Tien snelle tips voor Herenkapsels Barbier

Posted on

Tien snelle tips voor Herenkapsels Barbier – Herenkapsels Barbier

Waarschijnlijk ben je net als vele andere mannen vlak voor de feestdagen voor het laatst naar de kapper geweest. Inmiddels is het al halverwege januari en dat betekent dat het wel weer eens tijd is voor een knipbeurt. Als je zelf al tot die conclusie was gekomen toen je vanochtend in de spiegel keek, hebben we goed nieuws voor je. Dit weekend kun jij je haar namelijk voor niks onder handelen laten nemen bij Barbier Rogier.

loading...

Voor de lezers uit Bussum, Laren en Utrecht kan en moet deze naam je eigenlijk wel bekend voorkomen. Barbier Rogier is namelijk een uitstekende kapperszaak waar iedere man terecht kan voor een nieuwe of vertrouwde look. Zelfs als je in Amsterdam woont is het zeker de moeite waard om op de trein te stappen, want hier krijg je niet alleen een uitstekende knipbeurt voor een goede prijs, maar ook professioneel advies en Media knippen en burgers

Mocht je benieuwd zijn, of gewoon gratis geknipt willen worden, dan is dit een mooi moment om langs te gaan. Op zondag 21 januari willen ze je namelijk kennis laten maken met hun nieuwste vestiging in Almere. Ze zullen dan nog niet officieel open gaan, maar wat ze wel gaan doen is jou van een nieuwe coupe voorzien. Daar hoef je niet voor te betalen en om het extra gezellig te maken is er een dj aanwezig en zal de barbecue aangaan.

Dus mocht je zondag nog ruimte hebben op je planning, toe zijn aan een knipbeurt en van lekkere burgers houden, dan moet je zeker langskomen. Wil je meer weten zoals hoe laat en waar je moet zijn? Klik dan hier en laat meteen weten of je langskomt. Wie weet zien we elkaar dan zondag.

Herenkapsels Barbier

Vijf Nederlandse barbiers die je moet kennen
Vijf Nederlandse barbiers die je moet kennen
Iconische herenkapsels • Trendheads magazine • persoonlijke ...
Iconische herenkapsels • Trendheads magazine • persoonlijke …
Source: Schorem Haarsnijder en Barbier facebook.com/Schorem men’s …
Dit zijn de 8 beste mannenkapsels | Men’s Health
Herenkapsels, inspiratie voor de zomer 2014!! - B4men
Herenkapsels, inspiratie voor de zomer 2014!! – B4men
Exclusiev Herenkapsel Barbier Afbeeldingen | Kapsels 8
Exclusiev Herenkapsel Barbier Afbeeldingen | Kapsels 8
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.