Tien manieren om het meeste uit deze Kapsels Halflang-pony te halen

Posted on

Tien manieren om het meeste uit deze Kapsels Halflang-pony te halen – Kapsels Halflang Pony

Als je ons vraagt wat het meest trendy bob kapsel van dit moment is, dan wijzen we direct naar fashion model Cara Taylor. Cara heeft een vrij kort en recht bob kapsel in de jaren ’90 stijl. Sinds het Amerikaanse model uit Alabama er nu al weer een paar seizoenen geleden de catwalk van Alexander Wang mee afhuppelde, is de ‘Taylor-bob’ een hype. Ook andere fashion modellen hebben zich in de tussentijd deze gemakkelijke en charmante bob laten aanmeten. Het komende seizoen gaan we dit lieflijke kapseltje dus veel zien.

loading...

Cara’s bob kapsel is heel eenvoudig, namelijk zonder laagjes, zonder A-lijn en zonder undercut. De lengte is vrij kort en dat betekent dat je kaaklijn en nek goed uitkomen. Je moet dat natuurlijk wel willen. Het voordeel van deze simpele maar trendy coupe is dat’ie niet snel uitgroeit. Juist omdat de snit zo lekker bot is, blijft het model er relatief lang in zitten.

De coupe is geschikt voor alle haartypes, ook voor steil haar. Een thickening mousse is dan wel een must zodat er wat beweging in je haar zit. De rechte korte bob laat zich ook goed combineren met een pony. Bekijk het korte bob kapsel van top model Irina Kravchenko maar eens.

Je kunt zo’n recht bob kapsel ook wat langer dragen maar, het kan wat lijzig worden als je haar erg steil is. Ben je handig met de krul- of stylingtang dan kun je er slag in brengen. Het is wat werk maar dan heb je ook wel een super trendy hoofd à la Emily Ratajkowski. Zo’n half lang kapsel is momenteel nog steeds erg hot.

Persoonlijk vinden wij zo’n kort fris koppie wel heel erg leuk met middenscheiding en wat slag in de punten, zoals Cara Taylor het in de show van N21 draagt. Maar eigenlijk kun je met dit bob kapsel alle kanten op. Op de foto hieronder zie je een scheiding die net iets uit het midden ligt. Je kunt je haar ook naar de andere kant ‘flippen’.

Als je dit korte bob kapsel met een pony draagt, doet de vraag van de scheiding zich niet voor. Bekijk de foto’s hieronder maar eens. Inspiratie genoeg zouden we zo zeggen. Korte bob kapsels zijn cool, dat is wel duidelijk. Kun jij er iets mee?

Kapsels Halflang Pony

Kapsels halflang pony
Kapsels halflang pony
Dit zijn de 10 beste kapsels voor fijn haar
Dit zijn de 10 beste kapsels voor fijn haar
Foto S Van Halflange Kapsels Met Pony 10 YouTube - kinaresor.info
Foto S Van Halflange Kapsels Met Pony 10 YouTube – kinaresor.info
Trend Kapsels Halflang Haar Met Frou Pony Zal Een Ding Heren ...
Trend Kapsels Halflang Haar Met Frou Pony Zal Een Ding Heren …
Inspiratie: hippe kapsels voor steil haar
Inspiratie: hippe kapsels voor steil haar
Kapsels lang haar met pony - YouTube
Kapsels lang haar met pony – YouTube
Awesome 10 Kapsels Halflang Met Pony Stijlen Verbazingwekkend Lang ...
Awesome 10 Kapsels Halflang Met Pony Stijlen Verbazingwekkend Lang …
Dames Kapsel Lang AZ10 | Belbin.Info
Dames Kapsel Lang AZ10 | Belbin.Info
Bobkapsels met pony - kapsels 2018 -korte kapsels 2018 ...
Bobkapsels met pony – kapsels 2018 -korte kapsels 2018 …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.