Je zult nooit deze bizarre waarheden achter Top 12 Herenkapsels 20112 geloven

loading...

Je zult nooit deze bizarre waarheden achter Top 12 Herenkapsels 20112 geloven – Top 5 Herenkapsels 2015

Wij schakelden de hulp van onze lezers in om de ultieme Duitse, Engelse, Amerikaanse, Italiaanse en Japanse klassiekers te bepalen. Jullie kozen en stelden zo een top 10 per land samen uit tientallen modellen. Van #10 werken wij op naar #1. Vandaag de ultieme Duitse klassiekers met op #9: de Mercedes-Benz G-Klasse.

男の子 フェード ヘアカット」のおすすめアイデア 14 件以上 ...

男の子 フェード ヘアカット」のおすすめアイデア 14 件以上 …

De G-Wagon, één onverwoestbaar brok Duits staal sedert 1979. Met militaire roots.

De Amerikanen hebben de Jeep Wrangler, de Engelsen de Land Rover Defender, maar lange tijd hadden de Duitsers op dit gebied niets. Totdat de Mercedes-Benz G-Klasse in 1979 op de markt verscheen. Hij werd ontwikkeld als militair voertuig, maar zoals wel vaker met dit type auto‘s was er direct vraag vanuit de consumentenmarkt.

Van scepsis was geen sprake. De G-Klasse was dan wel een totaal ander type wagen dan Mercedes-Benz gewend was om te maken; het Duitse merk bewees in één klap een uitmuntende 4×4 te kunnen maken. De G-Klasse kon zich van meet af aan spiegelen aan de beste offroaders.

Wil je alle ultieme klassiekers uit Engeland, Duitsland, Italië, de VS en Japan zien? Hier vind je het volledige archief.

In de loop der jaren is de Mercedes-Benz G-Klasse in zeer veel varianten aangeboden: als driedeurs, vijfdeurs, pick-up, verlengde versie en cabriolet en dan hebben wij het nog niet eens over de tal van utility uitvoeringen als ambulances, reddingsvoertuigen en versies voor bijzondere eenheden. Onder andere het Nederlandse en Duitse leger gebruiken de auto.

Korte mannenkapsels 14

Korte mannenkapsels 14

Pas in 2002 kwam de G-Klasse officieel op de Amerikaanse markt uit. Zoals-ie daar van begin af aan werd gevoerd, staat-ie ook bekend: van buiten ruig, recht-toe-recht-aan en van binnen steeds luxer. De G-Klasse is alles behalve een spartaanse offroader: hij beschikt over de top of the line motoren van Mercedes-Benz en er gaat moderne techniek onder zijn old school uiterlijk schuil.

Vooral de meest uitbundige uitvoeringen van de Mercedes-Benz G-Klasse genieten grote bekendheid. De brute zeswielige versie of krankzinnige AMG-versies bijvoorbeeld. De G 65 AMG is een wagen die alle wetten tart. Een kolos van een terreinwagen met een 612 pk sterke V12 onder de kap.

De G-Wagon heeft iets gepresteerd wat maar weinig andere modellen hebben gedaan: het is van oorsprong een functioneel voertuig, maar in de loop der jaren is het een overvalst statussymbool geworden. Maar weinig exemplaren verlaten de gebaande paden, hoewel ze daar absoluut voor bedoeld zijn. Ga eens een middagje op een terras zitten in Laren of Aerdenhout, of loop eens rond in de heuvelachtige villawijken van Ubbergen: de G-Klasse is een auto die buitengewoon goed in de smaak valt bij de gefortuneerde medemens. Kijk niet raar op als je een keurig ogende, grijsharige chirurg in zo’n wagen ziet stappen.

Dat de Mercedes-Benz G-Klasse überhaupt bestaat, is grotendeels te danken aan Mohammed Reza Pahlavi, de Shah van Iran, in de jaren 70 een belangrijke aandeelhouder van Mercedes-Benz. Hij opperde het idee van een militaire 4×4.

Wist je dat van alle ooit gebouwde Mercedes-Benz personenwagens de G-Klasse het langst geproduceerd is?

TOP 14 Tore - Juni 20114 | SPREEKICK.TV - YouTube

TOP 14 Tore – Juni 20114 | SPREEKICK.TV – YouTube

Waar de G-Klasse een relatief zeldzame verschijning is, heeft hij een nog veel exclusievere tweelingbroer die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt en dat is….. een Peugeot! De Peugeot P4 werd onder licentie gebouwd (met een Peugeot-motor).

Voordat de auto in 2002 officieel leverbaar werd in de VS, moest-ie op grijs kenteken geïmporteerd worden. Niet zelden betaalden klanten meer dan een miljoen dollar voor een exemplaar.

Eén van de bekendste G-Klasses is de Pausmobiel, die nu is opgenomen in het Mercedes-Benz museum in Stuttgart.

In 2007 zou er een nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse komen, maar deze plannen gingen niet door. Daarom werd besloten om de productie van de originele versie voort te zetten.

Het succes van de G-Klasse kwam met een keerzijde: puristen vonden de auto veel te luxe worden. Daarom ging Mercedes-Benz in begin jaren 90 back to basics door een nieuw, eenvoudiger basismodel te introduceren.

Top 14 Highest Dividend Yield for Singapore REIT | My ...

Top 14 Highest Dividend Yield for Singapore REIT | My …

Je kunt het je wellicht niet voorstellen, maar door zijn iconische status is de G-Klasse bijzonder waardevast. Best zeldzaam voor dit type auto.

Laten we voorop stellen: de ene G-Klasse is de andere niet. Er zijn zó veel varianten van gebouwd dat simpelweg een prijs noemen lastig is. De softtop cabrio’s met een eenvoudige diesel van 72 pk onder de kap, zijn natuurlijk op geen enkele wijze te vergelijken met een brute G 55 AMG (V8 met 475 of 507 pk), G 63 AMG (V8 met dubbele turbo en 544 pk) of G 65 AMG (V12 met 612 pk).

Voor de eenvoudigste G-Klasse betaalde je in Nederland begin jaren 80 omgerekend 43.000 euro. De duurdere versies gingen voor z’n 55 – 60 mille. De huidige variant, die in 2015 zijn laatste update kreeg, kost minimaal 156.669 euro (voor de G 350 d, een diesel met 245 pk). Wil je een benzinemotor, de G 500 net 422 pk, dan ben je al de prijs van een kleine gezinswoning kwijt (ruim 180.000 euro). De écht lekkere versies, de G 63 AMG en G 65 AMG kosten, houd je vast, 235.000 en dik 400.000 euro.

Een gebruikte G-Klasse is redelijk betaalbaar: zo tussen de 10.000 en 20.000 euro heb je een prima exemplaar. De variatie binnen de prijs is groot: van cabrio’s tot vijfdeurs wagons. Je hebt dan wel een redelijk eenvoudige, minder krachtige motor, wat niet wegneemt dat je dan een beul van een terreinwagen hebt.

De echte smaakmakers zijn dus behoorlijk waardevast. Voor de gewilde versies betaal je ook op de occassionmarkt één tot enkele tonnen. Speciale versies vallen in de categorie ‘wat de gek ervoor geeft’ en dat kan bijzonder veel zijn.

Mens Haircuts Guy Haircuts Boys Hair Cuts Guy Hair Cuts Short Boy ...

Mens Haircuts Guy Haircuts Boys Hair Cuts Guy Hair Cuts Short Boy …

Meer ultieme klassieker zien? Klik hier.

05-08-2017 -Mitchell van der Koelen

Top 5 Herenkapsels 2015

男の子 フェード ヘアカット」のおすすめアイデア 14 件以上 ...

男の子 フェード ヘアカット」のおすすめアイデア 14 件以上 …

14 best festivals of Spain

14 best festivals of Spain

Boys haircuts」のおすすめ画像 14 件 | Pinterest | アイウェア ...

Boys haircuts」のおすすめ画像 14 件 | Pinterest | アイウェア …

14 Best Long on Top Men’s Hairstyles | Top hairstyles, Haircuts …

Short Spiky Hairstyles for Men #Davids14 #DisfrutaelMomento https ...

Short Spiky Hairstyles for Men #Davids14 #DisfrutaelMomento https …

Top 14 Highest Dividend Yield for Singapore REIT | My ...

Top 14 Highest Dividend Yield for Singapore REIT | My …

Top 114 beste herenkapsels deze herfst 114 - B14men

Top 114 beste herenkapsels deze herfst 114 – B14men

loading...

Tags: #top 5 herenkapsels 2015

author
Author: 
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen – Herenkapsels 50 Plus
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest?
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest? –
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten!
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten! – Moderne Herenkapsels Kort James
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar tijd
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar

  Leave a reply "Je zult nooit deze bizarre waarheden achter Top 12 Herenkapsels 20112 geloven"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.