Eén checklist die u in gedachten moet houden voor het bijwonen van Halflange Kapsels Laagjes

Posted on

Eén checklist die u in gedachten moet houden voor het bijwonen van Halflange Kapsels Laagjes – Halflange Kapsels Laagjes

De haartrends en kapsels voor herfst en winter 2017 2018 borduren voort op de trends die we de afgelopen seizoenen hebben gezien. Denk aan buzz cuts, bob kapsels, bloempot kapels en lang natuurlijk haar. Laten we de haartrends en kapsels die we tijdens de Fashion Weeks hebben gespot eens onder de loep nemen. Hoe laten we ons haar dit seizoen knippen? En hoe gaan we het stylen?

loading...

Lang haar op één lengte is het summum van vrouwelijkheid en zal daarom altijd wel een haartrend blijven. Dit seizoen dragen we het op een heel natuurlijke manier. Houd je van wat movement dan kun je een shag kapsel laten knippen. De (intern geknipte) laagjes geven je haar volume en beweging. Het shag kapsel is nog steeds in de mode maar is volgens ons wel iets op z’n retour.

Een andere haartrend is het bob kapsel. Deze is tegenwoordig vrij recht en – je raadt het al – natuurlijk. Je kunt ‘m steil dragen of met een zachte krul. Je kunt ‘m combineren met een pony. En eigenlijk mag dit kapsel er best wel een beetje ‘uitgegroeid’ uitzien, als of je eigenlijk naar de kapper zou moeten maar toch ook weer net niet 🙂

Voor de durfals is er het bloemkapsel. Deze haartrend werd ons de eerste showdag van de Fashion Week al duidelijk toen topmodellen als Irina Kravchenko en Taja Feistner zich met korte vers geknipte hoofden presenteerden. Ook het korte kapsel van model Stefanie Medeiros is een goed voorbeeld van deze haartrend. Dit seizoen zijn de bloempotkapsels nog botter dan voorheen. Simpel en boyish. Wie durft?

En wie weet is je volgende stap dan de buzz cut, ofwel: het rattenkopje. Want ook deze haartrend die begin 2016 al het licht zag, blijven we zien. Model Kris Gottschalk zweert dit superkorte kapsel (het gaf haar modellencarrière een enorme boost). Ook Ruth Bell heeft haar succes als model aan een stout rattenkopje te danken. Zij heeft de bovenlengte inmiddels iets langer laten groeien en er een oranje (!) spoeling doorgegaan. Dit om je een idee te geven hoe een superkort kapsel als een rattenkopje het begin kan zijn van een ware kapsel-evolutie. Je haar is een voortdurend proces en daarom is het juist zo leuk!

Op de catwalks voor herfst en winter 2017 2018 zagen we een veelvoud aan haarstijlen, maar zoals altijd waren er wel weer een aantal haartrends in te ontdekken.

Halflange Kapsels Laagjes

Beste 15 Kapsel Halflang Laagjes Schoonheid | Modern Kapsel
Beste 15 Kapsel Halflang Laagjes Schoonheid | Modern Kapsel
Pin van ispinnew op kapsel | Pinterest - Kapsels, Haar en Kapsel
Pin van ispinnew op kapsel | Pinterest – Kapsels, Haar en Kapsel
Warrig halflang kapsel met laagjes
Warrig halflang kapsel met laagjes
Inspiratie: hippe kapsels voor steil haar
Inspiratie: hippe kapsels voor steil haar
Kapsels halflang haar krullen
Kapsels halflang haar krullen
Halflange kapsels in laagjes
Halflange kapsels in laagjes
13 halflange kapsels geknipt in laagjes - Leuk | Pinterest ...
13 halflange kapsels geknipt in laagjes – Leuk | Pinterest …
Kapsels laagjes halflang haar 14 - YouTube
Kapsels laagjes halflang haar 14 – YouTube
Halflange gelaagde haarsnit met een pony - kapsel laagjes halflang ...
Halflange gelaagde haarsnit met een pony – kapsel laagjes halflang …
Beelden Van Kapsel Laagjes Halflang 14 Korte Kapsels In Geknipt ...
Beelden Van Kapsel Laagjes Halflang 14 Korte Kapsels In Geknipt …
Jennifer Aniston is jarig! Haar beste kapsels op een rij
Jennifer Aniston is jarig! Haar beste kapsels op een rij
Lang rood haar met zachte laagjes
Lang rood haar met zachte laagjes
loading...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.