Vijf algemene misvattingen over Herenkapsels Gel

loading...

Vijf algemene misvattingen over Herenkapsels Gel – Herenkapsels Gel

Misschien ken je het nog wel van vroeger toen je op vakantie ging met je ouders. Je vader achter het stuur en je moeder ernaast met de kaart. Het is het startpunt van vele echtelijke ruzies en laten we eerlijk zijn, daar heeft de man vaak een groot aandeel in. Gelukkig is het nu wetenschappelijk bewezen dat we hier niks aan kunnen doen.

Herenkapsels in 14: nonchalant en langer - Barberstore Blog

Herenkapsels in 14: nonchalant en langer – Barberstore Blog

Stel je voor: je werkdag zit erop, stapt in de auto en begint aan je gewoonlijke route. Halverwege blijkt een ongeluk te zijn gebeurd en alles staat muurvast. Wat doe je? Simpel! Je kent dit gebied en weet wel een binnendoorweg zodat je niet aan hoeft te sluiten in de file.

Vol vertrouwen duik je een landweggetje in en zet de radio wat harder. Alle mannen hebben tenslotte het richtingsgevoel van een prijzenwinnende postduif. Totdat je op een andere plek uitkomt dan je eigenlijk verwacht had. Als man kun je dan niet anders dan doorrijden totdat je ergens komt waar borden staan of je een punt vindt dat je herkent.

We kunnen er gewoon niks aan doen. Testosterone made us do it.

Uitstekende oplossing, want zo doet de gemiddelde man dit al jaren. Er is alleen één situatie waarin dit niet werkt en dat is wanneer er een vrouw naast je zit. In het ergste geval je vrouw of vriendin. Je laat natuurlijk niets merken, maar ze ziet dat je wat langzamer gaat rijden en om je heen begint te kijken. Vroeg of laat komt dan de vraag.

14+ beste ideeën over Herenkapsel winter 14 op Pinterest ...

14+ beste ideeën over Herenkapsel winter 14 op Pinterest …

‘Schat, weet je wel waar we zijn?’ Voor een trots man is er maar één juist antwoord: ‘Natuurlijk! We zijn vlakbij (noemt een random plaatsje die in de buurt moet liggen) en dan gaan we links en rijden zo naar huis’. Ondertussen kun je alleen maar hopen dat je gelijk hebt.

Soms heb je ook geluk en kom je goed uit, maar als dit niet het geval is komt de onvermijdelijke, en vooral pijnlijke, vraag vanzelf: ‘moeten we het anders niet even aan iemand vragen’ of de variant uit de 21ste eeuw: ‘Zal ik Google Maps erbij pakken.’ Het is elke keer weer een moeilijk moment en het voelt alsof er een stukje van onze mannelijkheid afbrokkelt.

Lang dachten vrouwen te weten waarom we dit doen: mannen zijn koppig en kunnen hun trots niet opzij zetten, maar dit blijkt niet te kloppen. Uit onderzoek van Caltech, the Wharton School, Western University, and ZRT Laboratory komt namelijk naar voren dat het de schuld is van testosteron.

Toen je nog een embryo was zorgde dit geslachtshormoon ervoor dat je uiteindelijk als man ter wereld bent gekomen. Het is dus letterlijk wat ons man maakt. Daarnaast heeft testosteron ons hele leven door invloed op ons lichaam en dus ook op onze hersenen.

Coole Moderne Tondeusesnit Met Gel Styling Voor Heren Voor Moderne ...

Coole Moderne Tondeusesnit Met Gel Styling Voor Heren Voor Moderne …

Een verhoogde hoeveelheid van het hormoon zorgt er namelijk voor dat we blind afgaan op onze intuïtie. Normaalgesproken zijn onze hersenen prima in staat om dit intuïtieve plan eerst te evalueren, maar door een hoge hoeveelheid testosteron slaan we deze stap vaak over. Vrouwen, die aanzienlijk minder testosteron aanmaken, kunnen dit maar moeilijk begrijpen.

Dit is naar voren gekomen uit een onderzoek waarbij 243 mannen verschillende testen moesten maken. Een deel van hen kreeg vooraf een testosteron gel en het andere deel een placebo gel. Vervolgens kregen ze een aantal breinbrekers die makkelijk lijken, maar dit toch niet zijn.

Simpel voorbeeld: je koopt een tennisracket en een blik ballen. Samen kosten ze 110 euro en het racket is 100 euro duurder dan de ballen. Wat kost het blik ballen? Je eerste reactie is waarschijnlijk dat de ballen tien euro kosten, maar dan zit je ernaast. Als het blik ballen tien euro is kost het racket 110 euro en kom je in totaal op 120 euro. het juist antwoord is dus vijf euro, want 5 + 105 = 110.

De groep mannen die de testosteron gel had genomen beantwoordde de vragen aanmerkelijk sneller, maar ook veel vaker fout. De placebogroep nam meer tijd om antwoord te geven, maar gaf daardoor wel het juiste antwoord. Hieruit wordt dus duidelijk dat testosteron een invloed heeft op het maken van beslissingen.

14 best Jamal images on Pinterest | Beard man, Beards and hair ...

14 best Jamal images on Pinterest | Beard man, Beards and hair …

Ons zelfvertrouwen groeit door testosteron. We vertrouwen op onze intuïtie en als het dan toch fout gaat, willen we het zelf oplossen. Dit is precies wat er achter het stuur gebeurt. Onze mannelijkheid neemt de overhand. De oerdrift die wij als jagers hebben kunnen we gewoon niet uitschakelen.

Dus als je ooit weer in deze situatie komt, kun jij je vriendin of vrouw vertellen dat dit juist positief is. Ze heeft een echte man aan de haak geslagen die haar, dankzij al het testosteron, zal beschermen en beminnen. You’re welcome ladies!

22-05-2017 -Thomas Aalderink

Herenkapsels Gel

Moderne tondeusesnit met gel styling voor heren

Moderne tondeusesnit met gel styling voor heren

Piekerig herenkapsel met gel en vingerstylen

Piekerig herenkapsel met gel en vingerstylen

Korte herenkapsels inspiratie en advies • Trendheads magazine ...

Korte herenkapsels inspiratie en advies • Trendheads magazine …

herenkapsels 14 | Projetos a experimentar | Pinterest

herenkapsels 14 | Projetos a experimentar | Pinterest

14+ beste ideeën over Kapsel mannen zakelijk op Pinterest ...

14+ beste ideeën over Kapsel mannen zakelijk op Pinterest …

Galerij Herenkapsels Stijl Haar Afbeeldingen | Trendy Mannen ...

Galerij Herenkapsels Stijl Haar Afbeeldingen | Trendy Mannen …

14+ unieke ideeën over Extreme herenkapsels op Pinterest - Kapsel ...

14+ unieke ideeën over Extreme herenkapsels op Pinterest – Kapsel …

Korte kapsels mannen: 14 ideeën - Mannennieuws

Korte kapsels mannen: 14 ideeën – Mannennieuws

Styleguides • Style elk kapsel met de juiste producten ...

Styleguides • Style elk kapsel met de juiste producten …

loading...

Tags: #herenkapsels gel #herenkapsels met gel #herenkapsels zonder gel

author
Author: 
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen – Herenkapsels 50 Plus
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest?
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest? –
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten!
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten! – Moderne Herenkapsels Kort James
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar tijd
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar

  Leave a reply "Vijf algemene misvattingen over Herenkapsels Gel"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.