Five Zilver Blond Haarverf Kopen Rituals moet je weten in 10

Posted on

Five Zilver Blond Haarverf Kopen Rituals moet je weten in 10 – Zilver Blond Haarverf Kopen

Het is dé haartrend du moment: ijsblond haar, ook wel bekend als zilverblond of grijsblond. Grote kans dat ook jij overweegt voor deze coole kleur te kiezen dit seizoen, maar dan is het wel goed om te weten dat je deze kleur niet zomaar even ‘neemt’. Thalissa Sleutel, eigenaresse van Salon Viable en master colour educator bij Wella Professionals geeft 6 tips om op te letten als je deze haarkleur overweegt.

loading...

1. Je budget
Thalissa: “Houd er rekening mee dat dit een van de duurste kleuren is om te nemen, maar ook om te onderhouden. Kies er niet voor als je er niet in wilt investeren. Wat het vooral duur maakt, is de het kleuren zelf. Eerst moet het geblondeerd worden, dat is de ondergrond van de ijsblonde kleur. Daarna voeg je weer kleur toe aan het geblondeerde haar, maar omdat de ondergrond al beschadigd is zal de kleur die je eroverheen aanbrengt snel teruglopen naar lichtblond of geelblond. Mijn advies: twee weken na de kleuring teruggaan naar de salon voor een toner en een pigment toevoegende behandeling. In mijn salon is dat bijvoorbeeld een Cellophane-behandeling.”

2. Professionele verzorging
“Als je niet van plan bent om thuis met professionele verzorging te werken, kun je beter niet voor ijsblond kiezen. Wat ik voor thuis aanraad is een heel sterk masker, bijvoorbeeld met botox, en een goede zilvershampoo. Dit moet je bij elke wasbeurt gebruiken, dus “even snel je haar wassen” zit er met deze it-kleur niet in. Toen ik zelf deze kleur had, stond ik elke keer minstens een half uur onder de douche. Dat moet je het waard vinden, je moet een prioriteit van je haarkleur maken.”

3. SPF
“Net als je huid, heeft ook je haar een goede SPF-bescherming nodig. Alle professionele haarmerken hebben tegenwoordig een sun-lijn, bestaand uit stylingproducten met een goede SPF.”

4. Past het bij je huidskleur?
“Het is belangrijk om advies in te winnen over het feit of deze kleur je zal staan. Over het algemeen kan ik zeggen: huidskleuren met een roze ondertoon kunnen de kleur goed hebben, huidskleuren met een blauwige of groenige ondertoon minder goed. Dan alsnog kun je voor ijsblond kiezen, maar kan het verstandig zijn je make-up routine erop aan te passen. Bijvoorbeeld iets meer blusher, een kleurrijke lipstick en donkere wenkbrauwen om meer kleur in je gezicht aan te brengen. De haarkleur an sich doet namelijk niks voor je huid.”

5. Vakantieplannen
“Met deze haarkleur is zwemmen in chloor- of zeewater echt off-limits. Chloor heeft het vermogen om kleurpigment aan je haar te onttrekken en het zout in zeewater heeft het effect van citroen op je haar, dus dat licht ook heel erg op. Het gevolg is dat de toner direct loslaat en jij achterblijft met meer blond- of geel- dan ijs- of zilverkleurig haar.”

6. Het seizoen
“Hoewel het deze

Zilver Blond Haarverf Kopen

Haarverf guhl kopen? | Online Internetwinkel
Haarverf guhl kopen? | Online Internetwinkel
Online Refectocil Haarverf kopen? - HBB24
Online Refectocil Haarverf kopen? – HBB24
L’Oréal Paris Excellence Creme Haarverf Koper Goud-Blond 7 …
Extensions, Socap, Original, vanaf €14,45 boven €27,50 ...
Extensions, Socap, Original, vanaf €14,45 boven €27,50 …
bol.com | L’Oréal Paris Colorista Bleach Haarverf – Platina Blond Bleach
Pruik Metallic zilver | PartyCorner.nl
Pruik Metallic zilver | PartyCorner.nl
Checklist voor Granny Grey haar - WieWatHaar WieWatHaar
Checklist voor Granny Grey haar – WieWatHaar WieWatHaar
Mooi natuurlijk blond zonder gele gloed ( metamorfose video) Kan dat ...
Mooi natuurlijk blond zonder gele gloed ( metamorfose video) Kan dat …
bol.com | L’Oréal Paris Colorista Washout Haarverf – Blauw – 112 tot 12 …
Schwarzkopf kleuren kopen? | Online Internetwinkel
Schwarzkopf kleuren kopen? | Online Internetwinkel
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.