Ten Signs Je bent verliefd op extreme herenkapsels

loading...

Ten Signs Je bent verliefd op extreme herenkapsels – Extreme Herenkapsels

Wij willen niemand aansporen tot geweld, maar het is mogelijk dat er een situatie ontstaat waarin je wel geweld moét gebruiken om je eigen hachje te redden. Dus: je moet die allesvernietigende stoot uitdelen. Waar plaats je ‘m?

Trendy Extreme Herenkapsels Voor Mannen Kapsel 9 Tips Met Fotos ...

Trendy Extreme Herenkapsels Voor Mannen Kapsel 9 Tips Met Fotos …

Mocht je ooit in een vuistgevecht verwikkeld raken en je moet koste wat het kost de ander uitschakelen, dan zijn dit de punten waarop jij jouw stoot moet mikken.

Een ferme tik op de neus lijkt wellicht niet de eerste keus om een opponent mee naar de grond te werken, maar is toch een effectieve plek. Er is slechts een geringe kracht nodig om de neus schade te berokkenen (zelfs breken vereist geen loeiharde stoot). Omdat de neus in verbinding staat met andere zintuigen en belangrijk is voor het brein, werkt schade aan de neus desoriënterend.

french facial hair - Google Search | My Hairstyle | Pinterest ...

french facial hair – Google Search | My Hairstyle | Pinterest …

Een rake vuistslag op de kaak is voor ontvanger noch uitdeler prettig. Toch is een kaakstoot uitermate effectief. Het brein heeft een schokabsorptie systeem dat bestaat uit een dun laagje vloeistof. Een juist geplaatste dreun op de kaak werkt door in de hersenpan en kan de grijze massa flink heen en weer doen stuiteren tegen de schedel met als mogelijk gevolg een knock-out.

Je kent vast wel die oude kung-fu-meesters uit films die hun belager uitschakelen met één welgeplaatste chop in de nek. Iemand hiermee écht direct uitschakelen vereist oefening, maar desalniettemin is de zijkant van de nek een uitermate onplezierige plek om een klap te ontvangen. In dit gedeelte van het lichaam lopen diverse belangrijke zenuwbanen. Een juist geplaatste klap (met de zijkant van de hand) kan resulteren in desoriëntatie, duizeligheid of tijdelijke bewusteloosheid van de vijand.

The 9+ best Extreme herenkapsels ideas on Pinterest

The 9+ best Extreme herenkapsels ideas on Pinterest

Het is een vrij laffe spot om iemand te raken: achterop het hoofd. Maar in een écht penibele situatie gelden geen regels. Ongeveer drie a vier centimeter achter je oor heb je een zeer gevoelige plek waar veel zenuwen lopen. Een gemikte klap op dit punt zal vrijwel iedereen uitschakelen.

De nieren zijn lastig te bereiken, want ze liggen richting de rug, aan de achterkant van het lichaam. Maar boksers weten: een geplaatste stoot hier is zo heftig dat zelfs de stoerste man kruipt van de pijn.

9 besten Bildern zu extreme herenkapsels auf Pinterest

9 besten Bildern zu extreme herenkapsels auf Pinterest

Net als de nieren is de solar plexus een lastige plek om te raken in een gevecht, zeker bij een beweeglijke tegenstander. Wanneer je de sweet spot raakt, is dit echter één van de effectiefste manieren om iemand (tijdelijk) uit te schakelen. De pijn en het feit dat de ontvanger in één klap alle lucht uit zijn longen kwijt is, zal hem een goede tijd neutraliseren. Heb je de intentie om iemand tijdelijk uit te schakelen om te kunnen vluchten, dan is dit de spot.

Nogmaals: wij moedigen vechten niet aan, maar in een extreem geval van zelfverdediging is een harde klap op de keel het effectiefste wapen. Gebruik deze klap alleen in geval van levensgevaar. Met de juiste hoek, kracht en plaatsing berokken je namelijk extreme schade aan het zachte weefsel in de nek met potentiële dodelijke gevolgen. Altijd de allerlaatste optie dus, als het echt aankomt op hij of jij.

extreme kapsels - Google Search - extreme herenkapsels | Pinterest ...

extreme kapsels – Google Search – extreme herenkapsels | Pinterest …

21-10-2017 -Mitchell van der Koelen

Extreme Herenkapsels

Mannenkapsels 9 : De Undercut

Mannenkapsels 9 : De Undercut

loading...

Tags: #extreme herenkapsels

author
Author: 
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen – Herenkapsels 50 Plus
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest?
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest? –
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten!
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten! – Moderne Herenkapsels Kort James
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar tijd
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar

  Leave a reply "Ten Signs Je bent verliefd op extreme herenkapsels"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.