stijlen, zowel voor mannen als voor vrouwen, kan je ook je eigen haarkleur samenstellen en zelfs mèches laten zetten. Stijlen en kleuren kunnen tegelijkertijd worden toegepast. Magic Mirror is beschikbaar bij Google Play en kost 2,49 euro.

 

Blonde Highlights Hairstyle

#blonde #colorinspiration #tortiseshell #colorist #dfstyle #hairstylist #highlights #goldwell #privatestudio #hairkut #hairdresser #beautyhair #studiohairkut #instahair #hairstyles #blur
#blonde #colorinspiration #tortiseshell #colorist #dfstyle #hairstylist #highlights #goldwell #privatestudio #hairkut #hairdresser #beautyhair #studiohairkut #instahair #hairstyles #blur
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.