Je zult nooit deze bizarre waarheid van Blonde Meches Man geloven

Posted on

Je zult nooit deze bizarre waarheid van Blonde Meches Man geloven – Blonde Meches Man

“Je hebt een verschil tussen geen make-up dragen en een vrouw die te zwaar is opgemaakt. Ook in de wereld van cosmetica bestaat er een gulden middenweg”, zegt Angélique. Volgens de visagiste helpen de toegankelijke pakketjes make-up voor Happy Brights en Happy Browns vrouwen die snel een natuurlijke, alledaagse look willen bekomen zonder dat iemand merkt dat ze opgemaakt zijn.

loading...
10 photos qui prouvent que le balayage n
10 photos qui prouvent que le balayage n

Ga je dan helemaal de mist in als je als brunette een roze oogschaduw gebruikt? Absoluut niet. “Op zich kan alles, maar je haarkleur zegt iets meer over het type dat je bent”, zegt de visagiste. “Blond haar met blauwe of groene ogen maken je bright type. Een taupe oogschaduw laat je ogen dan nog beter uitkomen. De blik van een brunette met bruine ogen kan dan weer beter uitkomen met een koffiekleurige oogschaduw. Op basis daarvan zijn mijn setjes ontstaan: dames die weinig schmink willen gebruiken, zitten safe met de geselecteerde producten in het tasje.”

Effet de mèches violine et rose pastel avec balayage blond ...
Effet de mèches violine et rose pastel avec balayage blond …

Tips van de visagiste:

– Bij oudere dames komt een potloodlijntje hard over. Breng eyeliner met een penseeltje aan op het onderste ooglid en wrijf mooi open voor een zacht en verjongend resultaat.

35 Glamorous Dark Brown Hair With Highlights | CreativeFan
35 Glamorous Dark Brown Hair With Highlights | CreativeFan

– Breng blush aan op je jukbeenderen en wrijf uit in de richting van je slapen. Niet andersom, want dan blijft te veel kleur op je slapen zitten.

– Heb je last van puistjes, rode vlekken of moedervlekken in je gelaat, probeer dan de focus te verleggen. Een pukkeltje op je kin valt minder op als je je ogen in de verf zet.

– Gebruik een bronzer altijd op een basis fond de teint, zonder onderlaag krijgt je een zonnebankeffect.

How to Dye Your Hair Blonde for Men | The Idle Man
How to Dye Your Hair Blonde for Men | The Idle Man

– Breng make-up (blush, oogschaduw, eyeliner) aan en waan je een schilder: dan krijg je het mooiste resultaat. Wrijf elke product mooi uit.

– Een cateye maakt je blik open. Klungelig met het lijntje aan je buitenste ooghoek? Perfectioneer dan met een gommetje.

– Gezond eten, een van mijn andere passies, heeft een rechtstreekse invloed op de huid: minder brood en pasta eten, maakt ze egaler. Hoe minder je rookt en alcohol je drinkt, hoe beter je teint.

Mèche blonde homme: idées et astuces en vidéos et photos ...
Mèche blonde homme: idées et astuces en vidéos et photos …

De setjes die Angélique heeft samengesteld voor jane iredale kosten tussen de 75 en 150 euro en zijn verkrijgbaar via haar site www.angeliquevandewinkel.be meer info via Media kwam zijn goede vriendin steunen en maakte een praatje met de zwangere Ann Van Elsen in de make-upstoel.

Evy Gruyaert, momenteel zwanger van haar tweede kindje, en

Blonde Meches Man

Best Hairstyles For Blonde Men | Trend Hairstyle and Haircut Ideas
Best Hairstyles For Blonde Men | Trend Hairstyle and Haircut Ideas
Ombre Hair Color Trends - Is The Silver #GrannyHair Style
Ombre Hair Color Trends – Is The Silver #GrannyHair Style
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.