Elimineer je angsten en twijfels over Kapsels Kort Fijn Haar 11

Posted on

Elimineer je angsten en twijfels over Kapsels Kort Fijn Haar 11 – Kapsels Kort Fijn Haar 2018

Goed nieuws: over 26.000 jaar is de geldboete en de verbeurdverklaring van een in 2016 veroordeelde drugsbaron integraal afbetaald. Absurdistan natuurlijk, nadat “de man van 6,4 miljoen euro” een deal kon maken met de FOD Finan­ciën om maandelijks twintig euro af te betalen. “Het is in ons land doodsimpel om aan je opgelegde geldboete te ontsnappen”, zeggen speurders en magistraten.

loading...
Korte kapsels dames 2017 2018
Korte kapsels dames 2017 2018

Om dit verhaal te begrijpen moeten we terug naar een zaak uit 2016 voor het hof van beroep van Antwerpen. Advocaat-generaal Hildegard Penne zwaait er tijdens haar requisitoir met een stevig gerechtelijk dossier rond een drugsbende. Zware jongens, niet vies een partij cocaïne. Het hof veroordeelt de drugsbaron na pittige debatten tot een gevangenisstraf. Ook de geldboete en verbeurdverklaring van zijn (on)roerende goederen zijn navenant: 6,4 miljoen euro.

Volgens Penne – die niet wil uitweiden over het specifieke arrest – is het vervolgens de FOD Financiën, meer bepaald de Ontvanger van Penale Boeten, die verantwoordelijk is voor de afwikkeling van de afbetaling. In dit geval, bevestigen twee bronnen, slaagt de veroordeelde dealer in zijn opzet om zich onvermogend voor te doen. Ondanks de dure advocaat en dito wagen waarmee hij in Antwerpen opduikt.

Short Hairstyle 12 | hair | Pinterest - Kapsels, Blond en Korte ...
Short Hairstyle 12 | hair | Pinterest – Kapsels, Blond en Korte …

Hij stelt zelf een afbetalingsplan voor a rato van twintig euro per maand. Het plan wordt zowaar goedgekeurd. Over 26.000 jaar zal hij de geschatte brutowinst van zijn drugsdealen terugbetaald hebben aan de schatkist. “Al is het belangrijk om aan te stippen dat zulke gigantische verbeurdverklaringen niet willen zeggen dat de veroordeelde dat bedrag ook effectief bezit”, zegt een magistraat met kennis van zaken. “Het gaat om theoretische brutowinsten, die zouden verdiend zijn met drugstrafiek. Vaak is de realiteit minder rooskleurig.”

De advocaat-generaal omschrijft de algemene invordering van geldstraffen en verbeurdverklaringen als “zeer dramatisch.” Ze becijferde dat er tussen januari en juni 2016 in 153 Antwerpse veroordelingen voor 17,2 miljoen euro aan geldboetes werd uitgesproken.” Daarvan werd tot nu toe hooguit 1,1 miljoen euro geïnd”, zegt ze. “Het probleem ligt bij de Ontvanger van Penale Boeten, dat zwaar onderbemand is en opmerkelijke keuzes maakt.”

2018 Kapsels Dun Haar Lang Gezicht – Kapsel 2018
2018 Kapsels Dun Haar Lang Gezicht – Kapsel 2018

Een gerechtelijke bron stelt dat het voor veroordeelde criminelen doodsimpel is: “Een belachelijke afbetaling verkrijgen waardoor er geen vervangende gevangenisstraf kan opgelegd worden en dan blijf je volledig buiten sc.” Een speurder zegt dat zelfs een simpele adreswijziging vaak al voldoende is om aan een deftig afbetalingsplan te ontsnappen. Of door naar het buitenland te verhuizen. “Vaak zit het drugsgeld verstopt in het buitenlands vastgoed. Dat opsporen en terugvorderen is een hele opgave”, klinkt het. Minister van Jusie Koen Geens (CD&V) voerde daarop het strafuitvoeringsonderzoek (SUO) in. Maar ook hier is er sprake van personeelstekorten, expertise en de goodwill van de FOD Financiën om echt achter het geld te gaan.

Beter in portemonnee

Trendy kapsels voor lang haar herfst / winter 12 foto – hoe mooi ...
Trendy kapsels voor lang haar herfst / winter 12 foto – hoe mooi …

Vooral de ambtenaren daar zijn voor velen de gebeten hond, al stelt woordvoerder Francis Adyns van de FOD Financiën
Kapsels Kort Fijn Haar 2018

Kapsel Archives - valentinedayimagesz.comvalentinedayimagesz.com
Kapsel Archives – valentinedayimagesz.comvalentinedayimagesz.com
Kapsels Dun Haar 12 &LT12 – Aboriginaltourismontario
Kapsels Dun Haar 12 &LT12 – Aboriginaltourismontario
17 beste ideeën over Kort Dun Haar op Pinterest - Kort ...
17 beste ideeën over Kort Dun Haar op Pinterest – Kort …
Moderne kapsels vrouwen 50 - YouTube
Moderne kapsels vrouwen 50 – YouTube
Dit zijn de 12 beste kapsels voor fijn haar
Dit zijn de 12 beste kapsels voor fijn haar
25 Beste Kapsels Fijn Haar 2018 | Trends Kapsel 2018
25 Beste Kapsels Fijn Haar 2018 | Trends Kapsel 2018
Korte Kapsels Voor Dun Haar Für Kort Kapsels Halflang Haar ...
Korte Kapsels Voor Dun Haar Für Kort Kapsels Halflang Haar …
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.