Tien eenvoudige manieren om korte kapsels te vergemakkelijken Vierkant Gezicht 7

Posted on

Tien eenvoudige manieren om korte kapsels te vergemakkelijken Vierkant Gezicht 7 – Korte Kapsels Vierkant Gezicht 2017

Baarden komen in alle soorten en maten, met net als met kleding, kapsels en accessoires doe je er goed aan om een baard te kiezen die bij je past. Bij jouw karakter én jouw gezicht.

loading...
Welk kapsel past het beste bij je?
Welk kapsel past het beste bij je?

Wat bij een ander een toffe baard is, komt op jouw gelaat misschien niet tot z’n recht en vice versa. Daarom: de juiste beharing voor jouw gezicht.

Een epic beard rocken

Korte kapsels dames 7+ - YouTube
Korte kapsels dames 7+ – YouTube

Sommige mensen moeten het meer hebben van een clean cut look dan een woeste full beard. Daarbij heeft niet iedere man aanleg voor de baard die hij in gedachten heeft. James Franco is een goed voorbeeld van iemand met een genetisch middelmatige, want niet volledig dekkende, baard. Toch heeft ook hij zijn look gevonden.

Door te kijken naar de vorm van je gezicht kun je bepalen baard kweken, draag dan een baard met een strak aflopende lijn op de en: dit zorgt voor optische lengte in je gelaat.

2018 Bob 2018 Kapsel Vierkant Gezicht : Kapsels 2018
2018 Bob 2018 Kapsel Vierkant Gezicht : Kapsels 2018

Kleine kin: Als je een bescheiden kin hebt, of helemaal geen, dan is een volledige baard een goede oplossing om dit te verhullen. Een andere goede truc is om je kin te benadrukken met een sik die je over de hele breedte laat lopen. Het is niet aan te raden om voor alleen een snor te gaan: de nadruk moet op de onderkant van je gezicht komen te liggen.

Het juiste kapsel voor jouw gezicht - Manners Magazine
Het juiste kapsel voor jouw gezicht – Manners Magazine

Vierkante kaak: In het geval van een vierkante kaak is een volle baard de ideale oplossing. Hierdoor haal je de scherpe hoeken van je gezicht weg en maak je jouw kaak ronder. Ga vooral niet voor alleen de bakkebaarden of een chin strap die de kaaklijn benadrukt. Werk bij volle gezichtsbeharing niet met te scherpe lijnen, maar maak het wat ronder.

Kaal hoofd: Wanneer je kaal bent, écht kaal, kun je veel hebben. Een goede volle baard of een stoppelbaard zijn veilige en toffe opties. Wil je iets anders, kijk dan goed naar de vorm van je gezicht. Bij een kaal hoofd wordt de vorm van je hoofd extra geaccentueerd. Denk aan de tips die hierboven gegeven zijn.

Korte Kapsels Dames 7 Vierkant Gezicht #GN7 – Aboriginaltourismontario
Korte Kapsels Dames 7 Vierkant Gezicht #GN7 – Aboriginaltourismontario

Korte Kapsels Vierkant Gezicht 2017

Korte kapsels bij rond gezicht
Korte kapsels bij rond gezicht
Kapsel Kiezen Dat Bij Je Gezichtsvorm Past | Womentoday.nl
Kapsel Kiezen Dat Bij Je Gezichtsvorm Past | Womentoday.nl
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.