Het verhaal van de blonde hoogtepunten Silver Shampoo is net Viral geworden!

Posted on

Het verhaal van de hoogtepunten Silver Shampoo is net Viral geworden! – Blonde Highlights Silver Shampoo

Het is dé haartrend du moment: ijsblond haar, ook wel bekend als zilverblond of grijsblond. Grote kans dat ook jij overweegt voor deze coole kleur te kiezen dit seizoen, maar dan is het wel goed om te weten dat je deze kleur niet zomaar even ‘neemt’. Thalissa Sleutel, eigenaresse van Salon Viable en master colour educator bij Wella Professionals geeft 6 tips om op te letten als je deze haarkleur overweegt.

loading...

1. Je budget
Thalissa: “Houd er rekening mee dat dit een van de duurste kleuren is om te nemen, maar ook om te onderhouden. Kies er niet voor als je er niet in wilt investeren. Wat het vooral duur maakt, is de het kleuren zelf. Eerst moet het geerd worden, dat is de ondergrond van de ijs kleur. Daarna voeg je weer kleur toe aan het geerde haar, maar omdat de ondergrond al beschadigd is zal de kleur die je eroverheen aanbrengt snel teruglopen naar lichtblond of geelblond. Mijn advies: twee weken na de kleuring teruggaan naar de salon voor een toner en een pigment toevoegende behandeling. In mijn salon is dat bijvoorbeeld een Cellophane-behandeling.”

2. Professionele verzorging
“Als je niet van plan bent om thuis met professionele verzorging te werken, kun je beter niet voor ijsblond kiezen. Wat ik voor thuis aanraad is een heel sterk masker, bijvoorbeeld met botox, en een goede zilvershampoo. Dit moet je bij elke wasbeurt gebruiken, dus “even snel je haar wen” zit er met deze it-kleur niet in. Toen ik zelf deze kleur had, stond ik elke keer minstens een half uur onder de . Dat moet je het waard vinden, je moet een prioriteit van je haarkleur maken.”

3. SPF
“Net als je huid, heeft ook je haar een goede SPF-bescherming nodig. Alle professionele haarmerken hebben tegenwoordig een sun-lijn, bestaand uit stylingproducten met een goede SPF.”

4. Past het bij je huidskleur?
“Het is belangrijk om advies in te winnen over het feit of deze kleur je zal staan. Over het algemeen kan ik zeggen: huidskleuren met een roze ondertoon kunnen de kleur goed hebben, huidskleuren met een blauwige of groenige ondertoon minder goed. Dan alsnog kun je voor ijsblond kiezen, maar kan het verstandig zijn je make-up routine erop aan te pen. Bijvoorbeeld iets meer blusher, een kleurrijke lipstick en donkere wenkuwen om meer kleur in je gezicht aan te brengen. De haarkleur an sich doet namelijk niks voor je huid.”

5. Vakantieplannen
“Met deze haarkleur is zwemmen in chloor- of zeewater echt off-limits. Chloor heeft het vermogen om kleurpigment aan je haar te onttrekken en het zout in zeewater heeft het effect van citroen op je haar, dus dat licht ook heel erg op. Het gevolg is dat de toner direct loslaat en jij achterblijft met meer blond- of geel- dan ijs- of zilverkleurig haar.”

6. Het seizoen
“Hoewel het deze
Blonde Highlights Silver Shampoo

Choosing a Purple Shampoo | Bellatory
Choosing a Purple Shampoo | Bellatory
ion™ Cool Blonde Shampoo - Ion At Home
ion™ Cool Blonde Shampoo – Ion At Home
17 Best ideas about Platinum Blonde Hairstyles on ...
17 Best ideas about Platinum Blonde Hairstyles on …
How to Apply Highlight and Lowlight Foils to Hair (with Pictures)
How to Apply Highlight and Lowlight Foils to Hair (with Pictures)
How To DIY Tone Briness on Blonde and Highlight Hair | Purple ...
How To DIY Tone Briness on Blonde and Highlight Hair | Purple …
Blonde Silver Shampoo | Hair Liry
Blonde Silver Shampoo | Hair Liry
Silver Blonde Hair: 20 Trendy and Stylish Ways to Wear ...
Silver Blonde Hair: 20 Trendy and Stylish Ways to Wear …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.