Tien feiten die niemand je heeft verteld over Krullen Kapsels 7 Mannen

Posted on

Tien feiten die niemand je heeft verteld over Krullen Kapsels 7 Mannen – Krullen Kapsels 2018 Mannen

Wat zijn de haartrends voor herfst winter 2018 2019? Hoe gaan we ons haar stylen? Welke kapsels zijn ? Trendystyle volgde de Fashion Weeks en ging backstage om de allernieuwste haar trends te spotten (en fotograferen natuurlijk!). We zetten de haartrends en ste kapsels voor herfst winter 2018 2019 voor je een rijtje (met kapselfoto’s):

loading...
Kort kapsel voor krullend haar - mannen kapsels 7
Kort kapsel voor krullend haar – mannen kapsels 7

Lang haar is nog steeds dé trend. Voor modeontwerpers stuurden hun modellen met lange losse haren de catwalk op. In de meeste gevallen zat er alleen een lichte slag in. Vergelijk het met een ‘out of bed‘-haarlook maar dan net iets verzorgder.

Herenkapsels Zomer 7 Krullen - Laatste kapselsideeën
Herenkapsels Zomer 7 Krullen – Laatste kapselsideeën

Mooi geföhnd haar dat los wordt gedragen gaan we ook weer volop terugzien. We gaan dus weer voor ‘gepolijste’ hoofden maar we maken het haar niet meer zo steil als een paar jaar geleden. Er moet altijd wat beweging in zitten.

Je hoeft geen topkapper te zijn (of misschien juist ook wel!) om je haar in een eigentijdse knot te stylen. Het mag allemaal lekker nonchalant (ook slordig) of gewoon gek. Ook mag je een knot  met een staart combineren. Maak er een ‘knotstaart’ van. Of verdeel je haar in verschillende zones en ga voor verschillende knotten of een – we zouden bijna zeggen – ‘knot(s)gekke’ combi van knot en staart.

2018 Kort Kapsel Met Krullen Voor Vrouwen Mannen En Dames ...
2018 Kort Kapsel Met Krullen Voor Vrouwen Mannen En Dames …

Aan paardenstaarten mag je dit seizoen de twist meegeven die je wilt. Ze mogen supergelikt zijn, strak en glad, krullend en nonchalant. Je kunt er een strik om binden of een sjaaltje. Laat je fantasie gaan, zoals de modeontwerpers.

Winter kapsels 2018 mannen
Winter kapsels 2018 mannen

De vlechten voor herfst winter 2018 2019 zijn alles behalve banaal. Voor herfst winter 2018 2019 gaan we er uiterst creatief mee om. Een voorbeeld zijn de futuristische vlechten bij Jil Sander die niet hangen, maar diagonaal uitstaan (er zit vast ijzerdraad in!). Een ander voorbeeld zijn de superlange, bohémienachtige vlechten bij Alexander McQueen. Maar vlechten mogen ook messy zijn, of middeleeuws, punk of ballerina-achtig.

Geen beach waves maar echte wet looks en dat voor de winter. Dit is misschien wel de meest verrende haartrend voor herfst winter 2018 2019. Gebruik een gel en style je haar naar achteren. Of breng een paar wet look lokken naar voren en laat ze over je gezicht hangen. Een ander opvallend kapsel zagen we bij

Beste Mannen Kapsels Krullen 7 Half Lang Met Kapsel Pinterest ...
Beste Mannen Kapsels Krullen 7 Half Lang Met Kapsel Pinterest …

Krullen Kapsels 2018 Mannen

7 Coole Haarstijl En Kapsels Mannen Kort 7
7 Coole Haarstijl En Kapsels Mannen Kort 7
Mannen Kapsels 7 Kort @LX7 – Aboriginaltourismontario
Mannen Kapsels 7 Kort @LX7 – Aboriginaltourismontario
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.