Vijf briljante manieren om mannen Kapsels te adverteren rond het hoofd

Posted on

Vijf briljante manieren om mannen Kapsels te adverteren rond het hoofd – Mannen Kapsels Rond Hoofd

De dure dollar en de handelsoorlog met de VS wegen zwaar op de Aziatische beurzen. Medha Samant van Fidelity International laat zich niet uit het veld slaan. “Verandering is de constante in Azië.”

loading...
Welk kapsel past bij mijn gezicht? • Trendheads magazine ...
Welk kapsel past bij mijn gezicht? • Trendheads magazine …

Medha Samant van Fidelity International was maandag heel kort in het land. Tijdens de reis van haar standplaats Hongkong naar Fidelity’s hoofdkantoor in Londen deed zij eventjes Schiphol aan. Waar een mainport allemaal goed voor is.

Samant heeft veel te vertellen over de aandelenbeurzen in Azië. Als beleggingsstrateeg Asia Equities van Fidelity International is zij goed ingevoerd. Haar weinig verrassende hoofdboodschap: “Wij zijn structureel positief over Aziatische aandelen, maar we leven nu in een uitdagende tijd.”

De reden waarom iedereen van mannen houdt | Heren Kapsels
De reden waarom iedereen van mannen houdt | Heren Kapsels

Samant doelt daarbij natuurlijk vooral op het uit de hand lopende handelsconflict van de VS met de rest van de wereld, dat wel eens zou kunnen uitmonden in een echte oorlog. De forse daling van bijvoorbeeld de beurs van Shanghai met 18% dit jaar komt niet uit de lucht vallen. Het zijn harde tijden voor Chinese en andere Aziatische beleggers.

Samant: “2016 en 2017 waren geweldige jaren voor aandelenbeleggers in Azië. Inmiddels is het beeld minder positief. Daar raken wij niet van in paniek, want verandering is de constante in Azië. De sterke dollar en de handelspolitiek van Trump doen pijn. Maar er zijn ook positieve ontwikkelingen aan te wijzen, zoals bijvoorbeeld de toenadering tussen de Korea’s.”

Toch verwacht Samant dat internationale beleggers eerder meer dan minder in Azië zullen beleggen. “Tot nu toe is Azië in de internationale beleggingsconsensus altijd onderwogen geweest. Als dat draait, dan zal dat de Aziatische beurzen extra vooruit helpen.”

Kapsels Jaren 15 - Haarkapsels
Kapsels Jaren 15 – Haarkapsels

Een reden voor internationale beleggers om de blik oostwaarts te richten, is volgens Samant de recente toelating van de eerste pluk Chinese A-aandelen in de indices van MSCI. “Dat biedt beleggers extra mogelijkheden om in China te beleggen.” In de Aziëportefeuille van Fidelity nemen Chinese aandelen een dominante positie in.

Wie wil beleggen in China moet volgens Samant wel selectief zijn. De Chinese economisch groei wordt steeds meer gedragen door consumentenuitgaven. Daarom belegt Fidelity vooral in bedrijven die zich op de binnenlandse consument richten, zoals financials, gezondheissbedrijven en tech.

“China presteert sterk in e-commerce, fintech en big data. De Chinese burger vindt het geen enkel probleem om persoonlijke informatie af te staan, zolang dit het eigen welzijn maar versterkt.”

Haarstijlen voor meiden met een rond gezicht - Girlscene
Haarstijlen voor meiden met een rond gezicht – Girlscene

Minder positief is zij over de Chinese industrie en vastgoed. “Mijn grootste zorg voor China is dat de regering Xi beleidsfouten maakt. Zo blijven de prijzen van Chinees vastgoed maar stijgen. Die markt moet niet oververhit raken, want dan zal Beijing hard op de rem moeten staan, en dat zal de hele economie raken.”

Onbekend is ook wat de impact van het huidige handelsconflict zal zijn. Fidelity neemt het zeker voor het onzekere en blijft vooralsnog

Mannen Kapsels Rond Hoofd

Het juiste kapsel voor jouw gezicht - Manners Magazine
Het juiste kapsel voor jouw gezicht – Manners Magazine
Meer dan 1000 ideeën over Haar Rond Gezicht op Pinterest ...
Meer dan 1000 ideeën over Haar Rond Gezicht op Pinterest …
Welk kapsel past het beste bij mijn gezichtsvorm? - Moquer ...
Welk kapsel past het beste bij mijn gezichtsvorm? – Moquer …
Kapsel vierkant gezicht vrouw - YouTube
Kapsel vierkant gezicht vrouw – YouTube
Het juiste kapsel voor jouw gezicht - Manners Magazine
Het juiste kapsel voor jouw gezicht – Manners Magazine
Haarstijlen voor meiden met een rond gezicht - Girlscene
Haarstijlen voor meiden met een rond gezicht – Girlscene
Kapsels en haarverzorging: heren
Kapsels en haarverzorging: heren
Mannen Kapsels Halflang - Mannenkapsels 2015
Mannen Kapsels Halflang – Mannenkapsels 2015
Jeugdkapsels voor meisjes lang. Kapsel voor mannen - jeugd
Jeugdkapsels voor meisjes lang. Kapsel voor mannen – jeugd
Mannenkapsels Lang Hoofd - Mannenkapsels 2015
Mannenkapsels Lang Hoofd – Mannenkapsels 2015
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.