Hoe te Herenkapsel Baard te verlaten zonder opgemerkt te worden

loading...

Hoe te Herenkapsel Baard te verlaten zonder opgemerkt te worden – Herenkapsel Baard

Je leest het overal, alle vrouwen ter wereld zijn aangetrokken tot mannen met een volle baard. Zelf heb je echter geen enkele aanleg om een baard te groeien. Wat doe je dan? Ga je op zoek naar die ene dame die niets met gezichtsbeharing heeft? Nee, wij leggen je uit waarom geen aanleg voor baardgroei hebben helemaal geen probleem hoeft te zijn.

Undercut herenkapsel: elegant en opvallend • Trendheads magazine ...

Undercut herenkapsel: elegant en opvallend • Trendheads magazine …

Een schaarse baardgroei is voor veel mannen een issue. Ze horen te vaak dat vrouwen een man met gezichtsbeharing over hen verkiezen. Dat helpt natuurlijk niet mee aan hun imago en zelfverzekerdheid en tegen beter weten in proberen ze toch om een baard te laten staan. Het resultaat: een onverzorgde of ongelijke baard die alleen maar averechts werkt. Daarmee groeit de jaloezie op mannen met een volle baard alleen maar en moet je te allen tijden vermijden. Les nummer een: meet je nooit met een ander.

Het is dus niet voor iedereen weggelegd. Zelf op de redactie van Manners hebben we hier mee te maken. Dit wil niet zeggen dat we bij de pakken neer gaan zitten. Het gebrek aan gezichtsbeharing heeft niets met jouw uitstraling te maken. Sterker nog, het hoort erbij.

Is het je tot op heden niet gelukt om een mooie, volle baard te groeien, probeer dan eens om jouw gelaat te accentueren met stoppels. De stoppels geven een lichte schaduw over de kin en wangen. Dit oogt netjes en verzorgd. Stoppels kun je ook gewoon trimmen. Als het te lang wordt, kun je het gewoon met een precisietrimmer bijwerken. Het geeft je een volwassen uitstraling. Dat is overigens precies wat vrouwen aantrekt tot mannen met een baardje.

13+ beste ideeën over Mannenkapsel met baard op Pinterest ...

13+ beste ideeën over Mannenkapsel met baard op Pinterest …

Een goede baard is onderheven aan een hoop criteria. Die gaan we nu niet allemaal benoemen, maar bovenaan die lijst staat de effenheid. Een ongelijke baard is iets wat je te allen tijde moet vermijden. Groeit er meer haar aan de linkerkant van jouw gezicht, houd hier dan rekening mee. Je moet een baard eigenlijk zien als een onderdeel van jouw outfit. Als het vloekt met de rest van jouw verschijning, dan gaat er wat mis.

Check ook goed waar je baard wel en niet groeit. Veel mannen hebben een redelijk volle kin, lichter behaarde wangen en een kale hals. Trim de baard dan op de lengte van de wangen zodat hij mooi overloopt naar de kin en houdt de hals vrij.

Is de wanhoop nabij? Ga dan eens naar een specialist

Top 13 herenkapsels en baarden – Baard-en Haartrends 13

Top 13 herenkapsels en baarden – Baard-en Haartrends 13

Een wikiHow over hoe je een baard moet groeien, moet je altijd vermijden. Het verschilt zo enorm per persoon dat hier geen algemene handleiding over kan bestaan. Baardgroei heeft alles te maken met genen en aanleg. Peins hier niet te lang over en geef vooral jouw geld niet uit aan allerlei troep die je beloven dat je er een vollere baard van krijgt. Je zal namelijk van een koude kermis terugkomen. Een tip die we je wel mee kunnen geven is dat je jouw schaarse baardje goed moet verzorgen. Laat je niet van de wijs brengen als je amper een baard hebt, maar toch verzorgende baardolie wil gebruiken.

Schaf geen wondermiddeltjes aan die niet werken en ga vooral geen uren in handleiding turen. Daar word je uiteindelijk alleen maar wanhopig van. Ookal verschilt het van man tot man. Er zijn wel wat factoren waar je rekening mee kunt houden.

Accepteer wat je hebt. Heb je een ongelijke baard, dan kun je hier een daar een beetje trimmen. Heb je echt helemaal geen baardgroei of alleen stoppels? Settle for less. De kans dat je door betere voeding of allerlei gekke gezichtshaarsupplementen een baard groeit is klein, de kans dat ‘ie er dan nog een beetje uit ziet is nog kleiner. In het begin spraken we over hoe een baard een onderdeel van een complete outfit is. Als je geen baard hebt, past dit gewoon bij jouw complete outfit. Laat je niet te veel van de wijs brengen. Er zijn nog veel meer dingen die je kunt doen, als je kopzorgen maakt over een volwassen uitstraling.

Herenkapsel met een ondersnit en een baard

Herenkapsel met een ondersnit en een baard

Is de wanhoop nabij? Ga dan eens naar een specialist. Geen dokter, maar een barbier. Een goede barbier die gespecialiseerd is in het groomen van mannen weet raad. Hij zal je meteen kunnen vertellen wat je met jouw baard moet doen om hem voller te laten ogen.

07-12-2017 -Rajno van Wilgenburg

Herenkapsel Baard

Herenkapsel met kort opgeknipte zijkanten

Herenkapsel met kort opgeknipte zijkanten

Top 13 herenkapsels en baarden – Baard-en Haartrends 13

Top 13 herenkapsels en baarden – Baard-en Haartrends 13

Dit is hoe je jouw baard met je kapsel matcht | MAN MAN

Dit is hoe je jouw baard met je kapsel matcht | MAN MAN

Dé 13 beste herenkapsels met een pompadour | MAN MAN

Dé 13 beste herenkapsels met een pompadour | MAN MAN

kapsel Archieven - B13men

kapsel Archieven – B13men

Herenkapsel met een ondersnit en een baard

Herenkapsel met een ondersnit en een baard

Top 13 Herenkapsel Met Een Ondersnit En Een Baard Ook Haartrends ...

Top 13 Herenkapsel Met Een Ondersnit En Een Baard Ook Haartrends …

Herenlook met een keurig kapsel en leuk getrimd gezichtshaar

Herenlook met een keurig kapsel en leuk getrimd gezichtshaar

Herenkapsel met kort opgeknipte zijkanten

Herenkapsel met kort opgeknipte zijkanten

loading...

Tags: #herenkapsel met baard #herenkapsels baard

author
Author: 
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen
  Hoe Herenkapsels 11 Plus 11 uw bedrijfsstrategieën gaat veranderen – Herenkapsels 50 Plus
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest?
  Waarom Kapsels Halflang Haar haar tot nu toe zo populair was geweest? –
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten!
  Hoe Moderne Herenkapsels Kort uw winst kunnen vergroten! – Moderne Herenkapsels Kort James
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar tijd
  Dit is hoe Kapsels Halflang Rood Haar eruit zal zien in 14 jaar

  Leave a reply "Hoe te Herenkapsel Baard te verlaten zonder opgemerkt te worden"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.