Je moet haar echt ervaren Kapsel Eigen Foto Tenminste een keer in je leven en hier is waarom

Posted on

Je moet haar echt ervaren Kapsel Eigen Foto Tenminste een keer in je leven en hier is waarom – Haar Kapsel Eigen Foto

Eind september wordt de telecommunicatiesector omgedoopt tot communicatiesector. Het doel van de aanping is de GICS- structuur een betere afspiegeling te maken van het communicatielandschap.

loading...
Uitdaging: Kan een kapper zijn eigen haar knippen met de Remington ...
Uitdaging: Kan een kapper zijn eigen haar knippen met de Remington …

SSGA lanceert nieuwe sector-ETF

Door de ontwikkeling van de technologie is de manier waarop wij met elkaar communiceren en met elkaar omgaan, ingrijpend veranderd. Media, audio, digitale communicatie en de manier waarop we informatie raadplegen, zijn tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

We communiceren sneller en in de eerste plaats via zoekrobots, sociale media en netwerkplatformen. Consumenten kunnen nu een scala van media gewoon thuis, op hun telefoon of zelfs op hun pols bekijken. De meeste van die ontwikkelingen zijn minder dan een decennium oud. 

Op 21 september 2018 wordt de Amerikaanse telecommunicatiesector uitgebreid met ondernemingen uit de consumentengoederen- en informatietechnologiesector. De naam van de sector is vanaf dat moment communication services ( 1). Met de veranderingen worden communicatiediensten meer benadrukt en wordt de weging van de technologiesector in de S&P 500-index gereduceerd. 

Nicole Richie heeft een wel heel heftig nieuw kapsel - Beautify
Nicole Richie heeft een wel heel heftig nieuw kapsel – Beautify

Klik op de infographic voor een grote versie

Volgens State Street SPDR ETF’s biedt de nieuwe communication services sector beleggers een op groei gerichte exposure met een lagere leverage, hoge operationele marge en potentieel minder volatiele return on equity ten opzichte van de voormalige telecommunicatiesector.

Daarnaast worden de aangepaste communication services- en consumer discretionary sectoren tegen hogere koers-winstverhoudingen verhandeld dan de oude sector, terwijl de waarderingen in de technologiesector grotendeels hetzelfde blijven. 

Khloe Kardashian belicht haar eigen rijbewijs foto ...
Khloe Kardashian belicht haar eigen rijbewijs foto …

Klik op de tabel voor een grote versie

De nieuwe communications services sector bevat enkele van de populairste en bekendste aandelen in de S&P 500, zoals Alphabet (van Google), Netflix en Facebook.

In de sector van de media en communicatie slt momenteel al veel M&A-activiteit en naar verwachting zal deze aanhouden. Met de toevoeging van aandelen uit de technologie- en consumentengoederensector biedt de sector bovendien een goede wereldwijde spreiding. 

Korte dames kapsels 2018. Zit jouw nieuwe korte kapsel ...
Korte dames kapsels 2018. Zit jouw nieuwe korte kapsel …

Historisch werd de Telecommunication Services sector door een waardelens bekeken, door de vele aandelen met hoge dividenduitkering die als obligatieproxy kunnen worden beschouwd. Aangezien er nu meer groeigerichte aandelen naar de communicatiediensten doorschuiven, kan de nieuwe sector meer groeiexposures bevatten en juist meer door een groeilens worden bekeken. 

Op basis van de Morningstar Style Boxclificatie van nieuwe componenten, zal de nieuwe communication services sector grotendeels — voor 58% — uit groeiaandelen bestaan, terwijl de sector van de telecommunication services nu voor 100% uit waardeaandelen bestaat.

De veranderingen ontdoen de consumer discretionary en information technology sectoren overigens niet volledig van groei. Deze sectoren zullen een allocatie van respectievelijk 59% en 48% aan groeiaandelen hebben, cijfers die boven die van de bredere markt liggen ( 3). 

Hot or Not?! Het nieuwe kapsel van Kim Kardashian - STYLETODAY
Hot or Not?! Het nieuwe kapsel van Kim Kardashian – STYLETODAY

Als
Haar Kapsel Eigen Foto

Mensenhaar als grondstof voor garens, freaky? - Meike Fleskens ...
Mensenhaar als grondstof voor garens, freaky? – Meike Fleskens …
kapsel vrouw teken — Stockfoto © seenaad #7
kapsel vrouw teken — Stockfoto © seenaad #7
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.