Is Herenkapsels Kuif het meest trendy ding nu?

Posted on

Is Herenkapsels Kuif het meest trendy ding nu? – Herenkapsels Kuif

Mega-groot haar is . Op de catwalks voor dit winterseizoen zagen we modellen – vrouwen maar ook mannen – met wolken van haar. Supergroot en me ook supercool. Hair stylist Floor Kleyne vertelde ons er al alles over in het interview ‘Top hair styliste Floor Kleyne over mega-groot haar‘.

loading...
mannen kapsels 2018 - Page 2 of 41 - Kapsels voor mannen ...
mannen kapsels 2018 – Page 2 of 41 – Kapsels voor mannen …

Het leuke is dat Floor niet alleen bij deze trends blijft stilstaan, maar er ook iets mee DOET en het ons dan ook nog eens uitlegt hoe het allemaal na te doen. Zo heeft ze bedacht dat mega-groot haar met een wollige touch en een spannende kuif (quiffe) wel iets kan zijn om tijdens de Feesten de show mee te stelen!

Korte Kapsels Met Kuif Dames #FX7 – Aboriginaltourismontario
Korte Kapsels Met Kuif Dames #FX7 – Aboriginaltourismontario

We laten het Floor uitleggen (en dan mag jij aan de slag):

Vorig jaar om deze tijd maakten we voor de fashion show van Manish Arora een supergroot en wollig kapsel dat perfect is voor de Feesten en helemaal aansluit bij de mega-groot-haar-trend. We hebben toen backstage bij de modellen eerst heel veel product in het haar gedaan en het toen heel strak gevlochten. Daarna hebben we het heel extreem uitgeborsteld tot wollig jaren ’80 haar, zo sterk dat het haar er bijna geïrriteerd van raakte en ging pluizen. Dat pluizen moet je dan positief zien want daar gaat het ons hier om. Toen we eenmaal grote, pluizige bossen haar hadden, hebben we het voor op het hoofd van de modellen vastgezet.

Mannen Kapsels 7 Kort @LX7 – Aboriginaltourismontario
Mannen Kapsels 7 Kort @LX7 – Aboriginaltourismontario

Dit kapsel kun je eenvoudig zelf thuis nadoen. Het hoeft er natuurlijk niet precies hetzelfde uit te zien. Met dit kapel hoef je van tevoren niet te weten wat het gaat worden. Je ziet het vanzelf wel.

Maak kleine krulletjes en borstel ze dan stevig uit tot een wollige pluisbos

haircut men Archives - Page 7 of 7 - haircuts 2017 women
haircut men Archives – Page 7 of 7 – haircuts 2017 women

Als je van jezelf een hele bos krullen hebt, is het een kwestie van veel product gebruiken en het haar goed uitborstelen. Heb je geen krullen, dan kun je je haar lok voor lok twisten en het dan ondersteboven met de diffuser drogen (zie ook het artikel ‘Top hair styliste Floor Kleyne over mega-groot haar’). Maar je kunt ook vlechtjes maken of met een kleine krultang allemaal hele kleine krulletjes maken. Het maakt niet uit. Wat jij het liefst doet.

Het is belangrijk dat je met veel product werkt. Als basis kun je een mousse gebruiken of, als je heel glad haar hebt, een beach spray of een haarpoeder. Als je eenmaal heel veel krullen hebt gemaakt, ga je het uitborstelen tot een wollige haardos. Ga door totdat je een enorme bos hebt. Daarna borstel je het een beetje

7 #7 #blond #kort #kuif #najaar #retro #zomer | Haar ...
7 #7 #blond #kort #kuif #najaar #retro #zomer | Haar …

Herenkapsels Kuif

Lang Haar Voor Oudere Mannen - ShopWang
Lang Haar Voor Oudere Mannen – ShopWang
Opgescn mannenkapsels: nog altijd populair - Manners Magazine
Opgescn mannenkapsels: nog altijd populair – Manners Magazine
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.