Tien twijfels over Korte Kapsels 8 8 Plus dat u het moet verduidelijken

Posted on

Tien twijfels over Korte Kapsels 8 8 Plus dat u het moet verduidelijken – Korte Kapsels 2017 60 Plus

Insutionele beleggers vinden volgens consultant Willis Towers Watson steeds moeilijker waarde in de overvolle private debt-markt. Maar voor wie goed zoekt, liggen er nog altijd kansen.

loading...
Het ideale kapsel voor jouw gezichtsvorm
Het ideale kapsel voor jouw gezichtsvorm

Fundamentals private equity-markt prima

Het wordt voor insutionele beleggers steeds lastiger om aantrekkelijke kansen te vinden in private debt. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Willis Towers Watson. 

Volgens het rapport Finding value in private debt is de populariteit van private debt onder beleggers fors toegenomen. De investeringen tussen 2007 en 2017 zijn meer dan verdrievoudigd.

Korte kapsels 60 plus
Korte kapsels 60 plus

Willis Towers Watson is echter van mening dat beleggers zich hierbij te veel richten op de subcategorie direct lending, het rechtstreeks financieren van middelgrote bedrijven. Daardoor lopen ze kansen mis in andere subcategorieën die hogere rendementen kunnen bieden.

Chris Redmond, Global Head of Credit & Diversifying Strategies bij Willis Towers Watson: “De private debt-markt is in een vrij kort tijdsbestek aanzienlijk gegroeid en is ook steeds gediversifieerder geworden. Dat maakt het steeds lastiger om de complexiteit ervan te doorgronden. Het gevolg hiervan is dat het merendeel van de insutionele beleggers zich richten op het rechtstreeks financieren van middelgrote bedrijven. Het resultaat hiervan zijn hoge allocaties naar een krap marktsegment, waardoor de rendementen onder druk komen te staan en de risico’s toenemen.”

Ook private debt is duur
Illiquiditeitspremie houdt niet over

Korte kapsels dames 50+ 2017
Korte kapsels dames 50+ 2017

Klik op de voor een grote versie

Volgens het onderzoek vormt de toegenomen regelgeving voor banken en financiële instellingen nog steeds een belemmering voor deze van oudsher dominante kredietverleners in de private debtmarkt. Hierdoor zijn deze partijen minder actief in deze markt en ontstaan er kansen voor nieuwe beleggers.

Kapsels 50plus 2016
Kapsels 50plus 2016

De aantrekkelijkste rendementen zijn dan ook te vinden daar waar de impact van de financiële regelgeving het grootste is. In het onderzoeksrapport stelt Willis Towers Watson dat vermogensbeheerders geneigd zijn zich te concentreren op ideeën die schaalbaar zijn, snel gefinancierd kunnen worden, en bovenal winstgevend zijn, waardoor iedereen uiteindelijk bij vrijwel dezelfde beleggingen uitkomt.

“In werkelijkheid blijken de kleinere en minder bekende nichestrategieën, die lastiger schaalbaar zijn en over het algemeen worden aangeboden door meer gespecialiseerde vermogensbeheerders, vaak het aantrekkelijkst te zijn.

Op vergelijkbare wijze worden beleggers die bereid zijn complexiteit te omarmen en openstaan voor beleggingegorieën die besmet zijn door slechte resultaten uit het verleden, waarschijnlijk ook goed beloond.

Korte Kapsels 9+ - Laatste kapselsideeën
Korte Kapsels 9+ – Laatste kapselsideeën

“Het is logisch dat veel beleggers aarzelen om zich als eerste te begeven op markten die in het verleden problemen hebben ondervonden”, aldus Redmond. “Particuliere hypotheken in de VS zijn hier een heel goed voorbeeld van. Wat ons betreft heeft deze sector laten zien dat de omstandigheden zijn verbeterd, zowel wat betreft rendement als risico.”

In de Nederlandse insutionele markt ziet Willis Towers Watson ook steeds meer aandacht
Korte Kapsels 2017 60 Plus

Kapsels 2017 vrouwen 50 plus
Kapsels 2017 vrouwen 50 plus
9 tijdloze kapsels die altijd trendy blijven
9 tijdloze kapsels die altijd trendy blijven
Haarstijlen 2018 Korte Kapsels Voor 60 Plussers – Kapsel 2018
Haarstijlen 2018 Korte Kapsels Voor 60 Plussers – Kapsel 2018
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.