Five Great Kapsels Lang Haar Natuurlijke Krullen Ideeën die u kunt delen met uw vrienden

Posted on

Five Great Kapsels Lang Haar Natuurlijke Krullen Ideeën die u kunt delen met uw vrienden – Kapsels Lang Haar Natuurlijke Krullen

Waar vrouwen met steil haar altijd krullen willen, zo willen de curly ladies (it’s me) vaak niets liever dan steile lokken. Want de regel ‘krullend haar is veel volume, dus is geweldig’ gaat vaak niet op, omdat er ook een keerzijde zit aan de zegening die krullen heet.

loading...
Snelle én pittige korte kapsels voor krullen - Libelle
Snelle én pittige korte kapsels voor krullen – Libelle

Krullen betekent: eigenwijs, pluizig, haat aan regen, veel werk om te temmen, droog en vaak onhandelbaar. Gelukkig bestaan er manieren om wel te genieten van je bos met krullen, daarom een lijstje met tips.  

1 Kokosolie
Krullend haar is droger dan steil haar, en dus hebben krullen meer hydratatie en voeding nodig. Kokosolie is je beste vriend. Het vermindert pluizig haar en hydrateert. Gevolg: glanzende lokken. Verwarm een beetje kokosolie in je handen en smeer ’t uit over je punten (niet bij de aanzet, dan wordt het sneller vet). Extra tip: last van roos? Breng een beetje verwarmde kokosolie aan op de hoofdhuid en masseer dit goed in. Laat het een paar uur intrekken en voilà. 

Kapsels halflang krullend haar 2014
Kapsels halflang krullend haar 2014

2Krullen draaien (daarna diffuser)
Als je haar nat is, zitten je krullen vaak mooi in model en pluizen ze niet. Dat willen we zo houden. Dat doe je door elke krul om je vinger heen te wikkelen en in model te draaien. Kost even wat werk om dat voor elke krul te doen,  maar het resultaat mag er zijn. Wil je écht mooi resultaat: droog je haar vervolgens met een diffuser en de complimentjes over je coupe vliegen je tegemoet. 

3 Haar vast, haar lost
Dit klinkt raar, maar werkt echt. Als je je krullen aan de lucht laat drogen, kan je kapsel nog wel eens pluizig en lichtelijk ontploft uitpakken. De truc: doe je haar om het half uur vast, dan weer los, dan weer vast enzovoorts. Hou dit vol totdat het droog is. Je zult merken, eenmaal droog heb je wel je natuurlijke krul, maar minder pluis en eigenwijsheid. 

Pin van Jetske Trimbos op Haar verven | Pinterest - Natuurlijk ...
Pin van Jetske Trimbos op Haar verven | Pinterest – Natuurlijk …

4 Tangle Teezer
Vergeet alle andere borstels. De Tangle Teezer is een professionele haarborstel die speciaal is ontwikkeld zodat je haar niet knoopt of klit. De borstel is een stuk zachter voor je haar en je klitten gaan er makkelijker en pijnloos uit. Ze hebben ‘m ook voor dik haar. 

5 Haarmasker
Onthoud: stap na het haren wassen nooit de douche uit zonder een haarmasker te hebben gebruikt. Een masker hydrateert en voedt, net wat jouw bos krullen nodig heeft. Nog beter: doe kokosolie in je haar en laat het een nacht in je haar trekken als leave-in-conditioner. 

Styling tips voor een trendy kapsel voor kort of halflang haar - YouTube
Styling tips voor een trendy kapsel voor kort of halflang haar – YouTube

6 Hydraterende producten na het wassen (arganolie) 
Na het douchen ben je nog niet klaar. Gebruik voordat je je haar kamt een spray (ik vind de ‘Rijke voeding’ of ‘Vochtherstel’ van Gühl heel fijn). Dit maakt kammen een stuk prettiger. Doe daarna een beetje Arganolie in de punten (probeer pure Arganolie te vinden en geen producten die Arganolie bevatten).

Kapsels Lang Haar Natuurlijke Krullen

Top 19 Dames Kapsel Kort Krul Aanwezig | Modern Kapsel
Top 19 Dames Kapsel Kort Krul Aanwezig | Modern Kapsel
Inspiratie: hippe kapsels voor krullenkoppen
Inspiratie: hippe kapsels voor krullenkoppen
Tendens Van Krullend Haar In Laagjes Lang Met Om De Natuurlijke ...
Tendens Van Krullend Haar In Laagjes Lang Met Om De Natuurlijke …
Kapsels Kort Tot Halflang Haar - Kapsels Halflang Haar 2015
Kapsels Kort Tot Halflang Haar – Kapsels Halflang Haar 2015
Kapsels natuurlijke krullen
Kapsels natuurlijke krullen
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.