Elimineer je angsten en twijfels over Korte Herenkapsels Krullen

Posted on

Elimineer je angsten en twijfels over Korte Herenkapsels Krullen – Korte Herenkapsels Krullen

Het is eindelijk weer lente en de laatste paar dagen waren helemaal prima. Bij een zonnig voorjaar hoort natuurlijk ook fris, nieuw kapsel. Deze drie kapsels doen het goed. 

loading...
Herenkapsels krullen
Herenkapsels krullen

Ape to Gentleman voorspelt ieder jaar wat de kapseltrends van het seizoen gaan worden. Dit voorjaar staan volgens hen de simpele kapsels centraal. Komen ze:

Zet de tondeuse op je hoofd, gebruik kam twee en voilà. Een fris nieuw zomerkapsel is geboren. Net als vorig jaar is het nog steeds in de mode om de achter- en zijkanten in een lichte fade op te scheren. Bovenop mag het dan ietsjes langer zijn. Je kan dit kapsel in principe bij jezelf aanbrengen, maar een barbier kan het uiteraard als de beste.

Top Korte Kapsels Mannen 9 Best Herenkapsels Images On ...
Top Korte Kapsels Mannen 9 Best Herenkapsels Images On …

Mannen met wilde krullen hebben geluk. Vergis je niet: een ‘natuurlijk’ kapsel creëeren, kost nog steeds wat werk. Na het wassen moet je het een beetje laten opdrogen. Neem vervolgens een heel klein beetje curl enhancer en knijp dat in je haar. Krul een lok om je vingers en houd dit zo’n dertig seconden vast. Heb je dik haar? Dan zijn wildere krullen makkelijker te realiseren, doe dan ook geen moeite om het er strak uit te laten zien. Het mag best een beetje warrig.

Korte kapsels 2017 krullen
Korte kapsels 2017 krullen

Mannen met een sterke slag in hun haar moeten vooral geen krullen gaan maken in hun kapsel. Gebruik het golvende karakter van jouw kapsel juist in je voordeel. Kam of veeg het haar mee in de natuurlijke richting en maak het ook een beetje warrig.

Een kapsel dat je waarschijnlijk laat denken aan de jaren ’70. Mick Jagger is een van de voorbeelden die dit kapsel over de jaren heen trouw blijft dragen. Haartypen maken voor dit kapsel niet veel uit. Als jouw haar wat dikker of stugger is kun je het naar een kant vegen of zijscheiding aanbrengen.

Korte kapsels krullend haar
Korte kapsels krullend haar

Let op dat je het haar niet te lang laat groeien en verzorg het goed. Dode puntjes en dof haar zijn funest voor dit kapsel. Je kan beter zorgen dat het wat korter is en dat het er gezond uitziet. Je wil te allen tijde voorkomen dat je er onverzorgd uitziet. Een nonchalant kapsel betekent namelijk dat je juist moeite hebt gedaan aan een vrije en losse look. Was je haar daarom goed, maar niet elke dag. De zuren in shampoo’s zijn niet per se slecht voor de hoofdhuid, maar je moet het niet elke dag gebruiken.

Korte Herenkapsels Krullen

Korte herenkapsels
Korte herenkapsels
Herenkapsels krullen
Herenkapsels krullen
Prachtig Van Mannen Kapsels Krullen Kort Herenkapsels 8 Ideeën Voor ...
Prachtig Van Mannen Kapsels Krullen Kort Herenkapsels 8 Ideeën Voor …
Mannenkapsels 2017- de coolste herenkapsels 2017 en 2018 ...
Mannenkapsels 2017- de coolste herenkapsels 2017 en 2018 …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.