Tien momenten die in grote lijnen de opkomst van uw Herenkapsel Met Slag Experience illustreren

Posted on

Tien momenten die in grote lijnen de opkomst van uw Herenkapsel Met Slag Experience ilreren – Herenkapsel Met Slag

Zoek eens naar tips voor herenkapsels voor mannen met krullend haar. Je vindt er legio. Maar één ding valt je als rasechte krullenbol waarschijnlijk óók op: de mannen die als voorbeelden dienen in de foto’s, hébben helemaal geen echte krullen. Een kleine slag of lichte bocht hier en daar, staat niet gelijk aan een echte krullenbos. Daarom: van de ene krullenbol tot de andere: advies voor mannen met krullend haar waar je écht iets aan hebt.

loading...

Normaal gesproken behandelen wij kapsels als Manners-redactie voor een algemeen publiek. Bijvoorbeeld bij de trends in de herenkapsels, of juist bij kapsels waarmee je ongevoelig blijft voor trends. Vandaag breng ik dit artikel op persoonlijke el, omdat ik appelleer aan een smalle doelgroep: de mannen die – net zoals ik – échte krullen hebben. Want wij weten dat de tips voor krullend haar die je over vindt, vrij nutteloos zijn.

Iemand die zelf geen krullend haar heeft, kent de struggles niet. Zo iemand kan ook onmogelijk een “expert” zijn. Het is een beetje alsof ik, levensgenieter met welvaartsbuikje, tegen mijn collega Martyn, op en top afgetraind, ga verkondigen dat hij zijn deadlift niet goed uitvoert. Het is een beetje ongeloofwaardig. Ben ik dan dé krullenkenner van Nederland, simpelweg omdat ik krullen heb en bij Manners werk? Nee. Maar ik heb wel zeer veel verschillende kapsels gehad en veel tijd gestoken in het uitpluizen (no pun intended) van de juiste producten en technieken.

Mocht je nu nog denken: waar heeft die kerel het in godsnaam over? Krullen zijn toch niet zo moeilijk? Dan pareer ik je met deze stelling: als iedereen het behandelen van krullend haar zou begrijpen, waarom vragen negen van de tien kappers dan nog na een knipbeurt ‘of je er wat gel in wilt’. Iedere krullenkop weet: gel is zo’n beetje het enige dat je niét in krullen moet smeren. Dus.

Mijn belangrijkste advies voor de man die worstelt met zijn krullen, is: ga naar de juiste kapper. De meeste kappers zijn erg goed in het knippen van trendy kapsels. Dat is perfect, als je haar hebt dat hierbij past. Wie sterk krullend haar heeft, zal op andere dingen moeten letten. Zo werken sterke contrasten vaak niet: kort scn zijkanten bijvoorbeeld, werken bij krullen meestal alleen als er een geleidelijke overloop is. Je draagt je haar niet omhoog, maar het valt er ook weer niet strak overheen (zoals bij een undercut). Een hard contrast is bij krullen ook echt een hard contrast. Dit kan voor onbalans zorgen. Ik heb ooit eens een trendy kapsel geprobeerd met opgescn zijkanten en langer haar bovenop. Ik zag eruit als een liefdesbaby
Herenkapsel Met Slag

Kapsels mannen krullend haar
Kapsels mannen krullend haar
Krullen zijn terug! Tips voor krullende herenkapsels - ADVERSUS ...
Krullen zijn terug! Tips voor krullende herenkapsels – ADVERSUS …
Dit zijn de beste herenkapsels voor de zomer | MAN MAN
Dit zijn de beste herenkapsels voor de zomer | MAN MAN
Halflang haar met slag
Halflang haar met slag
17 Quiff Haircuts For Men
17 Quiff Haircuts For Men
Laatste kapselsideeën
Laatste kapselsideeën
Krullend Haar Man VN13 | Belbin.Info
Krullend Haar Man VN13 | Belbin.Info
Kapsel 2015 heren
Kapsel 2015 heren
15 Kapsels voor mannen met krullen of slag in het haar ...
15 Kapsels voor mannen met krullen of slag in het haar …
Stijlvol herenkapsel met highlights - mannen kapsels 2018
Stijlvol herenkapsel met highlights – mannen kapsels 2018
Schuine bob met slag
Schuine bob met slag
Herenkapsels voor lente 13 – Mixed Grill
Herenkapsels voor lente 13 – Mixed Grill
kapsels met slag halflang | Heren Kapsels
kapsels met slag halflang | Heren Kapsels
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.