Leuke Hal Kapsels 11 zal een ding van het verleden zijn en hier is waarom

Posted on

Leuke Hal Kapsels 11 zal een ding van het verleden zijn en hier is waarom – Leuke Hal Kapsels 2017

Met 57 miljard dollar aan deals in de eerste helft van 2018 is fintech de belofte al ver voorbij. Het is nog maar het begin. Deze zeven trends gaan de fintechmarkt nog veel groter én winstgevender maken.

loading...
Moderne hal kapsels 2017
Moderne hal kapsels 2017

Nieuw! Obligatiebeleggen mét ESG-integratie

Terwijl de traditionele banken het moeilijk hebben de winstgevendheid van voor de crisis terug te vinden – dat geldt zeker voor Europa – bloeit de fintechmarkt als nooit tevoren.

Nou ja, nooit tevoren. Zo lang bestaat deze bedrijfstak niet. Pas vanaf 2012 begon fintech zich echt te ontwikkelen. Nu, zes jaar later slagen fintechbedrijven er steeds beter in om de winstgevende krenten uit de financiële dienstenpap te halen.

Opsteekkapsels Kort Haar SX11 | Belbin.Info
Opsteekkapsels Kort Haar SX11 | Belbin.Info

Dat laatste hebben ook investeerders, private eqyuity partijen en de banken zelf in de gaten. De sucesvolle beursgang van Adyen komt niet uit de lucht vallen. Het rapport The Pulse of FinTech van advies en accountantskantoor KPMG laat zien dat fintech echt big business is geworden.

In het eerste half jaar van 2018 werd er globaal maar liefst 57 miljard dollar in fintechbedrijven geïvesteerd. In heel 2017 bleef de teller steken op 38 miljard dollar. We zijn dus op weg naar een nieuw investeringsrecord. By the way, beursgangen zijn in de cijfers niet meegenomen.

Hoewel de investeringen toenemen, neemt het aantal deals juist af. Volgens PGGM wachten investeerders steeds meer af totdat een fintechondernemening ook echt succesvol wordt. Zogenoemde seed-stage startups hebben het lastiger om nog aan financiering te komen.

Leuke Kapsels Kort Haar Haartrends 2018 – Kapsel 2018
Leuke Kapsels Kort Haar Haartrends 2018 – Kapsel 2018

Klik op de voor een grote versie

Nieuw in de wereld van fintech is de steeds grotere aandacht voor regtech, slimme digitale oplossingen om met nieuwe regelgeving te dealen.

Stoere Kapsels Lang Haar Galerij : Kapsels 2018
Stoere Kapsels Lang Haar Galerij : Kapsels 2018

Ank van Wylick, Fintech-partner bij KPMG, zegt daarover in een artikel van banken.nl: “PSD2 op het continent, vergelijkbare regelgeving in het Verenigd Koninkrijk en de nieuwe privacywetgeving hebben gezorgd voor een groeiende belangstelling voor nieuwe technologieën op het gebied van wet- en regelgeving. Europese bedrijven en buitenlandse bedrijven die zaken doen in Europa zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om op een efficiënte manier om te gaan met de eisen die deze nieuwe regelgeving met zich meebrengt.”

Klik op de voor een grote versie

Leuke Korte Kapsels Voor Vrouwen Mannen En Vrouwen Mannen ...
Leuke Korte Kapsels Voor Vrouwen Mannen En Vrouwen Mannen …

Maar er zijn nog meer fintechtrends aan te wijzen. Jeroen van Oerle, co-portfoliomanager van het jonge maar razend populaire en ook sterk presterende  Robeco Global Fintech Equities, onderscheidt er zeven, die de fintechsector volgens hem vleugels geven.

1. Artificial Intelligence
Het is nog even wachten, maar over niet al te lange tijd doen we onze boodschappen met de hulp van intelligent agents zoals Alexa van Amazon en Siri van Apple. Van Oerle ziet het helemaal voor zich. “Als je iets tegenkomt, wat je nodig hebt, dan roep je dat tegen de intelligent agent en dan vindt ook
Leuke Hal Kapsels 2017

Blog Elements - Lyceum Genk
Blog Elements – Lyceum Genk
Leuke hal kapsels 2017
Leuke hal kapsels 2017
Genoeg Feestelijke Kapsels Halflang Haar @ZH11 ...
Genoeg Feestelijke Kapsels Halflang Haar @ZH11 …
Chique kapsel halflang laagjes schuine pony 11 - YouTube
Chique kapsel halflang laagjes schuine pony 11 – YouTube
Genoeg Feestelijke Kapsels Halflang Haar @ZH11 ...
Genoeg Feestelijke Kapsels Halflang Haar @ZH11 …
Leuke Kapsels Kort Haar Pictures | Kapsel 2018
Leuke Kapsels Kort Haar Pictures | Kapsel 2018
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.