The Ultimate Revelation Of Grijs Haar Platina Blond Verven

Posted on

The Ultimate Revelation Of Grijs Haar Platina Blond Verven – Grijs Haar Platina Blond Verven

Stel: je hebt net een grijze haar ontdekt. Wat doe je? De meeste vrouwen zouden die meteen uitrukken en beginnen na te denken over welke tint haarverf hen het beste zou staan, voor het geval er naast die enkeling ineens een heel leger grijze broertjes zou opduiken. Vrouwen zijn nu eenmaal meesteressen in het verbergen van allerlei ‘schoonheidsmankementjes’. Want wat je niet ziet, is er ook niet.

loading...

Dus waarom had dat dertienjarige meisje op de eerste rij tijdens de haute-coutureshow van Chanel in januari dan grijs haar? Was ze vroegtijdig en op één nacht grijs geworden nadat ze de dag ervoor de shock van haar leven had gekregen (stond Donatella Versace misschien ineens in levenden lijve voor haar)? En had ze geen tijd (of geld) gehad om haar lokken te laten verven? Nee, hoor, het was Tavi, een van de meest invloedrijke modebloggers van het moment Media die haar kapsel zélf grijs had geverfd.
En kleine Tavi was niet alleen. Ook Pixie Geldof, Kelly Osbourne en zangeres Ellie Goulding kozen begin dit jaar voor de omalook. Lady Gaga was vreemd genoeg een beetje een laatbloeier en pronkte pas in september met steile, haast witte lokken op de cover van Vanity Fair. De fashionista van tegenwoordig is namelijk niet zo geduldig om de natuur haar gang te laten gaan, maar neemt het heft in eigen handen en laat haar lokken volledig grijs verven. Waarom? Pixie Geldof vertelde aan The Times: ‘Ik was al drie jaar blond en had zin in iets anders. Ik was helemaal niet aan de kleur aan het denken, maar gooide gewoon een grote hoeveelheid toner op mijn haar en daar was de grijze kleur. Het zag er geweldig uit! Ik wilde geen andere kleur als roze, grijs lag gewoon voor de hand.’

Rock-‘n-roll
Hun jeugdige passie voor omahaar kwam natuurlijk niet uit het niets tevoorschijn. Pixie en co vonden hun inspiratie ongetwijfeld in de modewereld. Tijdens de modeweken voor de zomer 2010 dook er namelijk geregeld grijs op de catwalk op. En niet alleen in de kledij. De Brit Giles Deacon ging voor mat grijs haar bij zijn modellen onder wie Daphne Guinness en bij collega Gareth Pugh liep het grijs van de kledij over in de kapsels. De Amerikaan Thakoon ging dan weer voor een mix van bleke platina en tinkleurige mèches. Bij het Chaneldefilé voor de zomer van 2010 zaten er zilveren mèches in de chignons en ook Calvin Klein stuurde zijn modellen met grijze coupes de catwalk op.
Moet ik ook eens proberen, dacht Kate Moss ongetwijfeld, toen ze met zilvergrijze mèches in haar blonde haar verscheen op het Parijse feestje voor de lancering van haar tassenlijn met Longchamp. Maar de tabloids, die alles wat La Moss draagt en doet altijd fantastisch vinden, waren niet echt enthousiast. De Daily

Grijs Haar Platina Blond Verven

Haarkleur blond grijs
Haarkleur blond grijs
Creëer Granny Hair: Zelf je haar grijs verven in 4 stappen ...
Creëer Granny Hair: Zelf je haar grijs verven in 4 stappen …
Korte kapsels grijze tint
Korte kapsels grijze tint
De nadelen van het bleken van haar
De nadelen van het bleken van haar
Haar platina blond verven
Haar platina blond verven
Je Haar Grijs Verven DIY - Lees alle tips
Je Haar Grijs Verven DIY – Lees alle tips
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.