Herenkapsels Staart is zo beroemd, maar waarom?

Herenkapsels Staart is zo beroemd, maar waarom? – Herenkapsels Staart

Laten we met de kern beginnen: de ‘300’ in de naam van de nieuwe SEAT Leon Cupra 300 staat voor het aantal pk’s aan vermogen onder het gaspedaal. Oftewel: een berg kracht om van te sidderen. Onze collega’s van WANT.nl trokken – bewapend met een videoteam – richting het circuit in Barcelona om deze tijger op z’n staart te trappen.

Vergis je niet in het vriendelijke uiterlijk van de Leon Cupra 300, zelfs Usain Bolt valt stijl achterover van de sprintkracht van deze machine. Van nul naar honderd kilometer per uur stieren doet de Cupra 300 in een indrukwekkende 5.6 seconden. Sure, met de supercars van deze wereld krijgt de Cupra 300 het lastig op het circuit; voor een fatsoenlijke straatauto met een beginprijs van 41.250 euro is ‘ie echter de absolute heer en meester.

Hydraulische Haldex VAQ-sperdifferentieel, say whut? De mannen van WANT testten ‘m niet voor niks op het circuit, de Leon Cupra 300 zit namelijk vol snufjes die rechtstreeks uit de racewereld komen. Zoals Hydraulische Haldex VAQ-sperdifferentieel, dus. Deze techniek analyseert non stop de grip op de banden en zorgt vervolgens voor een uitgemeten verdeling van de aandrijfkracht. De Adaptive Chassis Control zorgt ondertussen voor een perfecte wegligging, als we de mannen zo mogen geloven.

Hoewel het uiterlijk van een auto een smaakgevoelige kwestie blijft, kun je SEAT niet betrappen op misplaatste designs. Ook de verschijning van de Leon Cupra 300 is op z’n zachts gezegd weer behoorlijk aantrekkelijk. Een uiterst souplesse lijnenspel, Full LED Koplampen, 19-inch lichtmetalen velgen, een dakspoiler en twee sportieve uitlaten aan de linker- en rechterzijde.

De beginprijs van de SEAT Leon CUPRA 300 is 41.250 euro. Voor een vijfdeurs hatchback betaal je minimaal 41.600 euro, inclusief een handgeschakelde zesbak. Gaat je voorkeur uit naar een zestraps DSG-transmissie? Dan betaal je tweeduizend euro extra. De Leon CUPRA 300 4DRIVE koop je vanaf 49.200 euro. Dit model verschijnt enkel als station-uitvoering.

03-04-2017 -Leroy van den Berg

Herenkapsels Staart

Opgeschoren mannenkapsels: nog altijd populair - Manners Magazine

Opgeschoren mannenkapsels: nog altijd populair – Manners Magazine

men’s Style」のおすすめ画像 7 件 | Pinterest | ヘアスタイル …

Kapsels halflang haar vrouwen - YouTube

Kapsels halflang haar vrouwen – YouTube

De herenkapsels en haartrends voor 7 • Trendheads ...

De herenkapsels en haartrends voor 7 • Trendheads …

De beste ‘andere’ herenkapsels – Manners Magazine

De herenkapsels van deze zomer - Manners Magazine

De herenkapsels van deze zomer – Manners Magazine

Kapsels halflang haar vrouwen - YouTube

Kapsels halflang haar vrouwen – YouTube

Leave a Reply