The Hidden Agenda Of Blonde Kapsels Halflang 8

loading...

The Hidden Agenda Of Blonde Kapsels Halflang 8 – Blonde Kapsels Halflang 2013

HARKEMA –

Kapsel halflang blond

Kapsel halflang blond

Op 17 september start de nieuwe cursus Slank met Julia! De cursus is inclusief sporten, wekelijks wegen, cursus met gastsprekers en het 1e boek van Julia door Julia zelf uitgegeven, Slank met Julia.

Julia introduceert op zaterdag 15 september een nieuwe groepsles, circuit in the circle! Het principe van het circuit in the circle is een 30 minuten work out. Iedereen kan deelnemen aan het circuit in de circle. Mensen met overgewicht, mensen met reuma en andere klachten, jong en oud. In het circuit met de circle kun je zo zwaar of licht trainen als je zelf wilt! Het circuit in the circle wordt ’s morgens en ’s avonds aangeboden bij Julia.

Op zaterdag 15 september om 10.00 uur wordt er een demonstratie gegeven bij Julia.

Ook populair bij Julia is het hipNthigh groepsles uur. Dit is een uur met het hipNthigh enkelbandje ontworpen door Alain Hulspas, personal trainer van bekende sterren. Alain Hulspas geeft zaterdagochtend om 10.30 uur een gastles bij Julia. Vanaf 11.00 geeft Jean Paul een gastles Zumba en vanaf 11.30 uur geeft Ronald Benner een spinningles. Iedereen is welkom om mee te doen!

Bij Julia kunt u terecht voor een compleet afslankpakket, de Vacustep voor cellulitus en of zware benen en de Better Belly voor een slankere buik. Of gewoon sporten met het weeg- en beweegabonnement!

Op deze dag kunt u een gratis gewichtsadvies ontvangen. Hiervoor mag u op de weegschaal staan en ontvangt u een bon met uw BMI, spiermassa, vochtmassa en streefgewicht. Tijdens de jubileum maand september ontvangt u 10,00 euro korting op een abonnement naar keuze.

Kapsels en haar trends 8 - Trendystyle, de trendy vrouwensite

Kapsels en haar trends 8 – Trendystyle, de trendy vrouwensite

Vindt u een open dag te druk? Dan kunt u de komende week vrijblijvend langskomen voor een oriënterend gesprek met Julia zelf. De koffie staat klaar!

Metamorfoses:

Op 30 augustus 2012 heeft Femke Bremer – Bos een metmorfose aangeboden gekregen van sport- en afslankinstituut Julia uit Harkema, Haarstudio Wieke uit Kollum, BOETYK van Thea Lettinga uit Drachten. Femke Bremer-Bos is in een half jaar tijd 27 kilo afgevallen bij Julia in Harkema. Twee vriendinnen, Jettie Weisser en Joke Roos, zijn samen 9 en 16 kilo afgevallen binnen 4 maanden tijd.

Toelichting Haarstudio Wieke:

Femke: Femke had donkerblond lang haar. We hebben haar een stuk korter geknipt waarbij we boven op langere lagen hebben gehouden. Het haar is gekleurd met een warme bruine tint van Farouk System. Dit is een kleuring zonder ammonia waardoor je een prachtige glans krijgt, op zijdebasis, reguleert vocht en behoudt een goede kwaliteit van het haar. Femke heeft wimpers extensions gekregen voor een echte glamourlook.

Jetty: Bij Jetty kregen we de vrije hand. Ze is van een blond kapsel naar een pittige korte coupe gegaan met voor en a-symmetrisch effect. We hebben een koele bruine tint gebruikt met in de lok een accent in een mahonie kleur.

Jennifer Aniston is jarig! Haar beste kapsels op een rij

Jennifer Aniston is jarig! Haar beste kapsels op een rij

Joke: Joke had een leuk model uitgezocht. Haar haar was vrij blond geworden door de zon, ze wou ook graag blond blijven. We hebben bij de aanzet een donkere koele tint aangebracht. Waardoor er meer diepte in het kapsel komt. Verder is het haar heel erg in laagjes geknipt, waardoor ze meer volume krijgt, en een korte pony voor een pittig effect.

Wieke en Sjouke van Haarstudio Wieke te Kollum, hebben met veel plezier deze vrouwen een nieuwe look gegeven!

Toelichting BOETYK Drachten:

Femke Bremer – Bos heeft een prachtige combinatie gekregen van kledingzaak Boetyk in Drachten. Femke draagt een shirt en vestje van MADO et les Autres, een broek van A-Z en het geheel is afgemaakt met een mooie shawl van Romano.

BOETYK voert merken als Hebbeding, Rundholz Black Label, Mado et les Autres, Roque Ilaria Nistri, Slippely, A-Z, Absolut, Nook, Transmission, Romano shawls en sieraden van Lydia Bremer. Vanaf zomer 2013, januari al in de winkel, komen daar nog bij het duitse label Annette Görtz en de creatieve plus collectie M-Elle-M uit hetzelfde huis als MADO et les Autres maar dan volledig gericht op de vrouw met een maatje meer. “Het is mode die je niet
overal tegenkomt, maar die tegelijkertijd heel divers is. Mado is bijvoorbeeld heel vrouwelijk, terwijl Transmission leuke stoere leren jasjes heeft”, vertelt Thea Lettinga. Haar collectie is daarnaast comfortabel, betaalbaar en verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 52. Dat het een kleine, sfeervolle boetiek is waar tijd is voor persoonlijk advies en een bakje koffie, valt in de smaak, merkt ze. BOETYK is te vinden aan het Moleneind ZZ 13, recht tegenover het Smelnehûs en is open van woensdag tot en met zaterdag, donderdagavond is het koopavond.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.boetyk.nl.

halflang met krullen :: Haarstudio Havenzicht

halflang met krullen :: Haarstudio Havenzicht

Personal Training bij Julia

Johan de Vries van Verreiker Centrum Noord BV is door middel van personal training met Ronald Benner 20 kilo afgevallen!! Bij Personal Training train je één op één (zoals bijvoorbeeld bij het televisieprogramma OBESE). De resultaten met Personal Training zijn verbluffend goed. Er wordt een tijdsperiode afgesproken waarin je één keer per week op afspraak bij de Personal Trainer komt. Je wordt wekelijks gewogen en je voeding wordt besproken. Er zijn diverse personal trainers bij Julia waarmee u een persoonlijk afslanktraject kunt bespreken.

Johan zijn vrouw Hennie de Vries volgt een Vacustep kuur en is al meerdere kilo’s afgeslankt. Het echtpaar de Vries voelt zich een heel stuk fitter!

Link: www.juliadeclerck.nl

Foto’s door Pé Chan

Blonde kapsels halflang

Blonde kapsels halflang

Blonde Kapsels Halflang 2013

Blond halflang haar 8

Blond halflang haar 8

8+ beste ideeën over Rood haar op Pinterest - Kastanjebruin rood ...

8+ beste ideeën over Rood haar op Pinterest – Kastanjebruin rood …

Mijn nieuwe kapsel: Kort en asymmetrisch - Ceetje

Mijn nieuwe kapsel: Kort en asymmetrisch – Ceetje

loading...

Tags: #blonde kapsels halflang 2013 #kapsels blond lang haar 2013

author
Author: 
  Hoe Andrelon Zilver Care Waar Te Koop uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen
  Hoe Andrelon Zilver Care Waar Te Koop uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen – Andrelon
  De redenen waarom wij van Asblond over blonde haar houden
  De redenen waarom wij van Asblond over haar houden – Asblond Over Blond
  Redenen waarom Korte Blonde Kapsels Zomer 15 populairder wordt in het afgelopen decennium
  Redenen waarom Korte Blonde Kapsels Zomer 15 populairder wordt in het afgelopen decennium
  Vijf dingen die niemand je heeft verteld over Blonde Highlights 13 Soundcloud
  Vijf dingen die niemand je heeft verteld over Blonde Highlights 13 Soundcloud –

  Leave a reply "The Hidden Agenda Of Blonde Kapsels Halflang 8"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.