Hoe mensen ertoe bewegen om wax te wassen Herenkapsel

Posted on

Hoe mensen ertoe bewegen om wax te wen Herenkapsel – Wax Herenkapsel

Achterover gekamd haar oogt clean, stijlvol en – in een aantal gevallen – statig. Een kliek kapsel voor mannen, dat – indien op de juiste manier uitgevoerd – veel over jezelf kan zeggen. In dit artikel bespreken we de verschillende manieren om dit herenkapsel toe te pen en delen we de juiste aanpak.

loading...
Heren Verschil tussen gel en wax - YouTube
Heren Verschil tussen gel en wax – YouTube

De kunst is om er geen groot Grease-avontuur van te maken en overdreven vette of gladde uitvoeringen te voorkomen. Om dit te bereiken kun je verschillende producten en technieken toepen.

Net als bij het kweken van een volwaardige baard, geldt ook voor dit kapsel: ga er alleen voor, indien je bent gezegend met de juiste haargroei. Stijlhaar zonder een overduidelijk groeirichting heeft de voorkeur. Bij sommige mannen groeit het haar bijvoorbeeld naar de voorkant. Dat werkt niet mee. Hetzelfde geldt voor krullend haar. Te dik haar kan ook voor problemen zorgen, omdat het te zwaar wordt en gaat inzakken. In dat geval kun je aan je kapper vragen of het uitgedund kan worden.

Heren kapsel
Heren kapsel

Slick back hair, zoals de Engelse benaming luidt, heeft veel onderhoud nodig. Om de drie weken een bezoek aan de kapper of barber brengen is niet ongewoon, zeker gezien de zijkanten relatief snel te lang worden. Indien je voor The Undercut gaat, is dit zeker het geval. De fade aan de zijkant van het kapsel wordt namelijk snel een rotzooi indien je het niet bijhoudt. En zoals gezegd: dik haar moet uitgedund worden, tenzij je een wondermiddel hebt gevonden.

Lang haar herenkapsels
Lang haar herenkapsels

Jup, het föhnen van je haar behoort tot de minst mannelijke activiteiten denkbaar. Geen man heeft föhnen als hobby. In de ochtend kort wat semi-warme lucht door je kapsel blazen, zorgt voor een stuk meer – komt ‘ie – volume. Trots opzij en gaan!

Mannensnit waarbij het haar met wax gestyled is in een kuif
Mannensnit waarbij het haar met wax gestyled is in een kuif

De markt knalt uit z’n voegen van de haarproducten. Wees geen schriep, ga voor de kwaliteitsproducten. Kost je het tienvoudig van een potje gel, maar de belangrijkste eyecatcher van je verschijning is het investeren waard. Hou het simpel en ga voor een pomade, paste of clay.

Pomade
Hardnekkig spul waardoor je kapsel zich staande houdt als de pier in Scheveningen tijdens een helse storm. Pomade geeft je de klieke look. Een oversc, zeker van de glimmende varianten, kan er echter voor zorgen dat je een nèt iets te foute broker op Wall Street wordt. Kies daarom voor een pomade op waterbasis. Begin met een beetje en verdeel het goed over je haar. Voor een goede pomade geldt: less is more.

Haartrends zomer 11 - Manify.nl
Haartrends zomer 11 – Manify.nl

Paste
Iets minder stevig en daardoor uitermate geschikt voor de losse variant van dit kapsel, waarbij je de boel meermaals per dag opnieuw in het gareel kunt brengen. Een goede paste heeft meestal een matte afwerking.

Clay<[Heren kapselHeren kapsel[/caption]]
Wax Herenkapsel

Herenkapsels 11. Brave jongenslook met ingevlochten zijscheiding
Herenkapsels 11. Brave jongenslook met ingevlochten zijscheiding
Herenkapsels kort krullend haar
Herenkapsels kort krullend haar
De herenkapsels van 11 - Only for Men Blog
De herenkapsels van 11 – Only for Men Blog
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.