Hoe een fantastische kapsel te hebben Lang Boven Kort Zijkant met minimale uitgaven

loading...

Hoe een fantastische kapsel te hebben Lang Boven Kort Zijkant met minimale uitgaven – Kapsel Lang Boven Kort Zijkant

De haartrends en kapsels voor herfst en winter 2017 2018 borduren voort op de trends die we de afgelopen seizoenen hebben gezien. Denk aan buzz cuts, bob kapsels, bloempot kapels en lang natuurlijk haar. Laten we de haartrends en kapsels die we tijdens de Fashion Weeks hebben gespot eens onder de loep nemen. Hoe laten we ons haar dit seizoen knippen? En hoe gaan we het stylen?

Kapsel Mannen Zijkant Kort Bovenop Lang - Kapsels Mannen 2015

Kapsel Mannen Zijkant Kort Bovenop Lang – Kapsels Mannen 2015

Lang haar op één lengte is het summum van vrouwelijkheid en zal daarom altijd wel een haartrend blijven. Dit seizoen dragen we het op een heel natuurlijke manier. Houd je van wat movement dan kun je een shag kapsel laten knippen. De (intern geknipte) laagjes geven je haar volume en beweging. Het shag kapsel is nog steeds in de mode maar is volgens ons wel iets op z’n retour.

Een andere haartrend is het bob kapsel. Deze is tegenwoordig vrij recht en – je raadt het al – natuurlijk. Je kunt ‘m steil dragen of met een zachte krul. Je kunt ‘m combineren met een pony. En eigenlijk mag dit kapsel er best wel een beetje ‘uitgegroeid’ uitzien, als of je eigenlijk naar de kapper zou moeten maar toch ook weer net niet 🙂

Herenkapsels zijkant kort boven lang

Herenkapsels zijkant kort boven lang

Voor de durfals is er het bloemkapsel. Deze haartrend werd ons de eerste showdag van de Fashion Week al duidelijk toen topmodellen als Irina Kravchenko en Taja Feistner zich met korte vers geknipte hoofden presenteerden. Ook het korte kapsel van model Stefanie Medeiros is een goed voorbeeld van deze haartrend. Dit seizoen zijn de bloempotkapsels nog botter dan voorheen. Simpel en boyish. Wie durft?

En wie weet is je volgende stap dan de buzz cut, ofwel: het rattenkopje. Want ook deze haartrend die begin 2016 al het licht zag, blijven we zien. Model Kris Gottschalk zweert dit superkorte kapsel (het gaf haar modellencarrière een enorme boost). Ook Ruth Bell heeft haar succes als model aan een stout rattenkopje te danken. Zij heeft de bovenlengte inmiddels iets langer laten groeien en er een oranje (!) spoeling doorgegaan. Dit om je een idee te geven hoe een superkort kapsel als een rattenkopje het begin kan zijn van een ware kapsel-evolutie. Je haar is een voortdurend proces en daarom is het juist zo leuk!

Op de catwalks voor herfst en winter 2017 2018 zagen we een veelvoud aan haarstijlen, maar zoals altijd waren er wel weer een aantal haartrends in te ontdekken.

Herenkapsels in 2017: nonchalant en langer - Barberstore Blog

Herenkapsels in 2017: nonchalant en langer – Barberstore Blog

Een zachte, natuurlijke wave voor lang en halflang haar is nog steeds in de mode. Het haar moet er heel soft uitzien en je moet er eigenlijk zo moet je vingers doorheen kunnen glijden. Het mag allemaal nog wel wat losser en minder precies dan de afgelopen seizoenen. Verder komt wet look haar weer terug, ook voor lange lokken. Haarproducten mogen weer gezien worden!

Tip: Voor een up-to-date wet look kapsel (los haar) breng je het haarproduct vooral boven op je hoofd en aan de zijkanten aan. Haal je vingers door je haar om er movement in te brengen en volume te creëren. Het haar moet er natuurlijk uitzien.

Een andere haartrend die we op meerdere catwalks tegenkwamen, is de paardenstaart. Deze mag licht krullend zijn of juist heel glad (misschien wel in combinatie met veel gel voor het haar rond het hoofd). Opvallend was dat alle staarten allemaal laag waren, dus echt in de nek.

有关以下物品的详细资料: e-gitarre les paul

有关以下物品的详细资料: e-gitarre les paul

Verder blijven we vlechten! De vlechten mogen strak zijn maar ook heel los zoals de vlechten die we bij Alberta Ferretti zagen. Voor zo’n losse dikke vlecht achter op je rug kun je extensions gebruiken. Maak een vlecht en trek het haar uit elkaar. Het mag er best een beetje rommelig uitzien.

Een andere haartrend is de zijscheiding (op zich niets nieuws) zowel voor los haar als voor bijeengebonden haar. De zijscheiding is eigenlijk een heel fijn iets omdat deze haarstijl je direct een stylish voorkomen geeft. Je kunt verder heel veel met de lange zijkant doen. Die kan over je voorhoofd lopen, je kunt het haar achter je oor dragen, of misschien wel je oor door je haar laten heenpiepen.

Steeds vaker spelen de hairstylisten backstage ook met (ongewone) haarkleuren. Zo zagen we voor herfst winter 2017 2018 bij Versace lange haar dat was opgeleukt met strengen fel gekleurd haar (blauw, geel, rood). Meerdere modellen hebben op dit moment bovendien acid haarkleuren (felroze, felblauw). Een heel mooi kleureffect zagen we verder bij Issey Miyake waar hair stylist James Pecis het voorste deel van het haar had gekleurd en het als een haarband om het hoofd gelegd. Overigens is er op dit moment heel veel om haarkleuren te doen. We verwachten voor herfst winter 2017 2018 uiterst geraffineerde trends zoals we die voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden. Een goed voorbeeld hiervan zijn de koele beige en bruintinten die een hype aan het worden zijn.

Herenkapsel zijkant kort boven lang

Herenkapsel zijkant kort boven lang

Tot slot nog iets over de

Kapsel Lang Boven Kort Zijkant

Herenkapsels zijkant kort boven lang

Herenkapsels zijkant kort boven lang

Collectie Kapsel Mannen Kort Zijkant Knap | Style Kapsel

Collectie Kapsel Mannen Kort Zijkant Knap | Style Kapsel

Jongens Kapsel Kort 9 voor Kort Kapsel | Kapsel Kort 9

Jongens Kapsel Kort 9 voor Kort Kapsel | Kapsel Kort 9

loading...

Tags: #kapsel boven lang zijkant kort dames #kapsel lang boven kort zijkant #kapsel man boven lang zijkant kort

author
Author: 
  Een checklist die u in gedachten moet houden voordat u naar Haar Kapsel Chinon gaat
  Een checklist die u in gedachten moet houden voordat u naar Haar Kapsel
  Korte Kapsels en kleuren is zo beroemd, maar waarom?
  Korte Kapsels en kleuren is zo beroemd, maar waarom? – Korte Kapsels En
  Waarom je Kapsels moet ervaren Mannen Opzij Kort Minstens één keer in je leven
  Waarom je Kapsels moet ervaren Mannen Opzij Kort Minstens één keer in je
  Tien ongelofelijke feiten over Heren Kapsel Fohnen
  Tien ongelofelijke feiten over Heren Kapsel Fohnen – Heren Kapsel Fohnen Heren Kapsel

  Leave a reply "Hoe een fantastische kapsel te hebben Lang Boven Kort Zijkant met minimale uitgaven"

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.