Hier is wat niemand u vertelt over Nieuwste Herenkapsels

Posted on

Hier is wat niemand u vertelt over Nieuwste Herenkapsels – Nieuwste Herenkapsels

Het aantal modellen met korte kapsels op de fashion catwalks is altijd op één hand te tellen, maar ze zijn er wel! Het zijn juist die modellen die zich van de massa onderscheiden. Denk aan modellen als Taja Feistner of Ruth Bell. Wij zochten de mooiste korte kapsels van de catwalks voor je uit. Reken maar dat deze haarcoupes volgens de allernieuwste mode zijn geknipt.

loading...

Het boeiende van korte kapsels is dat ze je meeslepen in een kapselproces. Dit proces is zo heel anders dan bij lang haar. Daar zit niet veel verandering in. Het blijft meestal bij bijpunten. Maar heb je eenmaal een ‘mind set’ voor kort(er) haar, dan weet je eigenlijk niet waar het gaat eindigen (ook omdat zo’n mind set vaak gepaard gaat met een innerlijke drang naar verandering).

Gewoonlijk begin je met een iets korter kapsel – bijna niemand gaat van lang haar naar gemillimeterd – en als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kan dat wel eens steeds korter worden. Maar er komt een moment waarop je weer naar langer haar gaat verlangen. Dan maak je een omgekeerd proces door met allerlei groeifases waar je kapper en jij heel creatief mee kunnen omgaan.

Qua kapsel trends nog het volgende. De ‘rattenkopjes‘ van een paar seizoenen geleden zijn inmiddels passé. Dat is begrijpelijk, want laten we eerlijk zijn, alleen die meisjes en vrouwen die deze haarstijl in het DNA hebben zitten, zullen met zo’n super kort kapsel goed wegkomen.

Gelukkig zijn er ook heel veel andere korte kapsels die zich wél gemakkelijk laten dragen en die ook best vrouwelijk zijn. De trend op dit moment zit ‘m niet zozeer in een bepaald type kapsel maar wel in de textuur. Het gaat er allemaal om om je eigen textuur tot zijn recht te laten komen en te versterken. Heb je krullend haar, knip die krul er dan niet uit. Er bestaan ook korte kapsel met krul! Heb je steil haar, laat het dan steil en kies een kort kapsel dat daar geschikt voor is. Textuur, je eigen textuur… daar is dé haartrend voor 2018.

Bekijk de foto’s hieronder maar eens. Misschien inspireren ze je tot een nieuwe haarcoupe.

Nieuwste Herenkapsels

Pin Herenkapsels on Pinterest
Pin Herenkapsels on Pinterest
Foto
Foto
MESSY HAIRSTYLES: 11 BEST MEN’S MESSY HAIRCUT
Herenkapsels voor lente 11–Mixed Grill
Herenkapsels voor lente 11–Mixed Grill
Nieuwe herenkapsels 2017
Nieuwe herenkapsels 2017
mannen kapsels 2018 - Page 2 of 51 - Kapsels voor mannen ...
mannen kapsels 2018 – Page 2 of 51 – Kapsels voor mannen …
herenkapsels 11 - Kapsels | Pinterest - Herenkapsels, Halflang en ...
herenkapsels 11 – Kapsels | Pinterest – Herenkapsels, Halflang en …
11 Hairstyles for Thick Hair Men’s – Herenkapsels, Haarideeën en Haar
Look Book - Men Desrve - Beyond You Expect - Grooming products
Look Book – Men Desrve – Beyond You Expect – Grooming products
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.