Tien Verduidelijkingen over Kapsels Natuurlijke Krullen Halflang

Posted on

Tien Verduidelijkingen over Kapsels Natuurlijke Krullen Halflang – Kapsels Natuurlijke Krullen Halflang

Er is een heel bijzondere kapsel trend gaande: géén trend. In het begin kwam het er bij de hair stylisten wat aarzelend uit maar naarmate de Fashion Week vorderde, kregen we steeds vaker te n dat de trend ‘no-trend‘ is en dat ook voor de shows de eigen haarstijl van de modellen juist versterkt wordt in plaats van alle modellen maar te ‘klonen’.

loading...
Herenkapsels: 7 ideeën voor golvend en krullend haar
Herenkapsels: 7 ideeën voor golvend en krullend haar

Dus forget about Naomi Campbell met plat gestylede haren, om maar even een beeld uit de jaren ’90 op te roepen. Heb je natuurlijk krullend haar, dan is het de trend om de krullen alleen maar mooier, weelderiger, voller en verzorgder te maken.

Krullend Haar Kapsels HL7 | Belbin.Info
Krullend Haar Kapsels HL7 | Belbin.Info

Het was echt verfrissend en zeker ook inspirerend om al die mooie krullenbollen op de catwalks te zien. Zo zijn de krullenkapsels van de Argentijnse Mica Arganaraz en de Amerikaanse Alanna Arrington super. Beide modellen hebben halflang haar met een wenkuwlange pony (en beiden liepen ze ongelooflijk veel shows).

Het korte krullenkapsel van Ari Westphal is ook beeldig. Dit kapsel is het resultaat, zo gaat het verhaal, van een kappersfout. Ari wilde haar haar even laten trimmen maar de kapper haalde er een enorm stuk vanaf. Paniek! Ari sloot zich een week op in huis en wist niet hoe ze het haar modellenbureau moest vertellen. Maar uiteindelijk kwam ze ermee voor de dag, werden haar korte krullen gefatsoeneerd en bleek haar nieuwe look een succes.

25+ beste ideeën over Krullend Halflang Haar op Pinterest ...
25+ beste ideeën over Krullend Halflang Haar op Pinterest …

Een ander model dat bekend staat om haar krullen is Frederikke Sofie. Frederikke heeft een enorme bos kleine krulletjes en je moet er niet aan denken dat iemand er daar met de steiltang overheen zou gaan!

Kapsels slag halflang
Kapsels slag halflang

En dan hebben we natuurlijk de exotische types als Imaan Hammam. Zeg nu eerlijk, iedereen benijdt haar om die enorme krullenbos!

Als het op krullen aankomt, is er overigens maar één hoofdregel: krullen zijn alleen mooi als het MOOIE krullen zijn. Een goede verzorging is een must. Gebruik haarproducten die voor jouw haartype geschikt zijn. Voor een avondje uit laat je de krultang er nog even op los (maar niet voordat je een heat protector hebt aangecht) zodat je krullen net wat verzorgder om je hoofd dansen. Dat geeft een vrouwelijk en y gevoel. Leg de steiltang weg en koester je krullen!

Korte kapsels vrouwen met krullen - YouTube
Korte kapsels vrouwen met krullen – YouTube

Kapsels Natuurlijke Krullen Halflang

Kapsels krullen halflang 2014
Kapsels krullen halflang 2014
Krullen maken met krultang - YouTube
Krullen maken met krultang – YouTube
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.