Je moet Kapsels Man ten minste een keer in je leven ervaren en hier is waarom

loading...

Je moet Kapsels Man ten minste een keer in je leven ervaren en hier is waarom – Kapsels Man

Toen we haar interviewden, wist ze nog niet dat ze zou genomineerd worden voor de Oscars, maar er gingen al een tijdje geruchten. En zie daar, uiteindelijk hebben de maandenlange trainingen op het ijs geloond. Na haar rol als echtgenote van DiCaprio in ‘The Wolf of Wall Street’ en die van Harley Quinn in ‘Suicide Squad’ schittert de Australische actrice Margot Robbie nu in ‘I, Tonya’. Een biopic over de meest gehate schaatsster van Amerika, Tonya Harding, die ervan beschuldigd werd haar rivale te hebben aangevallen.

Kapsels 2017 man

Kapsels 2017 man

Margot Robbie: “Het idee voor de film is ontstaan nadat scenarist Steven Rodgers op een avond een tv-programma zag over de affaire. Hij vroeg zich meteen af waarom niemand dat verhaal al verfilmd had. Hij is erin geslaagd Tonya op te sporen en zij ging akkoord om haar versie van de feiten te vertellen. Maar er ontbraken bepaalde elementen, want ze praat niet graag over haar ex-man Jeff. Dus ging hij ook Jeff een paar keer interviewen. De twee spraken elkaar compleet tegen. Steven besefte meteen dat dat de beste manier was om het verhaal te vertellen: de twee standpunten tegenover elkaar zetten en het publiek laten beslissen.”

“Ze was niet op de set, maar net voor de start van de opnames zijn de regisseur en ik haar gaan opzoeken in Portland. Uit respect. Ze kreeg de film ook als eerste te zien.”

Mannen kapsel lang

Mannen kapsel lang

“Absoluut. Maar de media hebben ook Nancy (Kerrigan, haar rivale) niet gespaard. Zij werd afgeschilderd als een perfecte prinses, terwijl ze uit hetzelfde milieu als Tonya kwam en ook obstakels heeft moeten overwinnen in haar leven. Ik weiger te geloven dat Tonya een monster is. Dus ja, in zekere zin heb ik het gevoel dat ik haar recht doe. De film laat haar aan het woord en toont een kant van haar die de mensen destijds niet te zien kregen.”

“Ik heb al het beeldmateriaal bekeken dat ik over haar kon vinden. In het begin, toen ze in de aandacht begon te staan en nog niet besefte dat die negatief was, ziet ze er gelukkig uit. Ze zwaait naar de camera en bedankt mensen voor hun steun. Daarna kreeg ze de hele wereld over zich heen. Daar heeft ze veel van afgezien. Maar in het begin was het ongetwijfeld een vorm van liefde. Vooral toen ze een drievoudige axel lukte, voelde ze zich eindelijk gewaardeerd in het kunstschaatsen. Een wereld die tot dan toe niets van haar moest weten.”

Herenkapsels 19 trends en inspiratie • Trendheads magazine ...

Herenkapsels 19 trends en inspiratie • Trendheads magazine …

“Als je veel tijd en energie investeert in een project is het altijd leuk om erkenning te krijgen. Maar of mensen de film nu leuk vinden of niet, is niet zo belangrijk. Zolang ze maar begrijpen wat we proberen te doen. Als die Oscarnominatie betekent dat meer mensen de film gaan bekijken, des te beter!”

“Ja, de ontwerpers hebben zich kostelijk geamuseerd. Iedereen kent die kostuums. Je moet YouTube maar openen om ze te vinden. We wilden dus zo waarheidsgetrouw mogelijk zijn, inclusief de choreografieën op het ijs.”

klassiek kort kapsel - Om te dragen | Pinterest - Kapsel, Kapper ...

klassiek kort kapsel – Om te dragen | Pinterest – Kapsel, Kapper …

“Ik heb alles gedaan (lacht). Ik heb vier maanden getraind, vijf dagen per week en vier uur per dag. De meeste beelden die je ziet, ben ik. Behalve als het er écht ongelofelijk uitziet (lacht).”

“Absoluut. Soms bekeek ik video’s van Tonya die schaatst, met een commentator die zegt: ‘Dit is een meisje dat onder een slecht gesternte geboren is, ze heeft nog niet veel geluk gehad.’ Gek werd ik daarvan! Zulke details zouden niet belangrijk mogen zijn. Ze probeerde gewoon zo goed mogelijk haar job te doen. Ik vond die stereotypen heel oneerlijk en je voelt haar frustratie in heel wat interviews. Tonya paste niet in die wereld en ze werd compleet buitengesloten. Maar ze boezemt me veel veerkracht in. Het leven mepte haar ko, maar ze kroop telkens weer recht.”

Kapsel voor jonge man met golvend haar geknipt in laagjes

Kapsel voor jonge man met golvend haar geknipt in laagjes

“Dat iedereen zijn eigen versie van de waarheid heeft. Het is ook een commentaar op onze fascinatie voor schandalen. Ongeacht wat de media ons voorschotelen, we aanvaarden het zonder vragen te stellen. We willen kant-en-klare antwoorden, verteren die en gaan verder. Ik ook. Misschien dat we de volgende keer eens nadenken, in plaats van meteen te oordelen.”

Elli Mastorou

19 Kort Haar Kapsels Mannen | Kapsel Kort 19

19 Kort Haar Kapsels Mannen | Kapsel Kort 19

Kapsels Man

hot women’s men’s leather sneakers runner shoes boots

ふんわりショートボブ | アンティエ ヘアスタイル | Pinterest ...

ふんわりショートボブ | アンティエ ヘアスタイル | Pinterest …

Mos...but the name?

Mos…but the name?

Kapsels en haarverzorging: januari 2016

Kapsels en haarverzorging: januari 2016

有关以下物品的详细资料: new pirates of the caribbean: dead man’s

Big forehead Haircut Men | Hairstyles Ideas | Pinterest | Big ...

Big forehead Haircut Men | Hairstyles Ideas | Pinterest | Big …

Mannen Kapsels Undercut - Kapsels Mannen 2015

Mannen Kapsels Undercut – Kapsels Mannen 2015

Kapsel man kort 2016

Kapsel man kort 2016

Jongens kapsels 2016

Jongens kapsels 2016

men’s underwear

19 best Man images on Pinterest | Hair cut, Men’s hair and Barbers

loading...

Tags: #kapsels man 2017 #kapsels man 2018 #kapsels man kort

author
Author: 
  Een checklist die u in gedachten moet houden voordat u naar Haar Kapsel Chinon gaat
  Een checklist die u in gedachten moet houden voordat u naar Haar Kapsel
  Korte Kapsels en kleuren is zo beroemd, maar waarom?
  Korte Kapsels en kleuren is zo beroemd, maar waarom? – Korte Kapsels En
  Waarom je Kapsels moet ervaren Mannen Opzij Kort Minstens één keer in je leven
  Waarom je Kapsels moet ervaren Mannen Opzij Kort Minstens één keer in je
  Tien ongelofelijke feiten over Heren Kapsel Fohnen
  Tien ongelofelijke feiten over Heren Kapsel Fohnen – Heren Kapsel Fohnen Heren Kapsel

  Leave a reply "Je moet Kapsels Man ten minste een keer in je leven ervaren en hier is waarom"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.